Black Tooth (Tarz?)Şehir?

1234oe4.jpg
 
DESTEK BEKLİYORUZ

Selam, Dallas TEXAS da adımıza bugün başlatılımış olan bir kampanya için sizlerinde desteğinize ihtiyacımız var. HELLYEAH, OTEP ve BLOODSIMPLE gruplarının turnesinin Dallas ayağında çalabilmemizi istiyorsanız tek yapmanız gereken adımıza açılmış olan http://www.myyearbook.com/blacktooth sitesine girip Sarı Renkli DEMAND IT butonunu tıklayıp destek vermek....Çok çok saolun dostlar.
 
BEKLENEN HABERİ ALDIK
Arkadaslar dun aksam gelen bir haberi sizlerle paylasmak istedik biz cok gurur duyduk ve umarız bizi dinleyen arkadaslarımızda buna sevineceklerdir.....
Texas konserleri sırasında tanıştığımız BLACK LABEL SOCIETY tur menejerinin bize 2008 yılı içerisinde B.L.S ile muhtemel tur teklifinin ardından, BLACK TOOTH un öncelikli olarak dünya çapında tanıtılması adına bir çalışma başlattıldı ve bu çalışma kapsamında BLACK LABEL SOCIETY official sitelerinden BLACK TOOTH tanıtımına başlanacak. Bu doğrultuda ilk adım geldi ve BLACK LABEL SOCIETY official MYSPACE sayfasında BLACK TOOTH Top Friends'e alındı.
Bu bizim için gurur verici bir olay ve umarız sizlerde sevincimize ortak olursunuz.

www.myspace.com/blacklabelsociety

www.myspace.com/blacktoothmusictr



www.blacktoothmusic.com
 
eee yanı böylesi büyük işlere imza atan bir gruba amatör başlığı yakışmıyo...en kısa zamanda albüm çıksada hem alıp dinlesek hemde turkrock başlığında görsek sizi...yolunuz açık olsun
 
çekimler tamamen sehrimetal.com kameramanı dozy beyefendi tarafından yapılmıştır.. bir çok kişisel fotoğraf çektik isteyen olursa öm atsın..

not: tuna abi hellyeah t shirtüne hastayızzzz :D... hayvansınız hayvan :D
 
yine yıkmışsınız İstanbulu istanbullu tayfadan aldığımız duyumlar harika...Ankaradan da arkadaşlar göndermişiz belliki mehmeti falan görüyoruz.

Fotolara bak katliam çıkmış hakkatende hayvanat bahçesi kıvamındaymış ortalık!Hepinize selamlar ola ankarada görüşmek üzere!
 
BLACK TOOTH Amerikada duzenlenen ve odulu
BALLS VOLUME STRENGTH TOUR da HELLYEAH - OTEP ve BLOODSIMPLE la ayni sahneyi paylasabilmek olan yarismada tum eyaletler capinda en yuksek oyu alarak 1. oldu ve Dallas da bu 3 dev grupla sahne alma firsatini yakaldi......
Eger grup olarak maddi anlamda bizi destekliyecek bir sponsor desteginide saglarsak DALLAS i tekrar salliyacagiz.

hellyeahmyyearbookheadesm6.jpg
 
Geri
Üst