DosAge (Alternatif Rock) - Ankara

VOGUER demiş ki:
dün gece ki performance için gayet iyi eglendik,
vocal için ayrı bir şey
ROlliNg STonES - PAINT IT BLACK işte bunu söylerken seni seyrediyorum (parçanın anlamını geçtim) sanırım repertuar da en çok senden dinlerken zevk aldığım şarkı bu!
sunstroke:) gibi bişey mi desem efendim :) :)

Çok teşekkürler yorumların için..Yine bekleriz :) Gelirsen de artık sana hangi parçayı armağan ediceğimizi biliyorum. ;)

exciting19 demiş ki:
canlarım biraz geç kaldım ama kusura bakmayın geçen hafta sahnenizi benimle paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim...güneşcim bende beklerim ;) (erkin alınma senide beklerim :) )...hepinizi bekleriz... :)

Ne demek Yağmur'cum ben teşekkür ederim sahnemizde bize eşlik ettiğin için.En kısa zamanda damlayacağız efendim programınıza ;)

Ayrıca Tolga'cım valla ellerine sağlık süper oldu bu afişşş :twisted: : :twisted:

Bugün de her hafta olduğu gibi 21:30'da Gölge Tunalı'dayız efendim yine.Herkesleri bekleriz :!: :!:
 
Bu grup sanki yillardir aynı seyleri caliyorlar gibi.1 sene oncede ayni idiler.Eski bascilarini cok begeniyordum.Sanki eski kadro daha heyecanli gibiydi.Simdiki kadro yapmacik duruyor bana.
Basarılar arkadaslar
 
dün gece (14.09.07) yine çok iyiydiniz. ama ben gitmeden 18 çalmadınız yaa.. kalbimi kırdınız wallahi. özellikle ajan vokaliniz üzdü beni :)

bi de bence (ankira'nın düşündüğünün aksine) yenilik yapabilen bi grupsunuz. aslında bunun sencesi - bencesi olmaz, repertuarınızda geçen sene olmayan bi çok şarkı çaldığınız malum. neyse...

izlemeye devam edicez.
 
canlarım yine sahnenizi benle paylaştıınız için çok teşekkür ederim artık iade-i ziyaret şart zaten bundan snra nutshell ve güneş yada dosage ve yağmur die çıkalım güzelim hehe mucxxx
 
Hemen yazıyorum Tolga'cım :)

Bu hafta da sevgili davulcumuz Ozan yurtdışında(evet yanlış duymadınız yurtdışında :LOL: ) olduğundan program yoktur

Ama haftaya cuma(19 Ekim)bir aksilik olmazsa (ki artık umarım olmaz) saat 00:00 sularında Tunalı Gölge'deyiz

yeterince renkli oldu mu acaba :twisted:

görüşmek üzere.. :elsallaa
 
Ozan nereye gitti ya benim niye haberim yok?! 8O İzmir'e gitmemis miydi? Beni kandırdınız alçaklar! :D
 
canlarım benm sizi o kadar özledim ki en yakın zamanda gelip dinlemek izlemek vs. istiyorum sizi bu cuma inş. döner ozan :roll: gelmek için can atıyorum...
görüşmek üzere ;)
 
pişşşt yaşıyomusunuz arkadaşlar... benm aklım karıştı 26 ekimde tunalı gölgede program war mı?? we saat kaçta :roll: acilen cvp lütfeeeeennnnnnnnnnnnnn
 
Arkadaşlar şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor. Dün gece sevgili bassçımız Murat, böbrek taşı sebebiyle hastaneye kaldırıldığından dolayı :( bu hafta da sahne alamayacağız Tunalı Gölge'de.

Mutlu haberlerle dönmek dileğiyle...
 
Çok geçmiş olsun , umarım çıkamama nedeniniz bir daha böyle sebeplerden olmaz , başınızın hastalıklardan şanssızlıklarn kurtulmasının dileğiyle.Kolay gelsin
 
Eveeet soldan sayıyorum...ozan? burda! güneş? burda! murat? burda! e bi zahmet ben de burdayım! tamam bu hafta zaiyat yok sanırsam bu akşam=)) herkeşleri bekliyoruz bu akşam=))
 
Çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar :? uzun zamandır forumlara bakamıyordum yoğunlugumdan dolayı ... :evil: Hakikaten çok üzüldüm her ne kadar tanımasamda grubunuz elemanlarını... Çok büyük geçmiş olsun.Umuyorum herşey gönlünüzce olur :!:

Başarılar , En Yakın Zamanda Programınıza Gelmek Dileğiyle...
 
Bi baktım ki ben yazmasam kimse yazmıyor buraya yaw ....Kırdırtcaksınız kafanızı sayın grup elemanları :x

Niye hep ben yazıyorum...Gene de ben yazayım.. :LOL:

Bu cuma da (yani yarın oluyor) bayram demiyoruz seyran demiyoruz Tunalı Gölge'de yerimizi alıyoruz...Muhtemelen 21:30'ta...

Bi değişiklik olursa ben sizi haberdar ederim yine.

Hadi sağlıcakla kalın :twisted: :twisted:
 
Geri
Üst