Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Yavas yavas diger resimleride verelim istersenizzz..... :)

rfd4075pr9.jpg
 
yok abi bu adamı görmeye dayanamıyorum artık ben phill ve rex düşmanı götoğlanı vinnie!!!....ilerde pantera üyelerinden birine küfür edersin deseler o adamı döverdim herhalde...ama durumlar malum yazıklar olsun vinnie!!!....yanındaki rita(ona benziyo omu??)ablamıza ise binlerce öpücükler.
 
Az sonra Outlaw Drinkin Club da ki turnemizin 9. ve son konseri icin Beaumont Texas a dogru yola cikicaz...
Umariz orada da hersey yolunda gider ve basari ile son noktayi koyabiliriz.
Turnenin bu son ayaginda bize Southern Whiskey Rebellion eslik edecek.

odcpostercopyblacktoothqv4.jpg
 
tuna ağabey ben hakan a.k.a 3:16[REDNECK REBEL'S BRO] şifremi unutmuştum ben bu accin bi dahada acc almamıştım o kadar zamandan beri ilk msjımı size atam dedim BLACKTOOTH :arrow: :arrow: MINA KOYARRRRR :twisted:
 
Arkadaşlar öncelikle bazı forum sitelerinde okuduğum ve yanlış anlaşılmış bir konuya açıklama getirmek istiyorum izninizle.

Black Tooth olarak önceki yıllarda belki bir çoğunuzun Battle of Ozzfest adı ile MTV de de rastlamış olduğu yarışmaya bir presskit göndererek başvuru yaptık. Burada 228 grup arasından Jüri tarafından gruplar presskit leri ve şarkıları incelenip dinlenerek 20 gruba indirgendi. Hemen ardından bu 20 grubu 10 a düşürecek bi oylama yapıldı bir internet sitesi üzerinden ve sizlerinde büyük desteği ile bu 20 grup arasından ilk 10 a kaldık ve bu 10 grup ise DALLAS Palladium da büyük Jüri önünde 20 şer dakikalık performanslarını sergileyerek yarıştı. Bu heyecanlı deplasman yarışında ise 2. lik alarak OZZFEST de çalmaya hak kazandık…

Bi kaç Foto ekliyeyim.....

Rita Haney ile
60838376ka6.jpg


Baby Dolls :)
68786485sx0.jpg


Dallas da ki yarışmadan bi kare
41913561xn1.jpg


Meşhur DJ Homercore ile
18616305oq5.jpg


Suicide Kızlarından biri.... diğerlerini koymayım namahreme girer :)
25354749pq0.jpg


Rigor Mortis ( Sağlam old school adamlar ya)
12196909ht1.jpg


Ozzfest Stage lerinden biri
42386146sg4.jpg


Monster (3rd Stage) Stage de konser öncesi hazırlıklar
46903456yi2.jpg


Kirk Baba ( Down, Crowbar, Kingdom of Sorrow )Ulan sesine gurban be.
10rb4.jpg


Jamey Jasta ( Hatebreed, Kingdom of Sorrow)Resmen şakacı haylaz bebe gibi bi adammış bu ya :)
12so8.jpg


İşte adamım BİG WALL ( Security of Pantera ) Sigara numarasını yapıo
13xq3.jpg


Devil Driver Dez (sarhoş it :)
14cw2.jpg


Mrs. Osbourne (heyecanım doruktayken)
15sv7.jpg


Drowning Pool vokali ile konser öncesi son yudum içkilerimizi alırken. Ang ile beraber olduğunu duyuncada şok olduk.
16uv4.jpg


Bobzilla (Damage Plan, Hellyeah) İşte burada ikimiznde kafa 3 milyondu
17pd0.jpg


Ahanda ben :)
18tu7.jpg


19zg8.jpg


Ahanda bizimkiler :)
20tm6.jpg


Ozzfest sırasınca ne yalan söliyim en keyif aldığımız şey Kingdom of Sorrow, Devil Driver, Drowning Pool gibi grupları sahnenin ta içinden dinlemek oldu onlarla beraber sahnede içip eğlenmek tüylerimizi diken diken yaptı adeta rüya gibiydi diyebilirim.
Ha hep kızardım konserlerde seyirci olarak izlerken kim lan bu lavuklar sahnenin içinde ne arıyolar falan diye ama o lavuklardan biri olmak baya keyifli bişeymiş onu anladım :)
 
çünkü albümü yok ve türk rock bölümünde albümsüz grupların başlıklarına izin verilmiyor.

önemli olan başlığın nerede durduğu değil, bu turnenin albüm çıkarmaktan çok daha büyük bir başarı olduğu zaten ortada. tekrardan helal olsun diyorum.
 
Bilgi için teşekkürler sertsessiz.

Albüm mecburiyeti gibi kıstaslar çok saçma... Ama dediğin gibi: 'bu turnenin albüm çıkarmaktan çok daha büyük bir başarı olduğu zaten ortada"

Black Tooth'a tekrar sonsuz başarılar.
 
Arkadaslar selam TUNA ben Black Tooth dan..
Yukarıda yazdığınız eşsiz cümleler ve onure edici desteginiz için öncelikle hepinize çok çok teşekkür etmek isterim grubumuz ve kendi adıma.
İnanın bu destekle çok daha fazla gazlanıp daha iyi yerlere doğru ilerlemeye devam edeceğiz sizin desteğinizle.
Ancak küçük bir açıklama getirmek istiorum bilgi bazında buraya.
Tabiki herkes bir albüm olayını merak ediyor neden olmadığına dair ve malesef ki ülkemizde albümlü grup PROF. sınıfına sokuluyor.
Bugün BLACK TOOTH elindeki besteler ve aldığı albüm teklifleri ile hale hazırda 2 albümü birden piyasaya sürebilecek durumdadır bunu bilmenizi isteriz ve herşeyin bir yeri ve zamanı olduğu fikrindeyiz.
Bugün albümü yok diye ülkemizde festivallerDe kabul görmeyen BLACK TOOTH Amerikaya 2. kez turneye gitmiş RIDE FOR DIME Festivalinde üst üste 2 kez sahne almış Amerika da 228 grup arasından 2. olarak OZZFEST de çalmıştır bunu da sözüm meclisten dışarı diyerek albümü prof. lukla bağdaştıran zihniyetlere bir KAPAK olarak hediye edioruz.
Eğer albüm yapmakla prof. olunacaksa biz herzaman keyif aldığımız ve gurur duyduğumuz bu amatör zihniyetten çıkmamayı tercih ederek sizlerin de desteği ile ayakta kalmayı tercih ederiz.
TEŞEKKÜRLER.
 
bence çokta önemli değil blacktoothun amatör gruplar arasında olması çünkü myspace de bizim pro gruplardan çok daha fazla görüntülenmesi yeter ve o pro gruplar istanbul ankara izmirde çalarken zaten BLACKTOOTH oralarda çaldı ve ünleri sınırlarımızı aştı RIDE FOR DIME ve OZZFEST TE çaldı şimdi çoğu pro gruplar şimdi bu AMATÖR :!: gruba imreniyor :p
 
downender demiş ki:
Bugün albümü yok diye ülkemizde festivallerDe kabul görmeyen BLACK TOOTH Amerikaya 2. kez turneye gitmiş RIDE FOR DIME Festivalinde üst üste 2 kez sahne almış Amerika da 228 grup arasından 2. olarak OZZFEST de çalmıştır bunu da sözüm meclisten dışarı diyerek albümü prof. lukla bağdaştıran zihniyetlere bir KAPAK olarak hediye edioruz.
Eğer albüm yapmakla prof. olunacaksa biz herzaman keyif aldığımız ve gurur duyduğumuz bu amatör zihniyetten çıkmamayı tercih ederek sizlerin de desteği ile ayakta kalmayı tercih ederiz.
TEŞEKKÜRLER.

Aha bu mesaj kapak olsun millete Tuna. Yardırın ellerinize sağlık
 
Geri
Üst