Yolgezer(rock)-Bursa

genel kanı alternatif rock oldugu üzerine ancak bize göre YOLGEZER MÜZİÐİ :)
yanlış olan,yolunda gitmeyen herşeyi söze döküp müzikle birleştiren bir grup diye biliriz.

sevgiler herkese.her eleştiri ve yorum bizi kamçılar berkerim.bırak yazan yazsın.biz bakalım çorbamıza :)
 
sevgili yolgezer takipçileri ya gelin bi kurtarın bizi.harbi daraldık anlicanız nacizane vokalist ve ben.artık bildiğiniz gibi kavuniçi fıstık ve sigara da rahatlatmıyo napıcaz bi fikir verin bu sınavlar daha 2 hafta sürcek .

hee buarada GORA harikaydı ilgilenenlere :arrow: :LOL: :twisted: :p
 
can burdan sana sesleniyorum: ben eşşeğin tekiyim birader... kitabı sana hala veremediğim için özür diliyor hafta sonu bizzat elden verebilmek için (!) bursa'ya geliyorum (ama sanma ki sırf kitap için geliyorum :) )
büyükleri geç, küçüklerin gözlerinden efenim...
 
valla biz de konser vermek için yanıp tutuşuyoruz lakin 12 aralıkta hava gidişatına baglı bir konser var onun dışında şimdilik bir gelişme yok.olay netleşince biz haber veririz.
herkese sevgiler
 
Çökertiyim mi sitesini ezgicim şunların.Lagaluga mı yapıyolar sana.Forum kurallarını değiştiriyim istersen.Hatta kuralsız daha iyi.:) Bak Forum KURAL kardeş burdan bi tuşa basarım hayatını bitiririm.(birinin dediği gibi)akıllı ol da... :)
Gora ha bilahere konuşucaz kubapurosu :p. Sınavlar bizide yıpratmış durumda.Daha doğrusu beni.Bugün bide sucuk kıvamındaydım.Ayaklarım özellikle.Bu arada bu forum platformunda görüşmek hoşuma gitmiyo sanki uzakta yaşıyo gibiyiz.Buna bi çare bulmalıyız acaba ne olabilir :D
 
olm flash royal hardcore diyil miydi lan? ne alaka diyesim geldi.. ilkere sesleniorum.. bunun cozumu nedir bilio musun.. kalkıp ezgilere taşıncaz..
bunların gelecegi yok aga buralara.. ters diolar bişi diolar.. yok bunlar popolarını kaldıramazlar.. Forum Kural'ın da geçen kullanı çektim.. Barış Arak'ı hala arıyorum ama..
 
bak şindi(şimdi) bana ayak yapmayın.çay püsküüü(bisküvi) dedim sınav var dediniz,goraya gelin dedim bize uymaz dediniz.bugün ilkere haftasonu gelin dedim haftaya 2 sınav var dedi.BE HIYANETSİZLER KİM SUÇLU?

bi (bir)kere gelme sırası sizde gürayto karlos bunu unutmayasıııız....(pardon unutmayasınız) :roll: :twisted: :p 8O

herkese sevgiler....
 
Bakın haftasonu geliyom bana yok kadeşim sınavım var yok benim dişim ağrıyo yok Almanya dan abim gelicek gibi davranışlarl karşılaşmak istemiyorum sofralar kurulsun dansözler oynatılsın yoksa geri dönerim böyle biline....(deeeeermişimmmm)
 
Sınavlardan sonra sizden çıkmiicam ulan. Atamiicaksınız evden beni. Hadi bakalım. Na buraya yazıyorum.. Millet felaket gibi çökecem üstünüze.. :D
 
Efendim GORA mevzusu konuşulur tabii :arrow: .malum benim yerim belli.teşrif edin yeter.bu arada bakın gençler takmayın bu sınavları bukadar :LOL: .malum hayat kısa yarın neolacagı belli olmaz :twisted: .zaten karda harbici abarttı burda. inanarak yağıyor dışarısı yalan olunca evler favori mekan oluyo tabii.valla güray ve ilker paşalar top sizde.çay-pisküü beklemeye gelmez.hoş aramızda hala pisküüyi çayla doğru teknikle yiyemeyip yere dökenlerde var :LOL: neyse akıllı olun da bii ;)
hassların en hassı sen gel yeter dansözlerin en kralını getirtcem evee :LOL:
hadin hepiniz kalın sağlıcaklaa :)
 
Selam Yolgezer.
Bende sadece 2 şarkılarının olmasına rağmen :( sevdiğim bir grupsunuz. Daha önce Alp aracılığıyla Kerem'lede tanışma imkanı buldum. Grubun müziğe bakış açısınıda böylece öğrenmiş oldum. Farklı değiliz. Önünüzün açık olduğuna inanıyorum.

Fakat forumlar hakkında söyleyeceğim bir iki küçük şey var. Bu forumun amacı grubun ismini duyarabilmek, diğer gruplarla kaymaşmasını sağlamak. Yani müzik konuşmak. Ama bunun bu forum için bazı kuralları var. Bu kurallar benim dahil olduğum gruplar ve bütün başlığı olan topluluklar için geçerli arkadaşlar. Kilitlenen forumunuzda bir dolu bu kurallara aykırı mesaj vardı. Ben kendi grup arkadaşlarımın bile bir dolu mesajını sildim ve onları uyardım.

Burada Türkçe'yi korumaya çalışıyoruz. Bu forumlarda gereksiz bir dolu başlık var. Onlardan birşey istemek gerçekten zor. Ama sizin gibi olgun insanlardan oluşan grupların bize destek vermesi gerekiyor. Mesala Kerem'in "v" yerine "w" kullanması saçma bence. Bunlara dikkat ederseniz sevinirim. Şu ünlü Forum Kurallarını okursanız hiçbir problemimiz kalmayacak.

12 Aralık için orada olmak çok isterdim ama ne yazıkki bir askere sahip olmak çok kötü. Size başarılar arkadaşlar.

Not: Refika'yı annemde çok sevdi. ;)
 
Üslubun güzel ama sormak istediğim şu: Forum Kuralları diğer grupların forumlarında da uygulanıyor mu? Yani sayfa sayısı 150'yi aşmış gruplar var ve bunların yarısından çoğu boş konuşma.Bence onlara da dikkat edilmeli.
 
Esgüü.
naber?dün ilk demonuzu taktım bilgisayara birmilyonuncu sefer.gözçukurlarım doldu birden.doldu doldu...taş gibi kaldım şarkılar bitene kadar.duygularım patlamak istedi ama tuttum kendimi.tutmak zorundayım çünkü.sabır sabır sabır.
ama çok ösledim seni.
seni seviyorum ezgi be.ağlamak lazım omzunda.kafanı ütülemek lazım. :cry:
 
Geri
Üst