Yolgezer(rock)-Bursa

bir yolgezer klasiğine daha şahit olduk hepberaber :arrow: :herşey herzamanki gibi mükemmeldi :LOL: .tebriklerrr gençlik ateşiii :p artık bir dahaki konserde yolgezerle tekrar çoşmak şart oldu vesselammm. ;)
 
Arkadaşlar sizlere Carrefour'da da başarılar. Orayıda coşturursunuz evelallah. Gün gelecek birileri alt grubunuz olarak çıkacak.
 
malesef yok .çünkü roxy zamanında vardı ve artık o link kalktı.
konsere gelen herkese sonsuz teşekkürler.bana bir kez daha dogru bişeyler yaptıgımızı hissettirdiniz.çok duygulandım :arrow: içten olan herkese sonsuz teşekkürler.
bu arada yarın itibariyle kar yağışı beklendiğinden nilüfer belediyesi konseri iptal etti.çok üzüldük ama napalım,büyüklerin sözü geçiyor... :?
umarım yakında tekrar kavuşuruz.sevgiler saygılar... ;)
 
ezgi varya en kötü haberi verdin bana ve sizi sevenlere
karda çamurda hiç farketmez sizi dinlemeye yine geliriz biz. Bu arada cuma akşamı mükemmeldiniz. Size doyamadık kısa geldi. Bir dahaki sefere daha uzun süre lütfen
 
mathilda demiş ki:
yarın o konserde avaz avaz şarkılar konuşacak ve gerçek yolgezer kitlesi orda olacak.

gelmedim... :oops:
gelemedim.. :(
böhhühhaaaa..........
cemaat,özür,büzür,kahır ve bilahare benzerleri......
dağ eğitimi vardı bu haftasonu.....pershembe günü belli oldu....yaa nassı desem kine....
af-özür-büzür....yolgezer candır..ve kaçırılandır...(Can'dır demedim iyi oku,burnun kalkmasın)
 
arkadaşlar sakaryadan herkese slmlar.hafta sonu ankaraya gittigimde masada bi kargo vardı ve içinden demonuz çıktı.hemen dinledim tabiiki ve begendigimi söyleyebilirim.özellikle 2.şarkıyı daha çok begendim.....vokalde ezgi sen varsın heralde ...canlı performansını bilmiyorum ama gayet temiz bi sesin var ve çok iyi çıglık atıyosun.gitar biraz daha renkli olabilir ama genede şarkılar güzel....ankaraya gelirseniz denk gelirse canlı dinleriz iişallah....demonuzu olabildigince kişiye dinletirim....çalışmalarınızda başarılar.....
 
demo gönderiminde bazı gecikmelr olabiliyor bunun için tekrar özür dileriz herkesten ama eğer bilgileriniz eksiksiz olarak yolgezer_band@yahoo ya gönderiliriliyorsa mutlaka elinize gelir
 
plan degil de konser verme hayalimiz var be berkenim.inşallah olursa baya keyifli olur...bu arada konser olmasa da bursadayız.yani en azından benim istanbula gitmiycegim kesin....sevgiler..
 
Geri
Üst