flu

Bence amatör gruplar baslıgında bile olmaması gerekir..cünkü hepsi süper müzisyenler...amatörlük falan kalmamıs artık :) forumun hareketlenmesine de gerek yok bence cunku en iyi grupların forumları hep hareketsiz BKZ: IN Rock, Flu, Green :) bilen bilio zaten...neyse basarılar...
 
Biz de dinlesek şu besteleriii. yok mu nette biyerde ? Hele bir de fuçurink izgi durumu var ki iyiden iyiye merak ediyor insan.

Bu arada tabi belirtmeden geçemicem. Ben flu ile bonus track'i ayıramıyorum birbirinden kalite olarak. İki gurubun farklı duruşları var elbette ancak performansları ve enerji aktarımlarını çok yakın buluyorum. İzgi gerçekten harika bir vokal.
 
yok edin edin dövmez turgut :) bu işler benim tekelimde, besteler bitince nete vericez, sitemiz de açılacak zaten oraya koyarız, bu arada siteniz güzel olmuş izgi
 
flu şu anda herhangi biryerde sahne alıyor mu acaba? emrah askere gitti diye duyduk. melek bar da kapanınca heralde çıkmıyorlar artık diye düşündük.
 
çarşamba : biziz rock bar
saat 10:30

cuma : tunalı gölge music hall
saat 12:00

cumartesi : manhattan
saat 12:00


en son hali budur programın ;)
amacımız bilgilendirmek ;)
 
küçük bir değişiklik oldu, cuma gölge yerine biziz'de sahne alıyoruz arkadaşlar..


cuma 00:30 biziz bar

cumartesi 00:30 manhattan

;) naber merica
 
flu ve canlı performansı. hasret kaldım yahu :D şu okullar bi tatile girsin de geleceğimdir dinlemeye tekrar ve tekrar. ha bide çok geç çıkıyonuz yaw :)
 
pek güzel pek hoş. eski mazhar fuat özkangiller gibi.. haddim olmayarak; 1-2 tane geri vokal olsa yükseliş kısımlarını daha güzel doldurur diyorum.
bunları programlarınızda da aralarda çalmaya başlarsınız umarım. orjinal olsun, bizim olsun.
 
Geri
Üst