Saints'N'Sinners

Kuruçeşme Pentagram 20. yıl Final konserinde ön grup olarak ta çıktılar konserdeki kadro ilk kadrodanmı acaba yoksa yenı elemanlarmıydı tam anlayaamdım..Bu grubu gerçekten çok beyendim takibe aldım..bu tarihten sonra nerde sahne alıcaklar ve albüm ler nezaman geliyor:D kuruçeşmede vokalistlerinin adını Yusuf diye hatırlıyorum söylemişti ama unuttum İnternette araştırdım Yusuf diye kadroda bi isim göremedım o yüzden sordum kadro yeni elemanlarmı..?
 
son kadro;

vokal: Yusuf Uğurer
gitar: Deniz Tuncer
gitar: Egemen Doğruöz
bass: Erhan Sazlı
davul: Doğan Rekkalı

Saints 'N' Sinners Yusuf Uğurer'le ilk konserini 28 Temmuzda kuruçeşme arena'da verdi, önümüzdeki kesinleşmiş performanslar 19 ağustos Summer Rocks Fest, 8/9 eylül Rock Station Fest dahilinde. albüm kayıtları sonbaharda tamamlanmış olacak, umarım ki çok geçmeden de piyasada yerini alır.

28 Temmuzda kaydedilmiş olan One For The Road, Max Schreck, Renegade Lawmakers ve Saints 'N' Sinners şarkılarını
www.last.fm/music/Saints+'N'+Sinners
adresinden dinleyip indirebilirsiniz.


l23f05022421764462fa87bbr7.jpg
 
Hocam şu resimde varken soldan sağa doğru isimlerini biri yazabilir mi? gitaristlerini karıştırıyorum..bi stüdyo albüm çıksa artık.

344699.jpg
 
Hocam şu resimde varken soldan sağa doğru isimlerini biri yazabilir mi? gitaristlerini karıştırıyorum..bi stüdyo albüm çıksa artık.

344699.jpg
 
Masstivall'de canlı izleyene kadar tek bir şarkılarını dinlememiştim.Mastivall'deki performansları ile beni tepetaklak edip,turk gruplarına olan önyargımı kırdılar.Bunlar Turkiye'nin ötesinde müzik yapıyorlar.Vokalin sesi,grubun şarkıları,gitaristin CC stili gitar çalışı vs...tamamen 80's L.A müziği kokuyor.Mest etmişlerdi o gün beni.
 
Uzun süredir merakla beklediğim SNS ilk single'ını yayınlamış. Aşağıda detayları okuyabilirsiniz. Şarkıdan sonra heyecan iyice tavan yaptı.

3 sene ve 3 vokalistin ardından beklemeye tahammülü kalmayan dinleyicilerimize kendimizi affettirmek için albüm öncesi kendi yaptığımız mix ile Renegade Lawmakers'ı ücretsiz single olarak yayımlıyoruz. Umarız beklediğinize değmiştir.

-SNS

Vocals: Mehmet Kaya
Guitars: Deniz Tuncer
Guitars: Egemen Doğruöz
Bass: Erhan Sazlı
Drums: Doğan Rekkalı
Keyboards: Melih Yüzer

Ücretsiz Download Linki:
http://dl.dropbox.com/u/819470/renegade_lawmakers.mp3

Facebook için video:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=407472019564&ref=mf

Resmi Facebook Fan Sayfası:
http://www.facebook.com/pages/Saints-N-Sinners/101547094379

Last FM sayfası:
http://www.last.fm/music/Saints+'N'+Sinners

Myspace:
http://www.myspace.com/bandsns

Alıntıdır...

İşte bu! Bu sefer yeni albüm kesin geliyor. :)
 
Geri
Üst