Çalar Saat

yahu ben beğendim şahsen.ama klibin tek çirkin yanı o sarışın oğlan çocuğuydu.daha düzgün biri bulunabilirdi :roll:
 
Kimseler o sarışın oğlan çocuğuna yüklenmesin sakın.Emin olun o elinden gelen herşeyi yaptı.Kendisi bir oyuncu değil, rol kesemez kolay kolay.Kendisini oynar her zaman.Klipte görünenin aksine piç olamaz hiç bir zaman.Bu yüzden rolünüde beceremez.Selen biraz daha deneyim sahibi biri olduğunu biliyorum ve iyi oynadığını düşünüyorum.Osman beklediğimden daha iyi bir oyuncuymuş :) .Müzisyenliğin yanında aktör de olabilirmiş :)

Klip kötü değil sadece bazı eksikleri var ama bu hayatta ne dört dörtlük ki? Emek veren herkesin eline, yüreğine sağlık.Benim de gözlerime !!!
 
Bu şehrin imkansızlıklarına rağmen bişeyler yapmaya devam ettiğiniz için sizleri tüm kalbimle kutluyorum dostlarım. Osmanın oyunculuğunu bende çok beğendim ayrıca, helal olsun !
 
Osman ve öbür erkek karakterin her şeyiyle tamamen tezat kişiler olmasına özen gösterdik. Bu arada ben Burçin'in oyunculuğunu beğendim yani soğuk, tepkisiz, yakışıklı, ağır karizma olan izleyicinin sevimli bulamayacağı birisi olmasını istemiştik. İlla ki kendinden bir şeyler katması yada değişik mimikler sergilemesi gerekmez bence bir oyuncunun oynadığı karakter öyle gibi zaten gibi gelioyr bana.Ayrıca o kadar buz gibi ve tepkisiz oynamakda bence beceri. Makyajın abartısınıda çoğumuz onu gördüğümüz için anlıyoruz ama klip Türkiye için çekildi.

Neyse bu arada davulcumuz Serhan yerine önümüzdeki Cumaretesi'ye kadar Göksu eşlik edicek.
 
calarsaatgitar demiş ki:
Osman ve öbür erkek karakterin her şeyiyle tamamen tezat kişiler olmasına özen gösterdik. Bu arada ben Burçin'in oyunculuğunu beğendim yani soğuk, tepkisiz, yakışıklı, ağır karizma olan izleyicinin sevimli bulamayacağı birisi olmasını istemiştik. İlla ki kendinden bir şeyler katması yada değişik mimikler sergilemesi gerekmez bence bir oyuncunun oynadığı karakter öyle gibi zaten gibi gelioyr bana.Ayrıca o kadar buz gibi ve tepkisiz oynamakda bence beceri. Makyajın abartısınıda çoğumuz onu gördüğümüz için anlıyoruz ama klip Türkiye için çekildi.

Neyse bu arada davulcumuz Serhan yerine önümüzdeki Cumaretesi'ye kadar Göksu eşlik edicek.

Görkem birde şunu eklemek istiyorum, Türkiyede Kötü adamlar yıllarca gerçektende kötü adam sanılmıştır. Bu oyuncular normal hayatlarında hep ya arkalarından "şerefsiz " diye bağırılmıştır yada taşlanmıştır, ki bunun engüzel örneği " tecavüzcü coşkundur. " Adamın yemediği dayak kalmamış zamanında, neden çünkü hep oynadığı sinema flimlerinde kötü adamdır. Birde üstüne üstlük tecavüzcü başıdır. :LOL: Ben buradan burçine söylenen sözleri doğru bulmuyorum.Bunun sebebi adam rolünü oynuyor ve gerçektende iyi oynuyor. Sağolsun bütün zahmetlere katlanıp sabahın 07:00 da sete gelip akşam 21:00 a kadar çekimlerde bulunup bir çoğunda yarı çıplak saatlerce bekledi.Bereket hastalanmadı.Sonrasında koştura koştura programa gidip saat 03:00 a kadar bateri çaldıktan sonra aynı tempoyu ertesi günde sergilemesini istediğimizde hiç tereddüt etmeden geldi.Ben bunları belirtmek istedim.İnşallah ilerde Robert De Niroda oynar.Teşekkür ederim arkadaşlar. Kimsenin kırılmasını istemem yazdıklarımdan dolayı.
 
Selam arkadaslar,

önce Bon Jovi sarkısına sanki beznerlik var gibi bir durum var sanıırm ama sadece küçük bir esinlenme gibi geldi bencee, belki bilerek belki bilincaltından ki karakterler zıt cinsiyette , onda bence ters bişi yoksadece ressam bir kısının begendigi kişinin resmini cizmesi gibi bir durum , bu memleket ne araklama klipler gördü , hemde öel bir kaç sahnesi falan değil birebir , Özcean deniz in buzlu kliibi ve dogus un metro da cekilmiş kilipleri ilk aklıma gelenler ki daha nicleeir var :)

Bence sartları düşündügümüzde cok olumlu bir klip olmus, cok hoş ince ayrıntılar var mesela sarısın erkek ile kızın yakınlasma sahnesinde fonda Osmanın sert bakıslı portresi cok güzel olmuss:) ayrıcaa bilincli mi bilmiyorum ama aldatamaya mahal veren erkek rolündeki arkadasın özellikle sarısın seçilmiş olmasıı , toplum olarak genelimizin esmer oldugunu düşündügümüzde cok ince hoş ayrıntılarr

Ha tabi ki muhakkak var eletşrilecek yanalr ama benceee güzelliği yanında konuslmaya bile degmez , keşke imkan olsaydı da basroldee Kıvanc Tatlıtug ile Azra Akın oynasaydı Osman ile beraber ( oynayan diger arkadaslar daoldukca basarılı bence bu arada laıfm yanlıs anlasılamsın )

Ben tekrar kutluyorum ve de basarılar diliyorum Calarsaat grubuna ve arkaasındaki ekibe
 
eğer bu klibi yapma amacınız ticari ise bu da şunu gösteriyor ki ulaşmak istediğiniz kitle kral tv kitlesi ancak bu kitleye ulaşmada dahi başarılı olabileceğini zannetmiyorum çünkü kral tv izleyicisi ne metallica t shirt ünden nede helen pozlarından topralnmış bir anlatımı analiz edebilr :D bir diğer konuda bon jovinin always klibindeki senaryoyu gerçekten andıryor ama keşke adam gibi bi takliti olsaydı. en azından always i izlerken bi arabesk ve aldatılmış kişinin hissetiği acıyı izleyiciye gerçekten hissettirebiliyor ama zalimin klibi hernekadar arabesk sözler ve türk toplumunu ifade etsede klip bunun yakınından bile geçememiş hatta sonunda kıza iyi ki aldatmış bile dedirtiyo sarışın elemanın tavırları ve yakışıklığı yanında, en azından klibin sonunda aldatılmış adamın acısını verseydiniz durumu çok sakin ve ağır başlılıkla karşılıyorş gerçekten seven türk erkeği bu değil oysakiş elin amerikalısı bile resmi görünce ortalığı darmaduman edip evi yakıp yıkabiliorken bizim çoooook seviyodum huleyynn yapılırmı bu bana diğe bağırıp da ağlayan kral tv izleyicimizin duyguları bence bu klip değil:D klibin sonunda atılan bir kırmızı tül değilde dağıtılmış bir ev görmek daha inandırıcı olurdu ayrıca bir başka konuda performans görüntülerinin çok az olması. konuyu işlemek adına grup elemanlarının performanslarına çok az yer verilmesi. bir rock grubunun klibinde özcelikli olan performanstır. telefon sahnesini de bir türlü anlayamadım??:D barmenin mi eli yanlışlıkla telefona çarpıyo yoksa sesli arama fonksiyonu mu devreye giryo:D bi barmen nasıl olurda tek hamleyle tek dokunuşla arama yapıo açıkçası büyük meziyetmiş . haa ama sesli ara komutu devrede derseniz elleri havaya kaldırırm :D ayrıca yukarıdaki yazılardan biirinde levent yükselin zalim klibine güzel göndermeler yapıldığnı söylenmiş eğer gerçekten bi gönderme yapmak gibi bir fikir var ise 1996 da sinan çetinin çektiği klibe gönderme yapmak kimin haddine düşer ?? sonuçta 2007 ve sinan çetin bu piyasada hala var. eğer taklitlerle bişeyler olunsaydı manga linkin park çilekeş de papa roach olur du ki çilekeşin kendinden geriye klibi de papa roach un between angels klibine neredeyse bire bir benziyor ancak buna rağamen beklendiği kadar iş yapmadı. ayrıca özcan deniz ve doğuştan bahsedilmiş unutmayalaım ki rock sayfasında arabeskçilerin klibinden örnek verip de teselli aramak gelişimi engeller. tekrar belirtiyorum eğer bu klibin amacı ticari ise ve yerini dream de değil de kral da bulmak istyor sa ihtimal içerisindedir ama yinede çoook daha iyisi yapılabilinirdi hemde oyle büyük servetlerle değil sadece okuyan ve bu işi gerçekten bilen büyük ve taze beyinlerle. benim yazdıkmlarım sizi kızdırmak yada kırmak naamına değildir sadece bir dahaki sefere bu tür hataların yapılmaması adınadır....saygılarımla
 
Bir tv programindaa cok ünlü bir Rock cı abimize sormuslardıı , Türkiye de rock neden avrupa nın gerisinde diye , verdigi cevap cok düşündürücü

" Avrupa da ve Dünya da Rock müzik te , 1+1=2 hatta , 1+1=3 kişi igibi birbirlerinie yardımcı ve de destek olmakta , Türkiye de ise 1+1=1 bile olamamakta , halkımızın en iyi yaptıgı sey oturdukları yerden ona suna buna gereksiz elesltri yapıp , ilerlemeye calışanı geri cekmek "

fazla söze gerek yok sanıırmm
 
ben always i andırdığını düşünmüyorum klibin..sadece ikisinde de bir ressam var..
metallica tişörtü ya da resim çizilirken burçinin verdiği pozu ise insanların algılaması ya da yorumlamasına gerek yok diye düşünüyorum..çünkü önemli olan,verilmek istenen mesaj basçının metallica sevdiği ya da pozun antik çağ dönemi pozuna benzediği değil..ana fikir yeterince net anlaşılıyor bence..
son olarak dikkat edildiyse always 6 dak. ve zalim 3.52 dak. yani arkasında ki prodüksiyon dışında hikayeyi daha net vermek için zamanda önemlidir sanıyorum..ayrıca ağır başlı bir şekilde aldatılmayı kabullenen türk erkekleri de var..bu bakış açısıyla yaklaşılırsa kızı ağbisinin taşlayarak öldürmeside gerekebilirdi..
klibi tüm kanallarda izleyeceğimiz anı sabırsızlıkla bekliyoruz...
 
slm herkese.sayenizde yıllardır dinlemedigim bir albümü(metallica-ride the ligtning) tekrar dinleme ihtiyacı duydum.creeping death vb. metal parçalardaki performansınız süper.özellikle solist ve basgitarist arkadaştaki coşku çok samimi görünüyo.bence çalar saat bu tarza sanki daha yakın.bu kesinlikle bir tavsiye ya da diger parçalara eleştiri degildir sadece kendi görüşümü iletmek istedim.tüm ekibe başarılar diliyorum.
 
bazı arkadaşlar yiğidi öldürmüş, hakkını da çatır çatır yiyor gibi...

şurada insanlar klibinizi konuşabiliyorlar..ne kadar güzel. çünkü izmir'de kaç tane iyi müzik yapan grup var ,kaçı böyle bir emek sarfediyor ve kaçı hakkında böyle acımasız da olsa eleştiri yapılabiliyor...şanslısınız ve ötesinde iyisiniz. çok iyi müzisyenler olduğunuz için değil , yada enstrumanlara olan hakimiyetinizden de değil...emek verdiğiniz için... bu klibin tutup tutmaması çok da fazla umrunuzda olmamalı bence şu aşamada .önemli olan bir grup karakteri oluşturabilmek,1+1+1+1=1 grup 1 bütün olabilmek , idealler uğruna bildiği yolda inandığını yapmak daha önemli...izmirde uzun yıllar dağılmadan bar müziği yapabilmiş ve bar müziğinin ötesinde istediğini yapabilmiş kaç grup var. ve kaç tanesi sizin çıktığınız yola çıkma cesaretini gösterebilmiş...

diğer grupların da forumlarını takip ediyorum arada... siz de mutlaka okuyorsunuzdur. "aman dün gece çok eğlendik,öldük bittik ,dağıttık ,çok güzel çaldınız, öyle yaptınız böyle çaldınız" vs vs vs...klişe denen şakşakçılık denilen şeyler bunlar değil mi aslında...siz çıtayı bir iki basamak üste çıkardınız ki şu an insanlar beğenilen-beğenilmeyen bir klibin, bir (pre)albümün hakkında yazma şansını bulabiliyorlar.....ama insanlar onlara verilen bu şansın ne kadar farkında.forumdaki son 3 sayfayı okuduktan sonra edindiğim izlenim,bazılarımızın bunun farkında olmadığı yönünde.

uzaktan davulun sesi hoş gelir ama ne çektiğini davulcuya sormak lazım...

inandığınız yolda, bildiğinizi okuduğunuz için teşekkürler...
 
klip gayet başarılı ... şarkıya zaten söylenecek söz yok!!! ama burçin e kötü adam imajı gitmemiş :)
kötü olamaz o :p
ayrıca izmir'den bu kadar başarılı bir rock grubu çıktığı için gurur duyuyoruz. her türlü zorluğa rağmen baş koyduğunuz bu müzik yolculuğunda size başarılar ve iyi şanslar diliyorum.

burçin e selamlar hehe
 
Ulan olm helal olsun be, walla aslan parçasısınız teker teker hepiniz. Bu işi yaptınız ya gözüm açık gitmeyecek, prodüktörden yönetmene, oyunculardan kameramana hepinizin eline sağlık. İlk elin günahı olmaz, bu beğenilmezse bi dahakine daha çok uğraşırsınız nedir yani? Çabanıza saygı duyuyor yürekten destekliyorum. Elimizden gelen bişiy olursa noolur çekinmeyin, elinize yüreğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim..
 
repertuar madem değiştirilemiyo, metallica dan fuel çalın mesela..biraz can gelsin repertuara..sanki bi kaset konulmuş da, siz de playback yapıyormuşsunuz gibi..mesela osman zıplasın hoplasın fuel çalınsın bezgin bekir gibi olunmasın..ooze daki şarkı sıraları aynı, bunlar kaydedilip dj çalsa siz gelmeseniz de olur çünkü ne can var, ne heyecan..fuel çalınsın, fuel..sinirli olunsun haykırılsın çıldırılsın..okullarda bile her yıl kitaplar değiştirilir siz yıllardır aynı kitabı okuyosunuz..bertuğ cemil var mesela..kaygı diye mis gibi bir şarkısı var, o çalınsın..bunları yazarken bile olmayacağını biliyo ya insan, geyiğin dibine vurası geliyo ama fuel çalınsın, yaparsınız, çalarsınız biliyorum..çalar saat siniz siz.çalar saatler bile her gün aynı saatte uyandırmıyo..bu dinleyicileri de dövesim var artık..başta kendimi..
 
Geri
Üst