Saw / Testere I-II-III-IV

dscn0027sv5.jpg

:twisted:
 
İlk 5 dakikasında salonun yarısının dışarı çıktığı nadide film serisi... 3.süne sevgilimle gitmiştim ama hayatımın hatasıydı resmen!!! Filmin sonuna kadar her sahneye bi yorum yaptı (şimdiye kadar acıdan bayılması gerekirdi vs.) ve sürekli güldü!!! Çıkışta ben de onunla ilgili planlar yapmaya başlamıştım...
4.de bu hataya düşmeyeceğim tabi ki...
 
gerçekten yaaa 3 ü izliyince diğerleri bana basit kaçtı valla!..gerçi hepsi şaheser ama sonuncusu diğerlerine göre hem konu hemde kan bolluğu olarak ezip geçmiş!!bu arada deneklerden en çok zenci çocuğa acıdım ben vücudumun aynı anda bir makinaya bağlı sürekli döndüğünü düşünüyorumda offfff offffff!!filmin başındaki vücüdunun heryanına zincirle bağlanmış ve onlardan teker teker kurtulurken bomba sayesinde parçalanan adamın durumuda feciydi!!..filmin yönetmeni benim gibi CANNİBAL CORPSE manyağını baya bi mest etmiş!
 
bence film devam etsin yaaaa her bölümünde ayrı bi çıldırtmıyomu herifler bizi!!??bu arada o piskopat ve amanda ablamız olmadan nasıl bişeyler çıkacak 4 te bilmiyorum ama filmin yapımcıları yönetmenİ(özellikle sonuncusunun yönetmeni DARREN LYAAN HOUFMANN)artık bu işin profösörü olmuş herifler!!..bence 4 tede ağzımızı açık bırakacaklardır eminim ben....bence herif o kadar uğraştıktan sonra kızını bulmalı.
 
(...)
bu arada deneklerden en çok zenci çocuğa acıdım ben vücudumun aynı anda bir makinaya bağlı sürekli döndüğünü düşünüyorumda offfff offffff!!filmin başındaki vücüdunun heryanına zincirle bağlanmış ve onlardan teker teker kurtulurken bomba sayesinde parçalanan adamın durumuda feciydi!!..
(...)
sevgilimin "şimdiye kadar acıdan bayılması gerekirdi" dediği kısmı o zencinin olduğu sahneydi,salon da ilk baştaki elemanın acıdan kıvrandığı sahnede boşalmıştı,anlaşılan en dikkat çekici sahneler oralardı:p
 
1 ve 2 muhtesemdi gercekten ama 3 onların yanında vasat kaldı bence.. o nedenle 4ün çıkmasına şiddetle karşıyım. Artık gişeye endekslenme durumu var sanırım ve bu da kaçınılmaz olarak bazı klişelerin kullanımına yol açıyor.. Yine de 4 geldiği an gidip izlerim, bakalım haklımıymışım diye:)
 
büyük ihtimalle grindcore-deathmetal dinliyor...27 yaşında bu tarz filmlerle öne çıkması aslında çok iyi bir şey ama parayı gördükten sonra aşk filmlerine dönebilir eleman...
 
gerçi sinema tarihinin en karizmatik kötü adamı jigsaw olmadan 4 nasıl keyif verecek oda muamma ama filmin 27 yaşındaki velet yönetmeni ona bişey bulmuştur herhalde?
 
zannetmeyin film kötü olacak , ha şöyle bir şey olabilir. biz burda kıyaslarız tabi 2'ye göre kötü olabilir , 2 çünkü benim gözümde çok kaliteli bir yapımdı. 4. de güzel olacak diye tahmin ediyorum.
 
valla kişiye göre değişir tabii görüşlerde ben 3 derim...bana daha bi oturaklı bölüm gibi geldi...öldürülüş sahneleride uzun olsaydı daha iyi olurdu tabiii!!
 
Geri
Üst