12 monkeys

Film,Bilim mi kurgu mu tam olarak bi yere koyamadım.Sanırım iki arada bi derede bi film,ben ona bağladım artık.Ama benim gibi ne olursa olsun kurgusal bişiler olsun diyorsanız,pas geçmeyin derim.İki adam,o senaryoya rağmen kotarmışlar filmi.
Not:Ben 2.ci de kavradım hadiseyi=)
 
gollum1234 demiş ki:
kafa-nerde demiş ki:
anlamadım flimi,kendime gülmemi sağladı sadece.

filmi 5-6 kere izledim hala tam anlayamadım.Bütün film kısır bir döngü yahu

Emin ol, anlamışsın. Bütün olay o zaten, "kısır döngü".

Bu arada, Brad Pitt'in akıl hastanesindeki sözleri resmen nasıl bir dünyada yaşadığımızın özeti gibi. Adam bunun aynısını "Fight Club"ta da yapmıştı. Sanki özellikle "titre, kendine gel" rollerinde bu adamı oynatıyorlar. Tokat gibi geliyor o sözler resmen. Gerçekler içinde yalanlar, içinde gerçekler...
 
gollum1234 demiş ki:
bu filmi anlamak olmuyor filkmi anlıyamamamın sebebi oluyor

Ya garip ama, senin filmi anlayamamanın sebebi, filmin anlatmak istediği şeyle aynı. Yani şöyle, gelecekten geçmişe bir adam gönderiyorlar, ölümcül virüsün nasıl yayıldığını öğrensin ve engel olsun diye. Ama aynı adam, virüsün yayılmasına sebep oluyor. Ve çocukluğu da bunu olurken izliyor. Tabi sonra herşey tekrar olacak, sonra tekrar, sonsuza kadar, aynı zaman diliminde olan her şey aynen tekrarlanacak, ve bu bir kısır döngü. Ben filmi çok beğendim.
 
bruce willis zaten bildiğimiz bruce ama ilk sinemada izlediğimizde ki o dönemden bahsetmek gerekirse ;Brad pitt'in ''Interview With the Vampire'', ''A River Runs Through It'',''Joe Black'' gibi filmlerle bütün kızların romantik sevgilisini oynadığı bir dönemdi.Ben ise aynı dönemde fazla erkekçe bir bakış açısıyla ''kalifornia'yı seyretmelerini söylüyordum.12 monkeys'e ilk lisedeki kız arkadaşlarımdan birisi ile gitmiştik ve O'da Brad Pitt'e (O dönemdeki her kız gibi) aşıktı.Filme girdik,çıktık ve kız arkadaşım artık brad pitt'ten nefret ediyordu,ben ise çoook büyük bir sempati kazanmıştım.Sonrasında fight clup ve snatch'le tam bir hastası oldum.budur yani.
 
Orada asıl işi bruce yapmıştır bence.o arabada şarkı söylerken ki hali ne öyle ya çocuk gibi mükemmel bi rol yapmış.Eğer dikkat etmediyseniz açıp bir daha bakın derim ben.Tam derslik.
 
Geri
Üst