En Çok Etkilendiğiniz Kitap ve Yorumlarınız....

çernişevskinin Nasıl yapmalı
Fakir Baykurt'un tırpanı
çok etkilendiğim iki kitap.. hatta bittiğinde boşluğa düştüğüm diyeyim
 
Tahsin Yücel'in ''Yalan'' adlı kitabı insanı üzerinde haftalarca düşünmeye iten, kişilik arayışlarına dikkat çeken, aslında çoğu zaman kendimizi değil başkalarının yaşanmışlıklarını yaşadığımızı en güzel şekilde anlatan kitaptı.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
yazarını hatırlamıyorum ama "kükreyen mağra" bugüne kadar beni benden alan tek kitap diyebilirim sonunda dumur oluyosunuz şiddetle tavsiye ediyorum
 
Biraz çocukça olacak ama Harry Potter serisi mükemmeldir.
Diğer insanlardan biraz farklıysanız az birşey bile üstünseniz, radikalsinizdir, olaylar hep sizin etrafınızda dönecektir; ya size hayran olacaklar, ya da kıskanıp acı çektirmeye çalışacaklardır.
 
düşündüğüm zaman aklıma ilk gelen iki kitap,
aynı zamanda beni en çok etkileyen iki tanesi tabii

Bozkırkurdu - Hermann Hesse
Yolda - Jack Kerouac

okuyun derim!
 
KÜÇÜK İSKENDER: TÜRK EDEBİYATININ ASİ ÇOCUÐU...
cumartesi anaları emzirsin gayrı marxisit doğan bebeleri......
 
Erdem Katırcıoğlu: Bir Satanistin Anıları...hayatımda sıkılmadan okuyup 2 günde bitirdiğim tek kitap.satanistlerin yaşamıyla ilgili merak edilen herşeyin olmasının yanı sıra,güzel bi hikayeye değinilmiş şiddetle tavsiye ederim
 
seLam oLsun hepinize..


kelebek - henri charrıere

işlemediği bir suç yüzünden müebbet kürek cezasına çarptırılmış bir adamın yaşadıklarını anlatıo bu kitap.. güzeldir, tavsiye ederim..
 
tolstoy-insan ne ile yaşar.çok klasik ama ortaokul yıllarında okuduğum bi kitap.geçenlerde bi daha okudum.tekrar yine okurum.tolstoyun derin anlatımında anlayacak çok şey var.
 
Kropotkin - Ekmeğin Fethi
Kropotkin kavram karmaşasına girmeden kendi anarşist-komünist düşüncelerini net olarak aktarmış. Benimde anarşizm konusunda düşüncelerimi netleştirmemi sağlayan kitap olmuştur..
 
ahh ah ne etkilenmesi kitap hayatım oldu..ama ancak bu kadar müthiş düşüneülebilir ve yazılabilir..nefes _nuriye akman
okuyun mutlaka ya hiç bir kitaba benzemiyor gerçekten.. anlatılmaz yaşanır yani kitap ben ne söylesem az
 
vadideki zambak..ki okurken 8 kitap daha bitrdiim 1yıl gibi bi süreçte bitrdiim,sindire sindire okunması şart bi eserdir..
 
son zamanlarda okuduum bi kitap var Kemal Tahir 'in bi kitabi Esir sehrin insanlari cok harika bi kitap esir sehir uclemesinin ilk kitabi ve en guzeli bence.Adindanda anlasilacagi gibi Kurtulus Savasi donemlerinde İstanbul daki direniscilerin zor hayatlarini anlatıyor.İnsanlarin adalet için surekli bogusmalari bni cok etkilemişti okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.
 
Geri
Üst