Saw / Testere I-II-III-IV

ya açıklamıştım ama bi daha açıklayim
ölümler yeteri kadar gösterilmedi
örneğin

-------------------- Bu cümleden sonrası spoiler olabilir---------------------

mesela domuzların aletin içinde parçalanışının gösterilmesi
kaburgaları açılan kadının yakın çekimi
kırılan kemiklerin daha uzun gosterilmesi gibi
 
tamam ya adam kurtarsın kızını ama 4. için çok önemli bi kısım eksik kalmaz mı,şimdi açıklamak istemiyorum filmin sonunu niye söylüyon izlemedik falan derler :)
ayrıca filmler böyle uzadıkça fazlasıyla anlamsızlık kazanıyolar,ondan yeter dedim :)
 
bence 4. filmin olması saçma olur çünkü testere serisinin bir konusu var jigsaw de amanda da öldü oyunları kim yapıcak yoksa dirildiler falanmı dicekler evet şimdide hayaletleri oyunları falan hazırlar
adamın kzını aramasıda bütün bi film boyunca olmaz
üstelik bence son film çünkü tüm sırları oyunların amaçlarını vs anlattılar
 
son filmde cinayetler açısından kafa yorulmuş; yani öldürme şekilleri güzeldi ama söylenildiği gibi net olarak gösterilmemiş, izleyicinin hayalgücüne bırakılmış.

4. film için açık kapı bırakılmıştı zaten, çekimlere başlandı diyen de var.

devamını da heyecanla bekliyorum..
 
jigsaw olay budur yaa yeni fenomen müridleri toplanırsa şaşmayın arkdaşlar mütüşşş tek kelime ile bu serinin senaristleri ile görüşmek isterdim doğrusu mükemmel bir kurgu ve yaratıcılık bu yafs filmin bütcesini duyunca gerçekten şaşırmıştım parasız da güsel bi çıkıyomuş demekkiii
 
çekimlere başlanmadı henüz, senaryo ile uğraşıyorlarmış duyduklarıma göre.. birdahaki sene yani 2007 ekim sonunda vizyonda olacak gibi net açıklamalar vardı biryerde..
 
4. filmde olabilecek şeyler:
2. filmin sonunda yakaladıkları polis hala içeride.(yoksa ben mi atladım,içeride değil mi?)onun üzerinde yoğunlaşılabilir.
2.3. filmin sonundaki adam kızını arıyabilir...
BEnim fikrim.
 
denoktabenokta demiş ki:
4. filmde olabilecek şeyler:
2. filmin sonunda yakaladıkları polis hala içeride.(yoksa ben mi atladım,içeride değil mi?)onun üzerinde yoğunlaşılabilir.
2.3. filmin sonundaki adam kızını arıyabilir...
BEnim fikrim.

2. filmdeki polis öldü sanırım filmin başındaki mermerle ayağını kıran o olması lazım amandada onu orda terk etmişti hatta kavga etmişlerdi adam sen bulmaca değilsin falan demişti o yer büyük ihtimal o ölmüştür
 
Geri
Üst