Anlat İstanbul

ANLAT İSTANBUL

Yönetmen: Ümit Ünal, Kudret Sabancı, Selim Demirdelen, Yücel Yolcu, Ömür Atay...

Oyuncular: Altan Erkekli, Azra Akın, Aşça Varlıer, Çetin Tekindor, Erdem Akakçe, Erkan Can, İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Güven Kıraç, İdil Üner, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Nurgül Yeşilçay, Özgü Namal, Şevket Çoruh, Vahide Gördüm...

Senaryosunu Ümit Ünal'ın yazdığı 'Anlat İstanbul'da beş yönetmen kendi tarzlarına göre İstanbul'daki 'masal gibi' yaşamları anlatacak. Film 24 Aralık'ta vizyona girecek.
 
İzleyen yok mu filmi.Atilla Dorsay'ın eleştirisini okudum filmle ilgili çok olumluydu.Kimi insanlar filmde çoğu dizilerde de oynayan popüler oyuncular olması yüzünden burun kıvırabilirler ama güzel bir film olduğunu umuyorum.En yakın zamanda da izleyeceğim.Hepsi de çok sevdiğim masallar,İstanbul a ve günlük yaşama nasıl uyarlandıklarını da merak ediyorum.
 
Çok beğendim! Bu yılın, Eğreti Gelin ve Gönül Yarası'yla birlikte en başarılı Türk filmlerinden biri bence( Yazı/Tura'yı izleyemedim.. ). Oyuncular çok iyi, konu iyi, müzikler mükemmel, daha ne olsun ki? Tebrik ediyorum!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
carolgerber demiş ki:
24 aralıkta değil.Çok daha yakın bir tarihte gösterime giriyor diye biliyorum ben..
O 24 aralık, 2004 yılının tarihiydi fakat filmin vizyona girişi çeşitli nedenlerle ertelendi ve 11 mart yani geçtiğimiz cuma vizyona girdi, hayırlı olsun, izledikten sonra yorumlarımı da yazarım...
 
bugün izledim filmi..bana biraz garip geldi ne bileyim daha farklı birşeyler bekliyodum galiba..herkesin hikayesi kötüydü keşke benim hikayemi de koysalardı bi mutlu hikaye olurdu en azından :) en güzeli de fikret kuşkan'ın olduğu hikayeydi..bağlantılar da güzeldi ama yine de :roll: eksik birşeyler vardı galiba..
 
ben de vizyona girer girmez buyuk bi merakla filmi izlemeye gittim. aslinda umdugumu bulamadim pek. guzel bi filmdi. bazi bolumleri cok etkileyiciydi. ama genel olarak cok cok iyi degildi bence.
 
ben çok beğendim.yani özellikle istanbulda yaşayanlara çok şey anlatıyo bu film.yani bilmiorum diğer şehirlerde yaşayanlar yani istanbulun tadına varamayanlar bizim aldığımız zevki alamayacaklar.istanbullulara ayrı bi dokunuyo film.bambaşka duygular yaşatıyor yani.çok ii olmuş.özellikle bu fikonun hikayesiyle son(fikret kuşkanın olduğu)hikaye çok iiydi
 
çok pis filmdi ya...zaten türk filmlerine karşı ayrı bi zaafım var...ama bu bi acayipti...sevgilinizle izlemeyin...çok kötü oluyosunuz o son öyküde..
 
Ya ben çok şey bekledim giderken yada gerçekten kötüydü bu kadar iyi yönetmen ve bukadar iyi oyuncu bir arada ancak bu kadar kötü bir film ortaya koyulur....
 
Geri
Üst