Charvel predator reverse

Arkadaşlar charvel predator reverse fiyat aralıklarını bileniniz var mı?Satan varsa ne kadara satar nasıl getirtiriz kaça patlar.Bir de bu gitarı tanıyan bilen varsa nedir ne değildir anlatsın eğer mümkünse.İyi forumlar...
 
Ihlamur ya da kızılağaç soloist tip gövdeye sahip, akçaağaç sap ve gül klavyeye sahip bir japon charvel. Bulmak pek kolay değil ve bulunca da derdi bitmeyecek bir gitar. Üzerinde Jackson JT-6 tremolo var ki charvel/jackson'ın eski köprülerindendir ve işe yaramaz bir köprüdür. Manyetik olarak köprüde hum, sapta single kullanır. E-bay üzerinde 1000 dolar ve üzerine giden bir gitar. Türkiyeye sokması 2000 lira ya da üzerine patlayacaktır ki bence kesinlikle değmez eğer koleksiyon yapmıyorsan.
 
Araştırdığım kadarıyla bu gitar ilk olarak 1988 de Charvel model3 DR(Dinky Reverse) olarak üretilmiş. Model serisinin üretimi durunca ismi Predator olarak değiştirilmiş. Model 3 dr ile farkları şunlar;
(Predator'da)
1-Kafadaki logo el yazısı şeklinde Charvel'dir.
2-Köprüsü Schaller JT-590'la degiştirilmiş.

JT-6 Köprü, model 3DR'de kullanılmış. Gövdesi ıhlamur, sapı akçaağaç, tuşesi gül ağacıdır.1 Hum, 1 single ve sadece vol potansi var. Gövdesi de 7/8 strat oranında Charvel' in Dinky diye isimlendirdiği (Jackson Dinky'lerden biraz küçüktür.Kolları daha kısa.) gayet rahat bir formdadır. Aynı yıllarda Charvel 375, 475, Spectrum gibi bununla aynı gövdeye sahip benzer özelliklerde gitarlarda yapmış.Bunların hepsi de 22 perde olarak üretilmiş.

Ebay'de temizlerini 500 dolar civarına alabiliyorsun. Tabi Crackle'lı finishler için fiyatlar 1000 doları bulabiliyor.
Burda yanlış hatırlamıyorsam Aytekcan sapı orjinal gövdesi birebir aynı ölçülerde yapılmış olanını satmıştı 1-2 ay önce. Bilginize.
 
Geri
Üst