The Diyv (Heavy Metal) - Ankara

beyler ne bu ya kendine güvendi çalışmaktı falandı fişmandı ne salak bitartışma bu bırakın bunlarıda kızları geçtiniz valla şimdi ne yapacaksınız onu yazın
dahada uzatırsanız bunu alın :kicsalla
:taptim :metalhead SADIK MALZEMECİ :metalhead :taptim
 
Sayın sadık malzemeci.Bizim yaptığımız tartışma müziği nasıl geliştireceğimiz ve neden sıl çalışamama!Bunuda Onurla ufak bir tartışma sonunda çözdük.Sanane :)
Şaka yapıyorum sadık!Sakın alınma!Öyle amblemlerde yapma.Gelmiyim oraya :evil:
Ayrıca 15 Mart taki kayıta hazırlanıoyruz.Dünya kadar işimiz var meşguluz.Ve bu meşguliyette seni göremiyoruz nedense :twisted:
Sen birtanesin oğlum :metal
 
axlewurm demiş ki:
iyi iyi 15 marta bişe kalmadı zaten :)
şarkının adı ne olcak?
ve yeni gitaristiniz kim?
evet kayıt hakkında biraz bilgi vereyim haklısın... kaydı midas ta yapmayı düşünüyoruz ve sanırım 1 tanesi enstrumantel olmak üzere 4 şarkı olacak. bunlardan 3 tanesini 2 sene önce yazmıştım (world in chains,sin&guilty ve sickness) en son bestegi ise gecen günlerde bitirdim. genelde vokal ler ön planda olacak her zamanki gibi... kayıtta ki gitaristimiz degişmeyecek berkay kayıtta da bizimle.
 
__thediyVwoice__ demiş ki:
genelde vokal ler ön planda olacak her zamanki gibi...

Davullar Zaten Vokali Bastırmak İçin Yaratılmıştır 8)

World In Chains'te Davullarda Değişiklik Yaptım.
Sin & Guilt'de Halen Onur'un Yaptıgı Değişlik Durmakta Hem Bi Anısı Kaldı Hemde Hoş Oldu ;) sagolsun
Sickness Ensturmantel olacak.
Yeni Beste'nin Davullarını da Yazma Pozisyonundayım şu anda ;)
Çok güzel oldu ayrıca soralım Sezer arkadaşımıza bunun bir ismi yok mudur? :LOL:

2.Haberi de sunayım;
Sayfa Yapılıyor Gerekli Dosyaları Upload Ediyorum.Açıldıgında Bir Sürü Eksik olacak illa ki ... yorumlarınızla beraber ben de web master'a iletecegim :) O işin Piridir yapar o yapar...

Şimdilik Bu Kadar
p.s:Sayfadaki Font Tamamen Baştansavma yapılmıştır...Sayfanın Açılacagının Habercisi Sadece...Ben Sayfadan Çok Ümitliyim Sizde Olun.

Saygılarımla
 
Download Bölümü Olursa Çok Güzel Olur , Sitemizin Kapasitesi Sınırsız Ve Hızınıza Göre Download Değişiyor...
128 Adsl ile Minimum 20 Mb

Bilginize...
 
silent_guitar demiş ki:
yahu yıllar önce bir kayıda girip aynı parçalar üzerinde uğraşıp durmuştuk ve hallolmamıştı,bari bu sefer olsun da şu iş çalamasam da dinleyeyim :oops:

:roll: Sen Nası Bi Insan Nasıl Bir Dostsundur Yareppi :)
Eğer Bitiremediysek Bizim Yüzümüzden değildi.Isim Vermek İstemiyorum Umarım Anlamışsındır...

Web Sitesi İle ilgili açılan anketteki sebep açıklanacak yakında...
 
Dorrie,benim derdim kendi adıma söyleyim.
Kendi müziğimi yaparken ucuz bir barda olmayıda isterim...Binlerce kişininde.Ama önemli olan kendi müziğini vermek...
 
kayıt kesin 15 mart degil arkadaşlar o zamana yetişmeyebilir... biten bestenin demo ya koyulabilmesi için bütün grubun şarkıları yigip içmesi lazım o yüzden demo tarihi sarkabilir sonra kimse hani demo yapacaktınız nerde gibi sorular sormasın ben baştan söyliym dedim:D lena herkes iyi merak etme:) ama senden haber yok???:)
 
Sevgili Onur.Ben Sitenin Açıldığını Belirtmek İçin Murat Abime (Webmaster) Söyledim Yap Bişeler Diye 5 Saniyede Yaptığı Buydu :LOL:
Yoksa Olmaz İşim Öyle Şeylerle...Siz Seyrinize Devam Edin Dostlarım ;)

Hepinizi Seviyorum Saygıyla Selamlıyorum ;)
 
yaa slmlar gruba bı sorum olcaktı solıst sezerdı galıba yaa abı gıtar vokal zor olmuyomu haa bıde bu aralar konser fılan varmı nerelerde kendınıze ıyı bak
 
yaa yıne ben soylemeden edemıycem yer altında okadar cok ıyı grup varkı sans gıdıp bole manga turu aptal aptal ne tur muzuık yaptıkları beklı olmayan gruplara cıkıyo su gruba bıraz reklam yapında mıllet muzık dınlesın the dyv umarım kayle alırsınız..
 
ejder dede jaimz den once ben cevap vermek istedim kusra kalma ama cesar i pek tanimadigin kesin, zamanindan boynunda iki gitar, bass lead vocal ayriyetten rhtym yapiodu pek hafifealmasan iyi olur yarin bi gun drum da calabilir
 
Konser Var , Şu an Herkesin Ayrı Ayrı Programı Var.Biraz Dolduk...Ankara Dışı Misafirlerden Tutun Özel , Kişisel İşlerimize Kadar ;) Bi de Ben Hastalanıyorum...2-3 Gün İptalim Yani.3-4 Stüdyo da Besteleri İyice Oturtup Kayıda Başlayacağız.Bizim Gibi Yapmayıp Sorup Sorguladığın İçin Teşekkür.Yakında İrtibata Geçeceğim Seninle.Sormam Gereken 1-2 Soru Var...Bol Şans ;)
 
Geri
Üst