Line6 Am4 Amp Modeller Ile Ilgili Bilgi Sahibi Olan Var Mı?

BEn denemiştim. Gayet güzel bir alet. İhtiyacınız olabilecek tüm amp tipleri var. Pod'daki bir çok sesi elde edebiliyorsun bu aletle. Sadece stompbox gibi çalışması dışında pek bir farkı yok sesinin pod'dan. 4 tane preseti var. Hoş bir alet. Bir ara kıvılcım müzikte vardı hala var mı bilmiyorum...
 
Aletin ismi amp modeller, tabiiki o isi yapiyor.

*digital modeling of 16 Models of classic and legendary amplifiers (including models based on* ’53 Fender Deluxe, ’67 Vox AC-30, ’65 Marshall JTM-45, Mesa/Boogi Dual Rectifier, etc.),
 
harmony-central adresinden oku yorumları, yüksek seslerde biraz tiz geliyo aletin sesi falan yazmışlar, bi ara ben de düşünüyodum almayı ama pod almak daha mantıklı bence,az bi fiyat farkıyla tüm derdini halledersin(pod2 için söylüyorum tabi),ama analog takılıyorum diyosan eyvallah..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
yani pod varken düşünülmez mi diyosun. o zaman şöyle bi enteresanlık var bunun fiyatı pod2.0 dan fazla ABD fiyatı tabii ki Türkiyedekini bilmiyorum. Alında switchli olması benim için cezbedici olan yönü.
 
Bu aletin podla bir alakası yok ki? Pod bir kompakt multi efekt prosesörü, bu ise amp. simülatörü? Yani elmayla armutu karşılaştırmayalım. Kullanılan efektlerin sonuna eklersin bunu, ve ampliye bağlamadan direk sisteme girersin. Üzerinde chorusudur, yok flanger yok şu yok bu bulunan bir efekt cihazı değil kısaca. Bir şeyle kıyaslanacaksa sansamp ile kıyaslanabilir.
 
pyramind doğru söylüyorsunda arasında çok bi fiyat farkı olmadığı için öyle dedi ordaki adam herhalde
almışken podu alda her işini görsün muhabbeti...
bu arada bu aleti bikaç kafta önce planette görmüştüm eğer adaptörünü getirtebilmişlerse git bi dene ya da kıvılcıma gidip bilgi alabilirsin daha sağlıklı olur
kolay gelsin
 
pyramid ilk yazdığım mesajı okursan triacın muadili demiştim. ondan sonraki mesajlarda aletin simulatörünün podden iyi mi kötü mü olduğunu anlamaya çalıştım arkadaşlarda yardımcı oldular sorun ne anlamadım şimdi ¿. benim işime yarayan kısım effect deil zaten.
 
Tamam, username, sana değil lafım zaten. Bir satıcı pod dururken bunun lafı edilmez diyorsa, elindeki malı satıp sizi kazıklamaya çalışıyordur bir şekilde, satıcıya kızıyorum. Tam elma armut işi yani.
 
Valla pod'un üstündeki digital efektleri at gitsin. Önemli olan amp modelleri ( onlarıda at gitsin bence :p neyse... )

Ama yanında foot swith koymanın masrafını unutmayın, çok da mantıksız bir durum değil. Pod un fx sectionunu limitli bulanlar için ideal çözüm .
 
aynı lafları bende çok dinledim durumunu anlıyorum :)

bu soruyu gene bi müzik ensturmanları satan bi dükkandaki abimize sormuştum
muhabbet esnasında
pod xt 2,0 a göre digital diyorlar diye abinin cevap;
bu işle o kadar çok adam uğraşıyor ki (gülerek) olmuştu...
herkes anlamıyacak bu işlerden tabiki manasında

tabi ben herkesin düşüncesine saygı duyuyorum elbet herkesin bi bildiği vardır kimse boş konuşmaz neticede
bu olay neticede zevk meselesi ben xtnin tonlarını beğeniyorum ayrıca aletle evlenecekde değilim :)
ilerde beğenmezsem satarım atla deve değil sonuçta

kolay gelsin
 
Geri
Üst