M
muratti007
Arkadaşlar lütfen anlayan arkadaşlar yardım edin acayip kararsız kaldım bu işlerde daha acemiyim hiç bilgim yok.
2 gün sonra bu dediklerimi almam lazım.Bana ses kartı lazım 2.el alacağım, bu iki seçenekten birini almak istiyorum.
sizce bu 2 karttan hangisi daha iyi
( M-Audio M-Track Plus )
yada
( Roland trı capture )
Birde 2.el ucuz midi klavye alacağım sizce 32 tuş mu 49 tuşmu alayım. klavyede çok amatörüm tek elle ufak tekek birşeyler çalabiliyorum.
Evde odama sistem kuracağım şuan tek eksiğin midi klavye ve ses kartı
Yapacaklarım hedefim evde canım istediği zaman türkçe parçaların alt yapısını açıp ona sesimle eşlik etme bazen kayıt etme.
Ve en çok da örnek midi klavyeyi bilgisayara bağlayıp ona fl studio açıp elektro baplama kanun ney vs vs enstrümanların sesiyle birşey çalıp söylemek bukadar.
Yani bu işi hoby olarak evde amatörce yapacağım.
Ve son olarak kullanımı en basit daw programı hangisi size ? FL Studio ilemi başlayayım.
Biraz uzun oldu umarım hepsini okuyup bana yardımcı olursunuz.
Saygılarımla.....
2 gün sonra bu dediklerimi almam lazım.Bana ses kartı lazım 2.el alacağım, bu iki seçenekten birini almak istiyorum.
sizce bu 2 karttan hangisi daha iyi
( M-Audio M-Track Plus )

yada
( Roland trı capture )

Birde 2.el ucuz midi klavye alacağım sizce 32 tuş mu 49 tuşmu alayım. klavyede çok amatörüm tek elle ufak tekek birşeyler çalabiliyorum.
Evde odama sistem kuracağım şuan tek eksiğin midi klavye ve ses kartı
Yapacaklarım hedefim evde canım istediği zaman türkçe parçaların alt yapısını açıp ona sesimle eşlik etme bazen kayıt etme.
Ve en çok da örnek midi klavyeyi bilgisayara bağlayıp ona fl studio açıp elektro baplama kanun ney vs vs enstrümanların sesiyle birşey çalıp söylemek bukadar.
Yani bu işi hoby olarak evde amatörce yapacağım.
Ve son olarak kullanımı en basit daw programı hangisi size ? FL Studio ilemi başlayayım.
Biraz uzun oldu umarım hepsini okuyup bana yardımcı olursunuz.
Saygılarımla.....