Saw / Testere I-II-III-IV

5.bölümünü gerçi izlemedim ama yapılan eleştirilerde serinin artık sıktığı ve baydığı yönünde gibi....4 tanesini izledim ve beni en çok etkileyen 3.bölümüydü hele o en baştaki uzun saçlı adamın parçalanması en iyi sahneydi.
 
5 ide izledim ama filmin yönetmeniyle beraber kalitesinde de hafif bir düşüklük sezdim :roll: ....bence 4 de bırakılmalıydı çünkü oraya kadar süper bir filmdi...ama üstüne basa basa söylüyorum en iyi serilerden biri saw bence de 8O
 
5 ide izledim ama filmin yönetmeniyle beraber kalitesinde de hafif bir düşüklük sezdim :roll: ....bence 4 de bırakılmalıydı çünkü oraya kadar süper bir filmdi...ama üstüne basa basa söylüyorum en iyi serilerden biri saw bence de 8O
 
Dördüncü filmi dün gece izledim.Çok güzeldi. Kurgusu çok iyiydi.İlk fiilmde ki konu ve karakterler
de devam ediyor filmde. Baştaki otopsi sahnesi biraz iğrençti. :) Dvd'nin özel seçenekler bölümünde bütün tuzaklar ve makyaj hileleri nasıl yapılmış gösteriyor. Birde filmin yönetmeni yakınlarını oynatmış hep. Mesela tacize uğramış küçük kız yönetmenin yeğeniymiş. Kızın ailesi ise yönetmenin anne-babasıymış. Sapık otelcinin tecavüz videoları ve resimlerinde ki kızlar dan biri yönetmenin kız arkadaşı diğeri de asistanıymış.
 
Bazen filmlere çok güzel Türkçe dublaj yapabiliyorlar. Örn: Geleceğe Dönüş serisi. Ama bazı filmlere yapamıyorlar. Baştan savma oluyor.
 
türkiye dublaj konusunda bence gayet ileride bir ülke. yüzüklerin efendisinde sarumanın sesi orjinalinden daha güzel mesela. ama tabiiki herzaman orjinali tercihimdir.
 
Alexilahio demiş ki:
yüzüklerin efendisinde sarumanın sesi orjinalinden daha güzel mesela.

Türkçe dublajlısını izlemedim gerçi ama, Christopher Lee'nin sesinden daha iyi olması bana biraz garip geldi. Kendisinin süper karizmatik bir ses tonu vardır bana kalırsa.

Ek bilgi, kendisi klasik batı müziği konusunda ses eğitimi almış biridir aynı zamanda...
 
5.filmide izledim.Muhteşem olmuş yardırmışlar yine.
Her bölümde prodüksiyon kalitesi yükseliyor. 1.film ile 5.karşılaştırın,aradaki farkı göreceksiniz. Flashbacklerde Lost ile yarışır düzeyde. :)
 
5 ten sonra 2 film daha çektiler. 6. filmde de zeka dolu tuzaklar,şiddet,nefis flashbackler,yerine oturan parçalar tüm hızıyla sürüyor. "saw bozdu" diyenlere kanmayın.goregrind eşliğinde izlenir.Kamera arkasını da izleyin.Büyük çalışma var.
 
Geri
Üst