Laptop ta Kayıt

arkadaşın gönderdiği linktesi ses kartı sağlamdır...bende de notebook var,almayı düşünüyorum bu aleti yaklaşık 70 dolar civarı ama gerçekten pci kadar performans alırmıyım bilemiyorum ama hem daha ucuz hem de senin gönderdiğin ses kartını ben hiç türkiye'de görmedim...
 
Ahada ben sormuştum bunu... "Bilgisayar'da kayıt" adlı başlıkta cevabı var.. USB arabirim ses kartı kullanırsan oluyor. Mesela Creative'in var öyle arabirimleri...ki sen de onun linkini vermişin..
 
Creative'den uzak durun, burada bir arama yapin, sebeplerini okuyun, tekrar tekrar yazmak istemiyorum ;) Maudio'nun ve Tascam'in USB uzerinden calisan hesapli modelleri var. Ayrica PCMIA isterseniz EchoIndigo IO var.
 
echo indigo'lar super.. creative ALMAYIN!!.. gulun gecin falan.. oyun oynamak ya da dvd izlemek icin yapilmis zavalli audio oyuncaklari onlar.. fiyatlarini cazip kilmak icin de gereksiz yere 24 bit 96 khz olaylarini falan koyuolar aletlerin ustune renkli renkli..

adam gibi kayit yapicam diosan kiy parana edirol, m-audio gibi markalarin kartlarina bak.. m-audio'nun usb'den baglanan super aletleri var..

ama ben yine biraz daha paraya kiyip ustunde adam gibi mic preampleri olan ve saglam driverlarla gelen bi alet bak derim.. (satilik seyler bolumunde bi ilanim var eheh, senin beklentilerin icin pahali biraz gerci.. bi de firewire, usb degil.. neyse)
 
Geri
Üst