DementiA

Dmentia iidir..
Ali yi taa 5 yıl öncesinden stüdyo deepten tanırım...

İyidirler..

Herzamanda iyi kalacaklar..

Şu davulcu ve vokal değişikliği alışkanlık yaptı ama :p

Ha bu arada ali, ne diyicem bak.. Deep ten kemali hatırlarsın; geçenlerde gördüm algida ya girmiş dondurma dağıtıcılığı yapıyormuş... evlenmiş, çoluk çocuun sınırındaymış.. Eh dedim hayat.. İnsanın içi burkuluyor biraz..
 
Evlilik metalci adamı bozuyor işte, metalci adam en az 35'ine kadar evlenmemeli :)

İltifatların için teşekkürler bu arada. Keşke türlerimiz yakın olsaydı da sizinle aynı sahneyi paylaşabilseydik...
 
Uzun bir aradan sonra Dementia konseri!

southerntrendkillnq4.jpg
 
Arkadaşlar konser için Adana'ya grupları taşıyan araçta boş yer var. İsteyen PARA VERMEDEN bu araçla Ankara'dan Adana'ya gelebilir bizimle. İsteyen varsa en kısa zamanda bana ulaşsın.
 
DEMENTIA adana da cok guzel pır performans gosterdı. ozellıkle megadeth cover ı seyırcı katılımının maksımuma ulastıgı an oldu konser ıcın. dementia yı 9 yıldır tanıyo olmama ragmen ılk defa ızleme sansına sahıp olmam benım ıcın cok guzeldi. bana bu guzellıgı yasatan MINDCRIME onur a sonsuz tesekkurler benım yerıme bu konserde caldıgı ıcın. benım grubum olmasa cok sey soylerdım. bence ızleme sansı olan herkes dementıa yı ızlesın.
 
Benim DEMENTIA ile ilk konserimdi ve gerçekten inanılmaz eğlendim... bütün Dementia elemanlarına çok teşekkürler... umarım cok daha iyi konserlerimiz olacak....

VE asıl teşekkür etmek istediğim bi insan vardır ki... Bizi Adana da aklımın ucundan bile geçmeyecek şekilde ağırlayan, tüm zorluklara rağmen bize en ufak bişi hissettirmeyen.... güzel insan AYŞENUR 'a çok çok ... sonsuz teşekkürler.... en kısa zamanda tekrar görüşecez gerci ama olsun... :D
 
Bu konuda bende 1,2 sey solemek istiyorum...calmaya , ya da izlemeye gittigim , anlatilan kadariyla duydugum bircok konser oldu...ama ben bole bir ev sahipligi ne gördüm ne duydum...bizi utandirlar...gercekten emegi gecen herkeze cok tesekkur ederim .
Daha solenicek cok sey var aslinda...
 
Oraya giderken ses sistemi ve alet edevat vs. konusunda oldukça endişeli gittik. Bir çok eksik vardı. Ama sorunlar bir şekilde halledildi ve güzel bir konser oldu diye düşünüyorum.

Gerçekten AYŞENUR harika ağırladı bizi. Nasıl teşekkür etsek şaşırdık, mahçup olduk... Ayrıca orda bize yardımcı olan bi çok kişi vardı, sanırım ÇUKUROVA ROCK TOPLULUÐU'ndan arkadaşlardı. Bir de konsere gelip bizi destekleyenler... En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hepsine sonsuz teşekkürler.

Ayrıca bu konserde Deniz'in yerine bas gitara geçip bizden desteğini esirgemeyen MINDCRIME basçısı sevgili ONUR'a da çok teşekkürler.
 
Ben sadece wonur'a teşekkür ediyorum sonsuz özveride bulunup birkaç günde şarkıları öğrenip taa Adana'ya kadar gelip bizimle beraber bas çaldığı için... :metalhead

Onur rullz :mrgreen:
 
Geri
Üst