Saw / Testere I-II-III-IV

testere

Hakkatten ya testere 2de 3 de süperdi bence.3de ilk başta adam aşil liflerindeki halkaları koparırken çok kötü oldum(nedir bu piskoların o liften istediği) Bide o çürümüş iğrenç domuzların olduğu sahnede midem kalktı. 4.sü çıkarsda artık filmin boku çıkar yani testere 4-5-6......33! 4.de pisko olcak biri de kalmadı yani...tabi tek kalan sondaki adamda kafayı sıyırmamışsa karısınıda kaybettikten snra(kızıda gitti zaten)
 
Arkadaşlar, filmin 3. serisi daha çok yeni, lütfen izlemeyenlere saygı göstererek film hakkında çok fazla ayrıntı yazmayalım uyarısını daha önceki sayfalarda yazmıştım.

Lütfen biraz daha dikkat edelim. Yorumları yazarken illa filmin can alıcı noktalarından bahsetmek zorunda değilsiniz. Daha izlemeyen bir sürü insan var ve burada yorumlarla filmde ne olacağını sayenizde öğrenmiş oluyoruz.
 
yeni dediğin film 3.haftasında ayrıca bu başlık testere serileri hakkında yorum yazmak için açılmış olduğuna göre film hakkındaki fikirlerimizi yazmamızdan ve film hakkında bahsetmemizden daha doğal bi şey olamaz,herkesin testereyi izlemesini mi bekliycez ya da film vizyondan indikten sonra mı yorum yapıcaz saçma...
 
Film vizyona gireli 12 gün oldu, 1 yıl önce gösterilmiş bir filmden bahsetmiyoruz. Ayrıca yorum yazılmayacak olsa zaten başlık açılmazdı ama yorum yapılacak diye film içindeki belirleyici ayrıntılardan veya filmin sonundan bahsedilecek diye bir şey yok. 12 günlük bir film için izlemeyenlere saygı gösterelim demenin nesi saçmadır? Başı şöyle başladı, ortada şu oldu, sonu da böyle bitti yazmak mıdır yorum?

Konuyu dağıtmanın manası yok, birazcık dikkat edersek sorun kalmaz.
 
testere

Burda filmin içeriğini açıp filmi anlatmıyoruz. Etkilendiğimiz, beğenmediğimiz sahneleri yazmak bence gayet doğal. Forumda onun için açılmış zaten.2 sahne söylemeklede filmi izlemiş olmazsınız arkadaşlar.
 
Re: testere

dArKcLoVe demiş ki:
Burda filmin içeriğini açıp filmi anlatmıyoruz. Etkilendiğimiz, beğenmediğimiz sahneleri yazmak bence gayet doğal. Forumda onun için açılmış zaten.2 sahne söylemeklede filmi izlemiş olmazsınız arkadaşlar.
Filmin son sahnesinden bahsedilmiş..ya da etkilenilen bir kaç sahne ki bunlar da önemli sahneler.. Serinin ilk iki filmine gitmiş ama üçüncüsüne gitmemiş biri için önemlidir bu.. futurist bunlardan bahsediyor..
 
testere

E napalım biz yorum yazmak için milletin 3.süne gidip izlemesini mi bekleyelim?Madem 3. yü izlemeyen arkadaşlar var, onlarda 3. filmle ilgili yapılan yorumları okumasınlar bu kadar basit...
 
Buraya yazılanlar için izlemeyen okumasın denebilir ama o zaman yazdıklarınızdan bir satır önce böyle bir uyarı koyun arkadaşlar, bu kadar zor değil yani.
Mesela; -------------------- Bu cümleden sonrası spoiler olabilir--------------------- gibi...

Ben moderatör olarak her yazılanı elbette okumak zorundayım ama en azından izlemeyenler yukarıdaki gibi bir uyarı görürlerse onu okumayacaklardır. Bu uyarı, film yorumlarında her zaman yapılır. Bu kadar uzatılacak bir konu değil yani.

Başlık konusuna kaldığımız yerden devam edelim, az biraz da dikkat edelim.
 
Ben testere biri de ikiyi de beğenmemiştim...3.yü merak ediyorum çünkü serinin en güzel filminin 3.sü olduğunu söyleyenler var ama haala düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi diye... film gösterimden kalkacak ben haala düşünmekteyim :p :p :p Açıkçası gerilim filmi olmasına karşın ben ne 1. de ne de 2. de gerildim (!) iki damla kan vardı... o ne öyle (!) Yani google a otopsi yazıp otopsi vidyolarından birini izlesem daha iyi... şimdi testere fanları "iyi beah! daha iyisini kendin çek! izleme! sen de eksik kal"diyecek :p :p :p o yüzden daha fazla konuşmadan defolup gideyim :p :p hadi bana naş!
 
İlk iki filmi hiç beğenmemiş ve önyargılarımdan da kurtulamamış bir şekilde gittim serinin üçüncüsüne, biraz da arkadaş hatrına. Filmin genel yapım amacı sebebiyle etkilendiğimi söyleyemem ama serinin yine de en iyi filmi olduğunu düşünüyorum. Hele hele son 10-15 dakika dumurlara gark olmak deyiminin bire bir gerçekleştiğini belirteyim. :LOL:

İlk iki Testere'yi biraz olsun beğenenler varsa bu son filmi mutlaka izlesinler derim.
Yaşasın mutsuz sonlar!!! :LOL:
 
valla aldığım habere göre 4 üncünün anlaşması yapılmış senaryo da başlanmış yane hatta 2 oyuncu da belli gözüküo jessica alba ve goran visnjic artık ne olacak gerisi bilinmez
 
Hayatımda izlediğim en sadist filmdi.Diğerlerine göre çok daha sert bi filmdi.Filmdeki sadistlik insana yeter artık dedirtecek cinstendi.Midesi hassas arkadaşlar gitmesin derim.
 
Bence film biraz daha sert yapılabilirdi ben biraz hafif buldum ama senaryo mükemmeldi her zamanki gibi son 15 dakikada olanlar beni tamamen insan zekasına hayran bıraktı
 
Ölümler vahşiydi fakat o vahşilik yeteri kadar gosterilmiyordu

-------------------- Bu cümleden sonrası spoiler olabilir---------------------

mesela domuzların aletin içinde parçalanışı
kaburgaları açılan kadının yakın çekimi
kırılan kemiklerin daha uzun gosterilmesi gibi
 
spoiler olabilir---------------------
domuz olayında haklı olablirsin
kaburgaların yakın çekimi içinde baya çalışma yapmaları lazımdı ama genel olrak 3 seridede ölümler yakın plan çekilmiyo...
 
Geri
Üst