Karapaks

seyircisine saygılı karapaks.. şilede bi festival düzenlenmişti,katılım azlığından grupların hiçbiri çıkmazken karapaks kalitesini ortaya koydu ve kendi için gelen grubun isteklerini göz ardı etmeyerek sonuna kadar durmuştu.. takdirlerimi teşekkürlerimi sunuyorum..
 
Evet eskişehirde de benzeri olmuştu pek fazla değildik ama 100 kişiye bedeldik grup yaklaşık 2,5 saat sahne almıştı ve hiç sallamadan son derece iyi performans sergilediler kalbimizde yerleri dahada büyüdü süper bir grup her zaman derim türkiyenin en iyi performans grubu
 
Ooo kaan abimizde burdaymış sonbahar gelmiş canım bir karapaks çekiyorki nerde olursa gitcem yeterki bir konser olsun sizi izledikten sonra konserlere gitmez oldum diğer gruplar fıss geliyor şerefsizim :)
 
Yakın zaman içerisinde çıkılcak bir sahne var mıdır? İnternette arandım bir süre, geçmiş konser tarihlerinden başka bir şey bulamadım. Nerdesin Karapaks? :)
 
albüm çıkalı onca zaman oldu ilginçtir bursaya uğramadı karapaks, halbuki şurda ne kadar mesafedeyiz 8O resimli barın yeni sezonu açıldı her hafta bi grup geliyo umarım karapaksın afişlerini görürürz yakında..
 
4 ay önce dinledim ''yarın cennet olacak'' parçasını ve diger parçaları da yeni keşfettik fazla söze gerek yok hıı bide ''gönlümde'' çok farklı bi tatda olmuş eywalla :D
 
zaten Facebook daki Karapaks sayfasında da grupta değişiklikler olduğu yazıyordu.

far_beyond_the_sun
evet çekilmiş. bende dün Dream tv de gördüm.
 
evet oğulcan diye yazıyo vokal bölümünde.Erdinç abi niye ayrıldı gruptan.Herneyse vardır bir bildikleri Yeni vokali çok merak ediyorum.Şu klibi biri youtube'a koysada izlesek Dream çekmiyo :( Kraliçe karınca klip için uygun bir şarkı,iyi bir seçim.
 
evet o tarz karanlık ve sert şarkılara erdinç abinin sesi çok iyi gidiyordu.ne oldu diye düşünmeden edemiyor insan.yeni vokali ben de merak ediyorum.gruplar da bu tür ayrılıklar zaman zaman oluyor
 

Benzer konular

Geri
Üst