Karapaks

............s sevgili Kaan agabey konserlerde senden uzun sololar bekliyorum bunlar yetmiyor:)
p.p.s tek sevmedigim "gönlümde" olmus Erdinc Ünlü'nün sesi gayet güzel ama bilmiyorum belki yorumu sevmedim.. Ya da bu sarki Genc Osman Yavas'la ozdeslestigi icin............




Tüm yapıcı, yönlendirici eleştirileriniz için teşekkürler.
Sololarla ilgili gönlünüz rahat olsun. Konser provalarında "Kraliçe Karınca" nın 20 dakikayı geçen bir performansla çalındığını belirtirsem sanırım bu konuda ipucu vermiş olurum.
"Gönlümde" şarkısı bir "Bonus Track" olarak yeniden seslendirildi. Grubun Mavi Sakal geçmişine ve Genç Osman'a bir saygı niteliği taşıyor. "Öyle değil böyle olmalıydı" gibi bir söylem gelmesin aklınıza. Kulağınızın aşina olanı tercih etmesi doğaldır. Her iki versiyonun da zamanla "gönlünüzde" yerini bulacağını düşünüyorum.
Sevgiler...
Erdinç Ünlü
 
olumlu veya olumsuz elestirilere karsi tavriniz icin tesekkurler sayin Erdinc Ünlü. Size katiliyorum ayrica sunu da belirtmeliyim mesela "Böyle" ya da "Unutma" ya da "Düslerimi Aldilar" vb.. sarkilari ilerde Genc Osman Yavas soylese bu sefer sizin yorumunuzu arariz:)

p.s yorumlarken geleneksel turk muzigi ezgilerini serpistirmeniz guzel olmus.
p.p.s konser isteruk.
 
www.karapaks.com güncellenmiş: şarkı sözleri, Yarın Cennet Olacak'ın videosu, hepsi güzel de ben arada 1-2 fotoğrafa takıldım : kostümler, palyaço :) sanırım çıkış şarkısının videosundan alınma. önceden denildiği
gibi 6. sıradaki şarkı için mi çekildi video klip :?: eğlenceliye benziyor, sabırsızlıkla bekliyorum ;)
 
fireball demiş ki:
www.karapaks.com güncellenmiş: şarkı sözleri, Yarın Cennet Olacak'ın videosu, hepsi güzel de ben arada 1-2 fotoğrafa takıldım : kostümler, palyaço :) sanırım çıkış şarkısının videosundan alınma. önceden denildiği
gibi 6. sıradaki şarkı için mi çekildi video klip :?: eğlenceliye benziyor, sabırsızlıkla bekliyorum ;)


evet klip 6. parçaya çekildi. daha sonra 3. parçaya çekildi ama o klip henüz montajda.. birkaç güne televizyonlarda dönmeye başlayacak. ayrıca sitede klip arkası resimleri (her iki klipten de) hazırlıyoruz, sizlerle paylaşacağız.
sevgiler
 
bugun albümü aldım büyük heyecanla eve geldim
dinledim
dinledim
ve dinledim
60 dakikalık bir albüm ve zamanla öyle bir akıcı ki gerçekten dinleyip dinlemediğimi anlamadım... tadı damagımda kaldı
herkesin ellerine saglık enfes bir albüm
özellikle erdinç ünlüyü kutlamak istiyorum bu albüm için anladım ki en yerinde karardı. sinan ve timur abi vurmalı sarkılarda çok iyi isler çıkartmıslar:))
kaan altan (sözler çok güzel) ve andy wand dinleyerek büyüdük zaten yine en iyisini yapmıslar:))
 
evet bugun kaan abinin dogum günü dimi:))
dogum günün kutlu olsun
ya deme 24 inan 2 ay sonra bende artık yaslandık ya diyecegim:))

su anda karapaks - unutmayı dinliyorum
ne demiş
unutma biz burdayız
unutma istanbula
unutma biz onları
yasamaya...
 
merhaba öncelikle..kesmeşeker kum albümünden bu yana aldığım tek orjinal albüm karapaks albümü..çünkü her albüm orjinal alınmayı haketmiyo bence..neyse "zorla" yapılmadan,her şarkısında kalite kokan bi albüm olmuş..vize haftasında antidepresan gibi geldi valla 8) beklediğimize değdi..canlı dinlemek için sabırsızlıkla bekliyorum..yolunuz açık olsun..bu arada kaan abi doğum gününü kutlarım.. ;)
 
harika bir albüm,ekip süper. Daha önce yapılan hiç birşeye benzemiyor, Kaan Altan farkını bir kere daha gördük. Elinize, kulağınıza, yüreğinize sağlık...
 
diyecek lafım yok. vizelerim başladığı şu tarihte gaza getirecek bi ilaç. uykudan uyandıran bir dürtü. 2 yıldır bu albümün çıkmasını bekliyorum. hepinizin eline sağlık. uzun zamandır beklediğim gümbür gümbür müzik bu işte. tekrar tekrar ellerinize sağlık.
 
evet, sınav haftasına geldi galiba herkesin. bu iyi de oldu.
bu albüm rock müzikle uğraşan herkesin elinden düşürmeyeceği bir çalışma. gitarlar, vokaller ders niteliğinde bence. eline sağlık Kaan Altan..
 
Bir tesaduf eseri albumunuzu tumuyle dinleme şansına sahıp oldum.Şunu soyleyebılırımki albumun ilk şarkısındaki sound fena değil.
ama ıkıncı ve uçuncu şarkılardaki devam niteliği taşıyan benzer ritimler o beğendığım soundu silip göturdu.
ınanılmaz karamsar bir album olmuş.Dinlerken kendımı beyoğlunun çıkmaz sokaklarından birinde hissettim.perküsyon mantığına bir mana verememem de cabası !
asıl hayal kırıklığıysa gonlumde!!!!!!
biz bu şarkıyı mavi sakal şarkısı olarak benımsedık
her ne kadar şarkı kaan altan'a ait olsa da bir kaan altan şarkısı değil,mavi sakal şarkısı olarak tanındı ,boyle sevıldı
herşeye rağmen umarım emeklerınızın karşılığını alırsınız, muzık yaşamınızda başarılar
 
Geri
Üst