Boss Gt-8

Gt-8 alıp, kullanıp, yorum yapacak insan yok mudur?Ya da gt-8'le kayıt falan yapan varsa buraya koysa süper olur merak ettim şu aleti..(internetteki demoyu izledim ama daha ayrıntılı sesler duymak istiyorum)
 
ben aldım ama hala tam olarak çözebilmiş değilim..
zaten yakın zamanda satacağım.memnun olmadığımdan değil kesinlikle kullanmasını bilen için süper bi alet :) bu arada ankarada olup almak isteyen olursa özel mesaj ile ulaşsın yardımcı olmaya çalışırım.sevgiler
 
Arkadaşlar belki birçoğunuz biliyorsunuz ama bir site var GT-X sahiplerinin buluştuğu biryer hemen adersi veriyim:

http://www.bossgtcentral.com

burdaki insanların imzalarındaki sayfalara girerek www.soundclick.com daki GT-8 ile yaptıkları kayıtlara ulaşabilirsiniz, gerçekten harika şeyler var

Aramaktan sıkılıp nickname isterseniz pm atın tanıdığım insanların adreslerini veriyim sizlere

saygılar

Düzeltme: Bu siteden GT8 sahipleri alete yüklemek için patchler de indirebilirler...
 
boss gt 8 i olup line a giren var mı? demek istedigim dorudan mixer e bagliyan varmı drive tonlarda cızırtı yapior boss un ustunden sesi kıstıgım zaman duzeliyor boss un cıkısımı cok guclu? mixer de behringer 500W kolonlar 200W monitor kolon
 
Belki bir kısmınız biliyor ama ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmak için bu post u yolluyorum.

GT8 i olan arkadaslar icin patchlerini download/upload etmeleri yada edit etmeleri icin bir programın linkini veriyorum, program freeware, programı www.bossgtcentral.com daki gönüllü programcılar geliştirmekte sürekli yenileniyor.

http://homepage.ntlworld.com/robert.redding/GT8Editor.exe

alttaki linktende 50 tane patche ulaşabilirsiniz...

http://homepage.ntlworld.com/robert.redding/Patches.zip

Bol müzikli günler arkadaşlar...
 
boss gt 8 sahipleri bu aleti canlı performansta kullanan birileri yokmu herkez ewde mı kullanıyor, gt 8 i ses kartinin microfon girisinden bilgisayara bagladim acid ile kayıt denemeleri yapiyorum fakat bir turlu sesi cızırtı yaptirmadan kaydedemedim acid te filtre falan mı kullanmak gerekir varmıdır?
 
pyramind demiş ki:
Perfectionist, demek gt8 için de geliştirmeye başladılar. Haber verdiğin için teşekkürler.

Geliştirmeye başladılar demek bile yanlış olabilir :D çünkü şuanda program gerek arayüzü gerekse işleyişiyle çok iyi durumda, herkese tavsiye ediyorum. Yükleyin takır takır çalkın 8)

Gelişmeleri ben yine size burdan iletirim arkadaşlar.

Bol müzikli günler...
 
Ben GT8 de ayarlamalar yaparken zorlanmıyorum açıkçası; wah lar da hiçte fena değil gayet iyi benim için , iyi bir analog tesisata jim dunlop wah bağlayıp alıcağın sesin yanında tabiki GT8 inki kötü durur.Ama bence bir proccessor e göre oldukça başarılı wah lar...
 
pod xt live il gt 8 arasında kaldım.gt8 yapı olarak cok sağlam tank gibi.zaten boss bu konuda kendini kanıtlamıs.tanıtım videosunda aletin sesini cok iyi buldum.tuşeye göre geçiş yapması mukemmel bir olay .ama tek korkum bu alette ton yazamamak.cok komplex görünüyor.gt6 alıp 1 senedir verimli kullanamadığını söyleyen insanlar gördüm.kuıllanıslılık acısından sorun yaratacağını düşünüyorum.grt8 i olanlar bir yorum yaparmısınız.ve pod xt live ve gt8 den ikisini kullanan varsa bir kıyaslama yapabilirmi.usb cıkısı olmamasaıda kötü bu arada.ama usb midi kablosu ile sorun çözülür ama pahalı biraz.benim ses kartının midi portu yokta :(
 
cavo , şimdi sana kullanım konusunda birşey dersem yanlış olur daha önce hangi aletleri kullandın tone yazma, efekt parametreleri hakkında nekadar bilgin var bilemem ama birkere aleti çözmeye başladın mı gerçekten harika tonlar yakalayabilrsin. Ben aleti almadan önce 1ay boyunca www.bossgtcentral.com daki topicleri okudum sürekli, takip ettim kafama takılanları sordum ve inan aldığımda alete hiç yabancılık çekmedim. (aleti almadan daha elimde manualler patch arşivleri vardı :D )

Şimdi pod xt live mı boss GT8 mi diye soruyorsun; bu soruyu bana sorarsan tabiki GT8 derim xt live çünkü çok az kullandım ve beni boss GT kadar tatmin etmedi. Ama şimdi bunu gidip Pod XT Live almış Boss GT8 i çok az kullanmış birisine sorarasan oda pod der o yuzden bu konuda objektif olmak zor. İkisininde kendi çapında artıları var mesela XT Live in USB girişi olması çok iyi bir özellik. Fakat GT8 in çok daha güzel artıları var benim için FX 1 & 2 deki efektler simulasyonlar harika gerçekten.

Tavsiyem ilk önce ne istediğine karar ver daha sonra internete gir 2 pencere aç birisine pod xt live ı birinede boss gt8 i koy karşılaştır hangisi senin isteklerini en iyi karşılıyor bak oyle karar ver sonuçta 2side çok kaliteli cihazlar...
 
daha düne kadar boss gt6 kraldı herkez almak isterdi şimdi birden bu pod xt live patlayınca boss gt8 i piyasaya sürmek zorunda kaldı.

tr de ucua gt 6 lar hala satılıyor dün 300 euroya gt6 aldım emsela çok mutluyum,ha pod xt live alsam tatmin etmezdi sanırım,resimlerden baktığım kadarıyla üstünde pek ayar düğmesi yok genellikle dijital ortamdan hallediyorsunuz.
oysa gt6-gt8 in üstünde bir sürü ayar var şu var buvar,sahnede eğilip iki dakkada ayar çekebilirsiniz yani.
 
Darestan demiş ki:
daha düne kadar boss gt6 kraldı herkez almak isterdi şimdi birden bu pod xt live patlayınca boss gt8 i piyasaya sürmek zorunda kaldı.

tr de ucua gt 6 lar hala satılıyor dün 300 euroya gt6 aldım emsela çok mutluyum,ha pod xt live alsam tatmin etmezdi sanırım,resimlerden baktığım kadarıyla üstünde pek ayar düğmesi yok genellikle dijital ortamdan hallediyorsunuz.
oysa gt6-gt8 in üstünde bir sürü ayar var şu var buvar,sahnede eğilip iki dakkada ayar çekebilirsiniz yani.

Sana 2 konudada tam olarak katilamiyorum,
1.si Boss GT8 in GT6 dan bircok farki var yani GT6dan farksiz sadece ticari bir amaca hizmet eden alet demek bence yanlis. GT6da olupta GT8de cok daha guclu oldugunu gordugum bircok ozellik var. Bu forumun basinda yazilanlari okuyarak gorebilirsin GT8 deki gelismeleri. Elbette xt live in cikisi ve satis rakamlari GT8 in cikisini etkilemistir bu zaten cogu sektorde boyle degil mi?

2.si Pod xt live ile de sahnedeyken ince ayarlar yapabilirsin, bence USB girisi olmasi GT8 e karsi en buyuk farkidir. Digital ortamda patch yazmak harika bir olay ve POD bu teknolojiyi cok iyi gelistiriyor. Birde acikcasi ben suana kadar uzerindeki pedal ve tus sayisina gore proccessor alanini gormedim :D
 
Geri
Üst