Deli Gömleği

Albüm, tüm Türkiye’de D&R’larda bulunabilir.

1999 sonlarında Ankara’da kurulan Deli Gömleği daha sonra İstanbul'a taşındı.Genel tarzları rock,grunge,punk karışımı sayılabilir.

Macerasına 1999’da başlayan Deli Gömleği grubunun kendi adını taşıyan ilk albümleri Favela Records etiketi ile raflarda!

10 yılı aşkın süredir yeraltında demo albüm ve konserlerle seyircisiyle buluşan grubun 10 şarkılık ilk albümünün kayıt ve miksini, albüme supervisor olarak da katkıda bulunan Deniz Yılmaz yaptı. Albümün mastering'i Çağlar Türkmen tarafından yapıldı.

Deneyevi ve Manyeto stüdyolarında kayıtlarının gerçekleştirildiği albümde konuk vokal olarak Bilge Kösebalaban (Direc-t) ve Deniz Yılmaz (Kurban) yer alıyor.




Deli Gömleği kurulduğundan bu yana demo albümler kaydedip bunları dinleyicisiyle paylaşarak ülkenin değişik şehirlerinde bir çok konser verdi. “Rockistanbul”, “Rockstation” ve "Foça Rock Festivali" gibi uluslararası festivallerin yanında çeşitli şehirlerde bir çok üniversite festivali, bar ve konser organizasyonlarında yer aldı. Çeşitli dergi, fanzin, radyo ve TV programları, compilation albümler, gazete ve sanal dergilerde yer aldı.
 
şahane bir grup, böyle müzisyenler desteklenmeli, o kadar dandirik grup varken böylesine geçmişi olan bir grup neden daha ön planlara çıkarılmıyor ilginç.
 
Tek parçasını bilmem yeterli oluyor. Her parçasını dinlemeye gerek yok. Zorla sevmeye gerek yok ya da farklı olmak için Deli Gömleği dinlemeye de gerek yok.

Tek parçasını bilip tek parçalık grup yakıştırmasını yaptığın grubun 5 demo albümü, 1 bandrollü albümü, 1 adet de piyasayı çıkmayan bekleyen kayıtlı albümü var .) beğenip beğenmemen değil yani konu, o tamamen senin tercihin.

Ama sen haklısın. Çünkü burası Türkiye. kimse "ben beğenmiyorum ama başarılı" demez.
sen beğenmiyosan kötüdür, normaldir. devam .)
 

Benzer konular

B
Yanıt
0
Gösterim
992
B
E
Yanıt
0
Gösterim
2K
Erman Oncel
E
Yanıt
1
Gösterim
1K
ang3l66
A
Geri
Üst