Dead Wish (Doom Metal) - Ankara

Şu an ilk albüm için tüm besteleri tamamlamış olan ve kayıtlara devam eden doom metal grubu Dead Wish yeni bir davulcu aramaktadır. Ankara'da bulunan, bu tarza ilgi duyan, ciddi düşünen, uzun vadede sağlam işlerde yer almak isteyen bir davulcuyu aramızda görmeyi çok isteriz. Grubun daha önce yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler ve örnekler www.dead-wish.com adresinde bulunmaktadır. Bizimle [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.
 
Grubumuz, "The Storm of Deadly Winter" adlı parçasıyla Zor dergisinin 11. sayısında ücretsiz olarak okuyuculara sunulan toplama CD'de yer almıştır.

kapak.jpg
 
Ankaralı Brutal Death Metal grubu Nettlethrone, ve Ankaralı Doom Metal grubu Dead Wish , Romanyalı Maximum Rock dergisinin vereceği Compilation'da yer alacak.Nettlethrone'un parçası, yeni çıkacak olan albümleri Dissonant Progression 'dan ''In Five Seconds We Shall Fall olarak seçilmiştir.Dead Wish'in parçası ise, ''The Storm Of Deadly Winter''

Dergi ile birlikte compilation, toplam 3500 kopya basılacaktır.500 kopyası şirketlere, radyolara ve dergilere gönderilecektir.

Compilation'da yer alacak gruplar:

DESOLATE WAYS, DOMINATION BLACK , SKYFORGER, NUCLEAR, LORD 13, SILENTLIE, KINETIC, MY COLD EMBRACE, LAETA MORS, THRENODIAL, NETTLETHRONE, BONE TO RUST, NEUTRALIS, SATANOCHIO, PROPHETIC, DEAD WISH
 
Geri
Üst