Dead Wish (Doom Metal) - Ankara

demo son derece başarılı bence...tükenen ümitlerime bir ışık oldu diyebilirim...al yürü be destekçinim,ne diyim:))
 
Demonun dağıtımı şu andan itibaren Avusturya'da psycheDOOMelic Records tarafından da yapılmaktadır. Ayrıca Haziran ayı içerisinde İngiltere ve İrlanda'da Golden Lake Productions, İsveç'te de I Hate Records demonun dağıtımına başlayacaktır.
 
Quintessence ve Rock City Webzine'in yorumları siteye eklenmiştir. Quintessence için demoyu Officium Triste elemanı Pim Blankenstein yorumlamıştır.
 
Dead Wish, "Same Dream" adlı parçasıyla İngiliz firma Golden Lake Productions'ın yayımladığı toplama albümde yer aldı. 16 grubun bulunduğu ve geniş şekilde dağıtımının yapılacağı bu albüm sayesinde gruplar çok fazla sayıda dinleyiciye sesini duyurabilecek.
 
:)

Bestelerin her birinin değeri bambaşka benim için...
Ulaşcım, yeni melodilerini duymayı çok istiyorum! :)

:roll:
Az kaldı, biliyorum... :p
 
ülkemizden Doom adı altında çıkan en iyi topluluktur Dead Wish..

Demo'nun Enstrumantel olması çok daha güzel bir hale getirmiş müziğinizi..

umarım albüm çalışmaları yolunda gidiyordur..

Doom müziğinden hoşlanıpta hala dinlemeyenler gerçekten çok şey kaçırıyor..

umarım her zaman Enstrumantel bir müzik yaparsınız..

merakla yeni çalışmalarınızı bekliyor,bir gün İzmir'de canlı dinlemek için sabırsızlanıyorum..

kolay gelsin.
 
Dead-Wish' in müziği güzel, müziği yapanı GÜZEL, bir rivayete göre (benim rivayetimdir :) ) dinleyeni de güzelleştiriyor :p Bu güzellik kendini, Into the Mist da surata yerleşen huzurun şarkılar ilerleyip de sıra Speculum Amoris'e gelince gözlerden düşen iki damlaya dönüşmesiyle belli ediyor. Yüzde kızarıklığa sebebiyet vermeyen bu işlemler sonrasında da demonun bittiğine kızıp tekrar başa alıyorsunuz. (Amanın ben öyle yapıyorum yani. Siz isterseniz başka yöntemler bulabilirsiniz.)

Şu durumda sanırım yapılması gereken en hayırlı iş albümün bir an önce çıkması için dua etmek ve destekleri esirgememek. ;)
 
Ben de bu "güzel" yorumlar için çok teşekkür ederim. :)

morvedelisi demiş ki:
yeni Demo veya Albüm çalışmaları nasıl gidiyor,son durumlar nedir,merakla beklemekteyiz.

Albüm hazırlıklarına hız verdik ve davullar üzerinde yoğunlaşmaya başladık. Ayrıca yarın gitar kayıtlarına da başlıyoruz. Albüm çalışmalarının tamamen bitmesi sanırım yaz aylarını bulacak.

İleride konser vermeyi biz de çok isteriz. :) Umarım İzmir'de de çalma fırsatımız olur. ;)
 
Merhaba,

Şu anda devam eden albüm çalışmaları için tekrar davulcu ve vokalist arayışı içindeyiz. Eğer davulcu veya vokalist olarak Dead Wish'te yer almak istiyorsanız, doom tarzına ilgi duyuyorsanız ve ciddi şekilde çalışmalara destek verebileceğinizi düşünüyorsanız [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.
 
Uzun bir süreden sonra tekrar merhaba.

Öncelikle grup kadromuz nihayet oturmuş durumda ve şu anda Ozan Kandilci vokalde, Ulaş Sarper gitarda ve Ömer Uyanık da davulda yer alıyor.

Sitemiz tekrar tasarlandı ve MySpace sayfamız açıldı: www.dead-wish.com ve http://myspace.com/deadwishband adreslerinden sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Yeni parçaların büyük bölümünü bitirdik ve birini deneme amaçlı kaydettik. "The Storm of Deadly Winter" adlı parçamıza sitemizden ve MySpace
sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Demoya gelen yorumlar ozet halinde siteye eklendi, ayrıca Swallow the Sun grubundan Aleksi Munter ve The Eternal grubundan Mark Kelson'un Dead Wish hakkında yaptığı yorumlar da bu bölüme eklendi.

Bir aksilik olmazsa, umuyorum ki bu yaz sonunda albüm çalışmaları nihayet tamamlanmış olacak.
 
Dead Wish "TotalRock.com Global Band Awards" ödülleri için düzenlenen yarışmaya dahil oldu ve doom metal kategorisinde aday olarak gösterildi.

totalrock_award.jpg
 
Geri
Üst