Çalar Saat

hoppalaa, neler oldu ki burda ya ben tam anlamadım. bir kere ben serkan ' ın sahne performansına bayılıyorum. o kendine bir tarz yaratmış ve bunu en iyi şekilde de izleyiciye aktarıyor
 
sırf bu foruma msj yazabilmek için kaydoldum inanın.. herkese merhaba. keyifle okuyordum ama bugünkü mesajlar ilginc geldi bana. bence hiç gerek yok arkadaşlar, hepiniz harikasınız. fazla söze gerek yok
 
Selam arkadaşlar..
Yine Çalar Saat ile geçen bir hafta sonu ve yine çok eğlendik. Cumartesi gecesine Here Without You ile başladınız ve beni çok mutlu ettiniz teşekkür ederim :) Bu hafta sonu hepinizin keyfi yerindeydi. Sizin sahnede bu işi eğlenerek yaptığınızı görmek daha çok keyif veriyor. aman nazar değmesin :)
Bende diğer arkadaşlar gibi Serhatın daha fazla şarkı söylemesini isterdim.Son bikaç haftadır hiç denk gelmedim.Bir tanesi mutlaka "We Will Rock You" olmalı:)
Bu son olaydan dolayı bende üzgünüm Serkan umarım fikrini değiştirirsin.
 
ya ben tabi serkan'a üzüldüğüm için asıl yazmam gerekenleri unuttum.

çarşamba berideydim.. düşünün 2 saatliğine bile olsa üşenmeden kalkıp beri'ye geliyorum. kaliteli müzik dinliyorum ve hafta sonuna kadar beklemek zorunda kalmıyorum....

cumartesi'de dungeon'daydım ve inanılmaz keyifle seyrettim sizi. o kadar güzel elektrik verdiniz ki sizin kendi aranızdaki dialoglar bile harikaydı.

eğer hala daha İzmir'de olup da bu grubu dinleyememiş arkadaşlar varsa şiddetle tavsiyemdir, mutlaka Çalar Saat ' i izlemelisiniz.
 
zıpır mıpır beni alakdar etmez..ben serkan'ın bu forumda olmasını istiyorum..çünkü kendisi benim daha önce detone'yi şimdi de çalar saat'i keyifle dinlememi sağlayan en büyük faktör.. serkan kardeş foruma tekrar dönersen çok seviniriz,yoksa kurunun yanında yaş da yanacak..
 
gdonmez_1805 demiş ki:
zıpır mıpır beni alakdar etmez..ben serkan'ın bu forumda olmasını istiyorum..çünkü kendisi benim daha önce detone'yi şimdi de çalar saat'i keyifle dinlememi sağlayan en büyük faktör.. serkan kardeş foruma tekrar dönersen çok seviniriz,yoksa kurunun yanında yaş da yanacak..
offf ya kimin eniştesi..ağzından bal damlıyo valla..ben çalar saati tavsiye üzerine dinledim ve serkan'ın ustalığını nasıl konuşturduğunu gördüm davulda..nolursa olsun serkan buraya bi insan yüzünden yazmıcak,düşüncelerini ve bizim isteklerimizi paylaşmıcak bi insan diil en başından anladığım kadarıyla.. ;) ben de diğer grup elemanları ile beraber serkanı da bu forumda görmek istiorum...
 
ya aşkolsun serkan ya ... bak gördün mü haber vermedin, sağdan soldan öğreniyoruz pazartesi günü dungeon'daki partide çaldığınızı.. haber vermiş olsaydın evde kös kös oturmak yerine ne güzel gelirdik eğlenirdik..

hadi artık bunca insan yazdı foruma seni bekliyoruz diye, sen bizi habersiz bırakıyorsun..
 
Dün gece parti mi varmış? Ya bu işe bi çözüm bulalım nasıl takip edicez biz serkan yada osman haber vermesse? Bari web sitesi açılsa da en azından ordan takip etme firsatı bulabilsek?
 
:) selam arkadaşlar.. biras düşününce bende size hak verdim tabiki..ama sinirlenmiştim o gün ondan böle bi karar verdim neyse...
bu arada msj lariniz beni çok sevindirdi.programlarimiza gelip bizi yanliz birakmadiğiniz için teşekkürler tekrar saaolun varolun allah tuttuğunuzu altin etsin:)
pazartesi parti vardi efet haber veremedim kusurabakmayın ve çok kalabalikti..cumartesi gecesi parmağamı yine yaraladim o yüzden rahat çalamadim ama olsin:))
(allam yaa o parmak bigün kopacak ya ne gün bakalim:) bi tane davul eldiveni alayim bari işe yarar belki:)
iyi bakin kendinize..elimden geldiği kadar grup hakkinda bilgi vermeye çalışıcam ok byes tenks..
 
:)))))))))))))))yaw serkan,bu ne alınganlık bööle,tamam sana şaka yapmıyoss bundan sooraa,zıpla zıplayabildiğin kadar...bak bu vesileyle ne kadar sevenin olduunu anlamış oldun,özellikle samwise arkadaş baya üzüldü,tabii biz de seni çok sevdiğimiz için uğraşıyoduk ama hemen kaçıveriyon.Aklıma bi şey takıldı,hayatta zorluklarla karşılaştığında ne yapıyosun?neyse ööle kaçıvermek yok,yoksa beni taşa tutacaklar...eveeet,gelelim serhata...sen hala fazla şarkı söylemiyosun,büyük kayıp bizim için,aşırı sakin bi görünümün var, neyse işte sizi dinlemek harika bi şey...
 
hatırlatma

Sevenlerinin çok olduğunu anlaması için böyle birşeye ihtiyaç yok bana kalırsa da, hepinize nacizane birşey hatırlatmak istiyorum.

Hepimiz üye kaydımızı yaparken bin sefer okumanız gerektiği vurgulanan bir bölüm var ama görünen o ki herkes okuyamamış; bu forumlarda uyulması gereken kurallar var ve uyulmadığı zamanlarda bazen sadece sizin mesajınız bazense tüm forum kapatılıyor. Örnekleri mevcut. İşte bu sebeple moderatörlerin affına sığınarak forum kurallarından en önemlilerini hatırlatmak istiyorum hepinize.

1- Kasten bozulmuş Türkçe ile atılan bütün mesajlar uyarı yapılmadan silinecektir. Örneğin "gidio, dewam, güsel....." . Devam edildiği taktirde forum silinecektir.

2- Bu forumlar msn, irc, icq değildir. Chat ortamının oluştuğu bütün forumlar uyarı olmadan silinecektir.

3- Kullanıcıların birbirini rencide ettikleri tartışmaların olduğu bütün forumlar silinecektir.

4- İmzaların 3 satırdan fazla olması yasaktır.

5- Eleştrileri terbiye sınırını aşan kullanıcılar siteden uzaklaştırılır.

6- Forumda mesajlarınızı tamamı BÜYÜK HARFLE, bold harfle , italik harfle veya rengarenk harflerle yazmayın. Tümü BÜYÜK HARFLE veya diğer şekillerde yazılan mesajlar anında siliniyor, haberiniz olsun.

7- Bütün kullanıcıların Forum Kurallarını bir daha okumalarını tavsiye ediyorum. Bu kurallara aykırı bütün başlıklar uyarı olmaksızın silinecektir.

Bu başlığı açan sevgili gdonmez arkadaşımıza teşekkür ediyorum bir kere daha.. Ben şahsen bu forumda olmaktan ve çalarsaat üyeleri ile fikirlerimi paylaşmaktan son derece memnunum. Lütfen kurallara irayet ediniz.
 
evet.evet kesinlikle çoook teşekkürler gdonmez abimize:) bu cuma yılbaşına çalar saat&tape&pin-up'la girmek isterdim ama elde olmayan sebepler işte..... :( tüm çalar saat elemanlarına ve forumda bulunan tüm çalar saat sevenlere mutlu seneler.... :elsalla..iyi eğlenceler...
 
açıkçası hangi grup kaçta çıkacak bilmiyorum ama kapılar galiba 21:00 gibi açılacakmış.. grupların çıkış sırası pin-up, çalar saat, tape.. en azından afişlerde böyle yazıyordu..
arkadaşlar, hepinize eskisinden daha güzel bir yıl dilerim... seneye görüşmek üzere :LOL:
 
selam arkadaslar... yilbasinda dungeon`a gelip calarsaat`i seyredemeyenler icin uzgunum, o nedenle de size o gece olan biteni anlatayim istedim. :)
tabii ki gunun anlam ve onemine uygun hareketli parcalarla dolu bir program oldu ve programin sonlarina dogru Serhat iki sarki soyledi, `We Will Rock You` ve `How You Remind Me`... Serhat sesini ozlemisiz. :)
saniyorum 2 program ustuste olunca biraz yoruldular cunku her zamankinden biraz daha durgundular. ama gene de 2005`e guzel bir geceyle basladik. aa bu arada `sevda bocegi`ne bayildik :D tesekkurler arkadaslar ;)
 
selam millet calar saat her zamanki gibi superdi ama benim cok saglam bir sualim olacak :LOL: ama lutfen kimseler bu yazdigimi (ozellikle grup elemanlari) yanlis anlamasin cunku negatif bir anlamda soylemiyorum aksine bence cok guzel olan bir detayi yakaladim. arkadaslar, hepiniz By The Way sarkisini biliyorsunuz dimi ? (cevap : evet) ben osman`in o sarkiyi soylerken neden bu kadar eglendigini kesfettim abi. cunku aradaki hizli bolumlerde birbirlerinin isimlerini soyluyorlar 8) dimi ? yani ben `Serkan, Serhat ve Gorkem` dedigini resmen duydum ve superdi. amac kesinlikle dalga gecmek degildir aksine ben de en az sizin kadar eglendim guzel bir mizansen olmus
 
Selam arkadaşlar..
Kimse foruma yazmamış hafta sonundan dolayı sanırım herkes hala yorgun :)
Valla rockerr arkadaşım ben bu söylediğini çok önce keşf etmiştim aslında hatta bununla ilgili Osman arkadaşımıza özel bi mesaj bile attim emin olabilmek için ama cevap alamadım..Sende duyduğuna göre bende doğru anlamışım demek ki.. :D
 
Geri
Üst