Satılık 2013 Fender American Standart Strat | Fat '50s | Full Case Candy

Takasa
Kapalı
Fiyat
81.500
Para Birimi
TL
2013 çıkışlı Fender American Standart Stratocaster (3-Color Sunburst, Maple Klavye, SSS, Fat 50's)

Gitarı 2014 yılında ABD'den aldım. Ev dışında çok fazla kullandığım bir gitar değil, genelde kayıt için kullanıldı ve hiçbir tamir, mod görmedi. Vuruğu, göçüğü, çiziği veya perde erimesi yok. Gerçekten sıfırdan farksız ve kusursuz kondüsyonda.

2012-2016 arası Standart serisinde yer alan karakteristik Custom Shop Fat '50s manyetikleri üzerindedir. Mevcut dengi olan Pro II'ye kıyasla daha sıcak ve dolu midlere sahip, klasik "bell-like" clean Fender tonunu çok iyi verebilen bir sounda sahiptir.

Full Case Candy İçeriği:
- Orijinal Fender Hardcase
- Sertifikası ve tüm fabrika evrakları
- Tremolo kolu ve alyan takımı
- Orijinal Fender 6.35mm jack kablosu
- Fender askı

Yanında Verilececekler:
- Ankara’da bir atölyede yaptırdığım sert yastıklı gigbag
- Dore Müzik’ten aldığım gitar standı.

Gitarı mevcut dengi olan American Professional II serisinin sıfır fiyatının neredeyse yarısına koyuyorum. Sıfırdan farksız mint kondisyondaki bu gitara, ABD'deki vergisiz retail fiyatları seviyesinde sahip olabilirsiniz.

Ankara içinde elden görülüp denenerek alınması öncelikli tercihimdir. Şehir dışı için de güvenli bir gönderim seçeneği ayarlayabilirim. Takas düşünmüyorum.

Gitar hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa veya detaylı arayıp konuşmak isterseniz istediğiniz zaman yazabilir veya arayabilirsiniz. (546-501-90-06)

Pazarlık payı vardır, teklif verebilirsiniz.

Ciddi alıcılara konuştuktan sonra seri numarasını da iletebilirim.
IMG_2587.webp
IMG_2674.webp
IMG_2609.webp
IMG_2574.webp
IMG_2573.webp
IMG_2571.webp
IMG_2625.webp
IMG_2569.webp IMG_2576.webp IMG_2580.webp

Geri