Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Umarız güzel bir konser olur. R.S.F de elimizden geleni yapmak istiyoruz.Ve Southtern Metal müziğine ilgi duyanlara Türkiyede de bu tarzın yapıldığını göstermek istiyoruz
 
ALLAH Nasip ederse.İyi bir konser olacak tabi SAVATAGE iptali biraz etkilermi etkiler katılımı ancak eminim ki organizatörler bu boşluğu tamamlıyacak bir gurubu düşünmüşlerdir hatta hatta bence ayarlamışlardır bile. Gerçi olsa da olmasada her Ankaralı Rock müzik dinleyenin orada olup bu organizasyona bir katkıda bulunmasından yanayım.Hepimizinde bildiği gibi zaten bu tarz organizasyonların Ankarada olma olasığı gün geçtikçe azalıor ve Başkent Rocker ının artık bu efsane festivale sahip çıkma zamanı geldide geçio bile.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ............
 
HUUUU YEAAAHSSS !!! işte çürük dişe bu yakışır.RSF dediğin nedir ki.beyler başarılar en yürekten.WACKEN de görürüz inşallah bi gün sizi
 
Bende sizi Karakedi'nin sahnesinde izledim (yani en azından vokalinizi)çok çok başarılıydı artık elimden geldiği kadar sizi de takip etmeye çalışacağım başarılarınızın devamıını diliyorum arkadaşlar vokal arkadaşımızı da ayrıca tebrik ediyorum.
Saygılar
 
Eh Tezi de yazdım Master da bitti mezun da olduk artık en sevdiğim grubuma fanlık görevlerimi yerine getirmeye devam edebilirim, zannetmeyin ki sizi unuttum.

Hakkaten ben de R.S. de sahne alıcağınız günü heyecanla bekliyorum, sahne showu ne demek, nasıl müzik yapılır dosta düşmana göstereceğiniz müthiş bi gün olacak.

Bu arada geçen düşünürken bişi aklıma geldi. Eğer grup elemanlarınca bir sakınca olmazsa güzel bi fikrim var sizlerle paylaşmak istediğim. Bence Black Tooth ruhunun, müzik dışında en yoğun yaşandığı anlar bu güzel insanları tanıma fırsatı bulduğunuz, neşeli ,seviyeli ama bi o kadar çılgın muhabbetlerine sizi ortak ettikleri anlar diye düşünüyorum. Bir de üstüne üstlük Black Toothdan samimi bi ortamda bira eşliğinde bir iki parça dinlesek konser öncesi tadından yenmez.

Fikrim şu Black Tooth elemanlarıyla tanışmak isteyen arkadaşları provanıza davet etsek,muhabbet etsek, merak ettiklerimizi sorsak, tanışıp kaynaştıktan sonra bi iki parça da olsa, sizleri dinlesek, konser için biz de fanlar olarak biraz hazırlansak, ordan da hep beraber b.kunu çıkartana kadar içmeye gitsek kıtıra filan bi hafta sonu diyorum...... Bilmiyorum kötü mü olur!! Bence süper olur gibime geldi bi an. Ne dersiniz?????
 
Aboooooooooriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Bülom böle dahiyane fikirler hep senden çıkarrrr zatiiiiiiiiii..................
Gerçekten çok güzel olurdu hatta hatta biz acayip şekilde mutluluk duyarız bu işe; tabi bu iş için önceden tanıtım yani insanları bir şekilde haberdar etmek gerekiyor sanırım . Gerçi sen onuda düşünmüşsündür eminim ki. Böle bişeyden tekrar söyliyeyim ki büyük mutluluk duyarız bizi onure eder böyle bir olay.
Teşekkürler adamım teşekkürler CROSSFIRE
 
Dünkü çalışmada Gitaristimiz Onur un sağlık problemi yaşaması hepimizi oldukça tedirgin etti. Umarım ciddi bir problem yoktur ve R.S.F ye çıkabiliriz. Bu kadar beklerken ve hazırlanırken böyle bir problem yaşamak gerçektende üzücü ama önce sağlık Allah dan acil şifalar dilioruz ve bir an önce kendini toparlamanı bekliyoruz.
 
Özellikle cuma ve cumartesi geceleri Black Tooth ile Kıtır-Random önünde bira içmek, muhabbet etmek, Vulgarlığın dibine vurmak ayrıcalıktır. :LOL:

Owner'ım, Panter'im; ne oldu sana? Tez zamanda iyileşesin, RSF'de kopasın. Geçmiş olsun sıtayıl...
 
cok saolun kardesler! 8O 3 ay sonra tekrar login style..
mayina bassamda cikcam o konsere :x haha

ilgi ve destek size Fistikli Burma tatlisi gibi geri donecektir :twisted:

Herkezi RockStation Fest'e bekliyorum, su isi 90'larin usuluyle yapacaz hepbirlikte... :twisted: Vov Ye!
 
Geri
Üst