Digitech Ipb-10 (ipad Ekranlı Prosesör)

Çünkü insanlar burayı okuyor arkadaşım. Okuyup ne alacaklarına ne edeceklerine karar veriyorlar. Sen gelip "dünyanın analoga en yakın soundu" dersen "hop" deriz, normaldir. Hadi bunu geçtim bir de "ipad'siz de çalışıyor" deyip eksik bilgilendiriyorsun okuyanları.
Evet fişe takıp gitar-amfi bağlayınca ses çıkıyor haklısın. Ama tonlar üzerinde hiçbir oynama yapamıyorsun. Ipad'siz çalışabilmesinin olayı her sahneye çıktığında ipad'ini riske atmamakta. Ipad sahibi değilsen ton mon ayarlayamıyorsun. Aleti kullanamıyorsun.
Buyur fiyat-performans karşılaştırmasını kendin yap şimdi. Türkiyede ikisini alacağın fiyata amerikadan axe fx bulursun. Ayrıca gt-100 falan da çıktı piyasaya, belirteyim.

Ipad'i stüdyonun neresinde "etkin" olarak kullanıyorsun merak ettim şimdi. Bende de var bir tane ipad2 de şu ana kadar hiçbir yararını görmedim. Üzerindeki dandik mikrofon ile spectrum analyzer olarak mı kullanacaksın? Osilatör olarak kullanıp feedback varsa hangi frekansta onu anlayabilmene anca "EH" derim. Aynısını iphone'da yapıyor. Üstelik daha mobil. Napacaksın ipad ile, fader mı çevireceksin uzaktan, yattığın kanepeden?

Ipad2 sahibi birisi olarak söylüyorum; Ipad şu ana kadar gördüğüm en gereksiz bilgisayarımsı alet. Neyse ki para mara vermedim.


cidden şu saçma tartışmayı daha fazla uzatmanın alemi yok, neyin ne olduğunu alenen açıkladım, aleti windows işletimli sisteme de bağlayıp, kafana göre presetler oluşturabiliyorsun. ipad anlık ve daha kolay müdahele için, çok daha optimist bir seçim olduğu için, özel olarak yuvası yapılmış. cidden uzatmanın anlamı yok. efendi gibi açıkladım derdimi; olayı ego savaşına çevirmek yersiz. çünkü artık komik oluyor şu saldırgan üslubun.
 
Geri
Üst