Overdrive Almak Isteyenler Için Tavsiye

http://www.soundclick.com/bands/0/podxtmusic.htm

Arkadaşlar merak ettiğiniz üzere POD gibi bir alette JCM-800'ü açıp arkadan bir distortion pedalı girip Gitara da EMG-81 takınca ne olduğunu kaydettim :)

Yukarıda size PODxt ile elde edilmiş Zakk tonu. Beğenin diye yapmadım bu tonu, pod ve emg ile nasıl oluyor onu biraz tanıyalım diye yaptım. Line6'in resmi sitesinde bu tip konfigürasyonlar ile bu tip gitaristlerin tonlarının demoları pek bulunmaz diyerek böyle bir işe giriştim. Hadi hayırlısı.
 
Jeff güzel ton , şu sayfadaki şarkı galiba ? yani benzettim en azından sayfadaki şarkını biraz yavaş çalınmışı gibi tona gelince biraz daha uğraşılsa tam olur gibi sanki nasıl diyim tiz yüksek gibi senin tonun tiz mmi oluyo yani çok öne çıkan bişey var. (ehe azcık acemiyim bu konularda) ama fena değil
 
distortion - overdrive farki basitce sudur: aslen anfiye giren sesin pre-amp bolumunu overload etmesi olayi distortion, power-amp bolumunu overload etmesi ise overdrive`dir. kullandigimiz pedallar iste bu etkileri ve dinamikleri yeniden yaratir & simule ederler.
 
Geri
Üst