Bu adam resmen heavy metal hastası

estranged

admin
slider.jpg


İsveç'te yaşayan 42 yaşındaki Roger Tullgren'e tıbbi olarak "heavy metal bağımlısı" teşhisi konuldu. Psikologlar heavy metal bağımlılığının Tullgren'in iş ve sosyal yaşamını olumsuz etkilediğini tespit etti ve konserlere gidebilmesi için devlet tarafından maddi olarak desteklenmesi gerektiğine karar verdi. Tullgren şu an resmi olarak engelli statüsünde.

Roger'ın bu bağımlılığı abisi 1971 yılında eve bir Black Sabbath albümü getirdiğinde başlamış. Geçen sene 300 konsere giden Roger, bu konserler yüzünden devriyelerini kaçırdığı için işinden kovulmuş. Ancak artık İsveç Devleti tarafından bu durumu yasal olarak rahatsızlık kabul edildiği için yeni işindeki patronu konserlere gitmesine, kendine has kıyafetlerini giymesine ve metal müzik dinlemesine izin vermek zorunda. (çalışma saatlerini tamamladığı ve çok yüksek sesle dinlemediği sürece)

Roger "Bazıları artık büyüyüp başka tür müzikler dinlemem gerektiğini düşünüyor olabilir ama bunu yapamıyorum, heavy metal benim yaşam tarzım" diyor.

Kaynak: PlanetRock
 
Onu demek istemedim.Hani isveç te çoğu kişi metalci ya,bu herifte bundan yararlanıp dur bi ssk bağlattırayım kendime yapmış olmasın dedim. :)
 
Onu demek istemedim.Hani isveç te çoğu kişi metalci ya,bu herifte bundan yararlanıp dur bi ssk bağlattırayım kendime yapmış olmasın dedim. :)

Aga dışarıda işler buradaki gibi değil ki. Ne olursa olsun sigortan var, gerekirse çocuk yardımın var, işsizlik maaşın var, var da var. Hatta adamlar metal bağımlılığını bile tanımış sigorta kapsamına almışlar bu da bir artı olmuş. :)
 
Geri
Üst