Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Türkiye'yi ABD de başarıyla temsil ettiğiniz için de size teşekkür ederim.bu sene de Texas ta gösterin Türkün gücünü. sizi seviyoruz. Başarılar
 
Bir kaç günden beri bu başlığa takılıyorum...

myspace'e resmen abone oldum bugünlerde.. :)

Metal türü ile aram pek iyi olmamasına rağmen, Black Tooth'a hayran kaldım...
Yaptıkları müzikte ruh var, heyecan var...En önemlisi kendilerini tekrar etmiyorlar, her parça bağımsız. Parça trafikleri matematiksel bilimselliğe sahip... Armoni yapısı ve riffler çok sağlam.

Black Tooth çoktan Batı standartını yakalamış, hatta geçmiş bile.
Büyük Saygı duydum.

Anlayamadığım konu, böyle bir grubun neden halâ amatör gruplar başlığında yer aldığı...

Bu grubun yeri kesinlikle Türk Rock başlığı olmalı...

Gruba sonsuz başarılar.
 
kesinlikle ''piyanist'''e katıyorum aslında ben de dün yazıcaktım bu grubun kesinlikle yeri burası olmamalı diye ama benden önce yazmış arkadaşımız. umarım bu grup çok daha iyi yerlere gelir geçen sene ''ride for dime'' de ortalığı fena dağıtmışlardı. davul da utkunun gruptan ayrılmasıyla (forumdan takip ettiğim kadarıyla yanılmıyorsam leon da çalıyo şu anda) bu sene yeni bir kanla (sanırım catafalque dan onur akça) yollarına devam edicekler. daha önce metal müzik dinlemeyen biri olarak ben hergün iron clad ı dinlemek benim için vazgeçilmez.
Yolunuz açık olsun Black-Tooth Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor
 
2008 Ağustos ayı başında tekrar Texas'a bir turne için gidecek olan grubumuz BLACK TOOTH bu senede yine turne kapsamında RITA HANEY' nin isteği üzerine RIDE FOR DIME FESTİVALİN de 2.kezsahne alacak.
Bu sene OZZFEST ile birleştirilecek olan festivalin tarihi 10 Ağustos yani Ozzfest in hemen ertesi günü ve her iki konserde Dallas da. 9 Ağustos da Ozzfest de ilk kez açılacak 3.sahne (Texas - Dimebag sahnesi) ile start alacak olan Ride For Dime Festivali 10 Ağustos da ki Palladium Hall konseri ile devam edecek.
Grubumuzun diğer konser durakları çok yakın zamanda buradan duyurulacak.

rfd1ok4.jpg


rfd2nd2.jpg


texastour1io9.jpg


Black Tooth için Texas da Hazırlanmış ve Turne programı kapsamında yer alan bazı konserlerin reklamının yapıldığı bir video.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=38563508
 
picture12nv7.jpg


Amerika'da BLACK TOOTH 200 gruptan ilk 20 ye kaldı ve oylama başladı eğer kazanırsak OZZFEST deyiz.

Linki tıklayın, listeden BLACK TOOTH u işaretleyip alttaki küçük kutuya mail adresinizi yazın ve VOTE tuşuna basın.Hemen ardından yazdığınız e-mail adresine gelen mail de onay için CLICK HERE kısmına basın ve oyunuzu verin !!!!

HAYDİ TÜRKİYE'DEN İLK GRUBU OZZFEST ' E YOLLUYORUZ HEP BERABER!


Buyrun Tıklayın Arkadaşlar
 
Ve evet arkadaşlar..Bu haberi vermek süper birşey..

Grup ilk 10 arasına kaldı..

Şimdi de birincilik için 7 Ağustos'ta Dallas'ta yarışacak..

Şimdiden hepsine başarılar diliyorum..
 
Black Tooth’a Haberal desteği

KISA süre önce Ankara Hürriyet’te duyurulan Black Tooth adlı grubun ABD’ye konsere gitmek için sponsor aradığı haberi üzerine, destek Prof.Dr.Mehmet Haberal’dan geldi. Black Tooth için aranan destek sanata katkılarını herkesin bildiği aynı zamanda Başkent Üniversitesi’nin rektörlüğünü de sürdüren Prof. Dr. Mehmet Haberal’dan geldi.

Grup, Dallas Texas’ta Austin, Dallas, Arlington, Forth Warth, San Antonio, Beamount, Hurst gibi yerlerde toplam dokuz konser verecek. Black Tooth’un turne dışında yer alacağı bir çalışma da Battle Of OzzFest’te yer alacak. Grup 200 Amerikalı grup arasında en yüksek oyu alan ilk on grup arasına girmeyi başardı ve böylece ülkemizden ilk kez bir grup dünyanın en büyük festivallerinden OzzFest’te çalmaya hak kazandı.

Black Tooth Texas dönüşü 11. Rock Station Festivalinde 4-5 Ekim tarihlerinde tekrar seyirci karşısına çıkacak.
 
GURURU YASAMAK GURURU PAYLASMAK...
BLACK TOOTH!!!

Az önce Texas Dallas da Battle of Ozzfest de 228 grup arasindan ilk 10 kalan grubumuz Black Tooth 2. lik alarak bir ilki gerceklestirdi ve TURKIYE den OZZFEST e cikan ilk TURK grubu olmayi basardi. Inanin bizi en cok sevindiren sey ise Ozzy'nin menejerinin "benim birimcim sizsiniz" diye söylemis olmasi oldu.
Herkese destegi icin tesekkür ederiz...
 
Arkadaslar OZZFEST Monster Stage e ciktik MINA KOYDUKKK...
Hersey adeta bir ruya gibiydi ozelliklede Bayan OSBOURNE un bizimle tanismak icin Back Stage e geldigi zaman gercektende heyecanlandim.

Sanirim sadece bu iki resim dahi bazi seyleri uzun uzun anlatmaktan daha faydali olur....

Devami Cok YAKINDA [:D]

p1010261gi6.jpg

p1010260xo8.jpg
 
tuna herşeyden önce tebrikler....artık buralar size dar gelir valla.
2.resimdeki devildrıver vocali değilmi yaaa??
oysa sorsaydın phill anselmodan yediği dayağı unutabilmişmi??pantera ya laf söylememeyi öğrenmişmi diye??
 
Geri
Üst