2000TL Kulak içi kulaklık önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan baigos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baigos

baigos
Öncelikle kullandığım amfi Blackstar IDCORE20 V4 amfi. Genelde gün içinde vaktim olmadığı için geceleri elektro gitar çalabiliyorum haliyle kulaklık takmak şart oluyor. Bir iki aydır normal razer kulaklığımı takıp kullanıyordum fakat artık daha düzgün bir kulaklığa geçmek istiyorum.

Araştırırken referans, monitör, hibrit gibi terimlerle karşılaştım ne anlama geldiklerini bilmediğim için hangisi benim ihtiyacımı görecek bilemiyorum. Öyle aşırı kaliteli müthiş tonlar gibi derdim yok; kulak içi olması, tonlarının dengeli olması, gecikme olmaması benim için yeterli. Bütçem 2 Bin TL eğer kablosuz olursa daha da üstüne çıkabilirim fiyat olarak. Önerilerinizi bekliyorum.

Amfiye kablosuz kulaklık takamazsın ayrı bir şeylere daha ihtiyacın var onu yapabilmek için. Bütçen dahilinde çin malı seçeneklere (KZ, Linsoul vs) bakabilirsin ya da Behringer SD251. Behringer denemedim, chi-fi'de sevmem ama bence şansını KZ'den yana dene.

Referans vb.. sizin için gerekli şeyler değiller. "Doğruluk" mixte lazım gelen bir özellik.
Gitar çalacaksanız; kulak içi model kulaklarınızı çok yorar. Ayrıca kabloları da kısa olur. Amfiyi kucağınıza alıp mı gitar çalacaksınız?

- Kafanızda rahat / konforlu duracak,
- Kablosu uzun
- Kulak üstü stereo kulaklık kullanın.

Son düzenleme:
Referans vb.. sizin için gerekli şeyler değiller. "Doğruluk" mixte lazım gelen bir özellik.
Gitar çalacaksanız; kulak içi model kulaklarınızı çok yorar. Ayrıca kabloları da kısa olur. Amfiyi kucağınıza alıp mı gitar çalacaksınız?

- Kafanızda rahat / konforlu duracak,
- Kablosu uzun
- Kulak üstü stereo kulaklık kullanın.
Uzun vadede etkisi ne kadar yorar bilmiyorum ama yinede kulak içi kullanmak istiyorum, gerçekten kulak üstü kulaklık kullanmaktan nefret ediyorum aşırı kıvırcık ve kabarık saçlarım var. Kablo mesafesi içinde amfi tekerlekli bi sehpanın o yüzden kablosu her türlü yetişiyor yani şuan kullandığım kulaklığın kablosu 1.20 metre var yok yinede gayet yetiyor.

Amfiye kablosuz kulaklık takamazsın ayrı bir şeylere daha ihtiyacın var onu yapabilmek için. Bütçen dahilinde çin malı seçeneklere (KZ, Linsoul vs) bakabilirsin ya da Behringer SD251. Behringer denemedim, chi-fi'de sevmem ama bence şansını KZ'den yana dene.
Önceden KZ markasının bluetooth kulaklığını kullandım ve çok iyiydi ama fiyati gerçekten yüksek bir modeldi. Şimdi KZ kablolu modelleri bu fiyatlarda görünce bir şüpheye düşmüştüm. Eğer o kaliteyi bu kulaklıklarında da tutturabildiyse alabilirim.

Önceden KZ markasının bluetooth kulaklığını kullandım ve çok iyiydi ama fiyati gerçekten yüksek bir modeldi. Şimdi KZ kablolu modelleri bu fiyatlarda görünce bir şüpheye düşmüştüm. Eğer o kaliteyi bu kulaklıklarında da tutturabildiyse alabilirim.
Bluetooth ile müzik dinlerken gecikmeyi hissedemezsiniz. Ama gitar çalarken gecikme olur.
Kablosuz nitelikte gecikmesiz UHF nitelikte belt pack monitörler var. Ama ses kalitesinden bahsedemeyiz, sonuçta radyo frekansı.
1,2m yine de kısa ve hareketinizi kısıtlar. 1-2 m uzatma kablosu ilave ediniz.

Hakaret/Küfür/Tehdit/Saldırganlık/Küçümseme/Rencide edici ifade
Boşver boomerı ve bu terimleri. Tizleri ya da bassları çok yüksek olmayan dengel bir modelini araştır. KZ ZS10 Pro'ya yükselebilirsen bence üzülmezsin.
UHF nitelikte belt pack monitörler var evet ve ses kalitesinden de bahsedebiliriz.

Boşver boomerı ve bu terimleri. Tizleri ya da bassları çok yüksek olmayan dengel bir modelini araştır. KZ ZS10 Pro'ya yükselebilirsen bence üzülmezsin.
UHF nitelikte belt pack monitörler var evet ve ses kalitesinden de bahsedebiliriz.
Hocam KZ ZS10 PRO X modeli hakkında ne düşünüyorsunuz, ZS10 pronun yenilenmiş modeli, önceki modeldeki bazı şeyleri geliştirdiklerini söylüyorlar ve şuanda 300tl daha ucuz düz modelden.

Geri