Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Dimebag manyaklığım herkes tarafından bilinir sizde bana bizde bütün grupta dimebag gitar var yazmışsınız videolardada seyrettim çok iisiniz ama artık yeter şu ankarada bi canlı canlı seyredelim bea yazdıklarınıza göre artık biraz gruplar sizden ilham almalı ve onlara yol gösterin bence çünkü bunlar çok önemli yabancılarada kendinizi kanıtlamanız harika ve özellikle sizden bi 5minutes alone dinlemek isterim
 
Albüm kayıtlarının başlamasına gerçekten az kaldı. tahminimce bi 2 hafta kadar. yakında konser haberleri gelicek gibi. bol konserli bir dönem bekliyor :)
 
dorockta 2 kez dinledim sizi. gerçi çalışırken pek kons olunmuyo ama baya sıkı bi grup. bi de çok bira içiyolar :p bekliyoruzz
 
nonconformist demiş ki:
dorockta 2 kez dinledim sizi. gerçi çalışırken pek kons olunmuyo ama baya sıkı bi grup. bi de çok bira içiyolar :p bekliyoruzz

biz dorock a 1 kez çıktık :) sanırım yakında konser haberleri çıkmaya başlayacak. şubat zamanı :twisted:
 
Arkadaşlar;
Black Tooth olarak yakın zamanda çok güzel haberler aldık ve bu haberleri forum aracılığı ile sizlerle de paylaşmak istedik.

• Yakın zamanda tarafımıza gelen bir özel mesajın içeriğinde grubumuzun çok iyi olduğu ve özellikle de grup adının çok iyi bir seçim olduğu hususunda bir takım övgüler bulunuyordu bu noktada mesajın geldiği kaynağı incelediğimizde şok olduk desem yeridir arkadaşlar…..  Mesaj RITA HANEY den yani efsanevi Pantera gitaristi DIME ( R.I.P ) ın karısından gelmekteydi. Kendisine cevaben yazmış olduğumuz teşekkür mesajı neticesinde; bizi grup olarak takip ettiğini, beğendiğini ve şuan Hollywood da üzerinde çalıştığı Dımes Clothing Line işini sonlandırıp Texas’a döner dönmez ortağı olduğu BIG VIN RECORDS un diğer ortağı eski Pantera, yeni Hellyeah grubu davulcusu Vinie’ ye grubumuzu dinleteceğini bildirdi…..Bu mesajlar son zamanlarda gerçektende yoğun bir şekilde övgü ve istek mesajları aldığımız Amerikanın güney eyaletlerinden gelen herhalde en güzel haberlerden biriydi.

• Bir diğer bizi gururlandıran ve sevindiren haber yine TEXAS dan geldi. Gelen mesajı gönderen kişi son zamanlarda adımızı çevresindekilerden çok fazla duymaya başladığını ve bunun üzerine grubumuz hakkında yaptığı inceleme yaptığını, gerçektende sıkı olduğumuzu ve bulunduğu eyalette ki bir çok gruptan daha iyi durumda olduğumuzu söylüyordu ve bunun doğrultusunda Black Tooth u OZZFEST Second Stage de yer alması için oylamaya aday göstermek istediğini ve gerekli işlemleri yapacağını iletti…..Seçilemesek dahi OZZFEST gibi dev bir festivalde adımızın geçeceğini dahi öğrenmek bizleri inanın çok mutlu etti.

Bizi gönülden destekleyen herkese sonsuz teşekkürler
BLACK TOOTH

craqy4hn8.gif
 
Harika haberler... Yine göğsümüzü kabarttınız... Sizlerle gurur duyuyoruz... Eminim çoğu insanda bu görüşlerime katılıyordur... Bravo...
 
Arkadaşlar umarız ki son zamanlarda almış olduğumuz bu güzel haberler güzel sonuçlara bağlanır ve herzaman hayal ettiğimiz noktalara gelebiliriz ..
Çok teşekkürler
BLACK TOOTH
 
dinlediğim 2 parçalarıyla beni darmadağın ettiler resmen..ilerde şansları yaver giderse ortalığıda darmadağın edeceklerinden şüphem yok.....ve tuna ya diyorumki DAHA ÇOK KONSER-DAHA ÇOK KONSER-DAHA ÇOK KONSER..
 
Geri
Üst