Hair (60-70's Rock'N Roll) - Ankara

gencler yaw
hani kendi grubum diye soylemiyorum ,
guzel guzel hatalr yaptınız
amaaaaaa
coook ama coook egelenceli bir konserdi be....
saygilar...
 
Hair grubu baya güzelmiş. :) Ben dinlerken eglendim cidden. :) Ayrıca bassçı çok tatlı, arada kıpırdıyor, farkettim evet. :)

Burçin' le Hair grubunun yalaka topluluğunu kurmuş bulunmaktayız(Burçin yazıyor mu buraya? Aksiyon insanı?)... Amacımız konserlerde tribün ambiyansı oluşturmaktır, lüzumsuz bir potansiyel barındıran herkesi bekleriz. :)

Tebrikler. :)
 
ahahah öyle arada bi kıpırdarım ben umutcum... yakında hem çalcam hem oynayacagım hem de bugünkü gibi aç kalmayacağım yemek bile yiyeceğim kendimi aşıp. :)
burçin de arada bi geliyor atraksiyon yaratıp gidiyor. ya böyle meksika dalgası falan bekleriz ona göre. :)
eh neyse bakalım geldiğin için çok teşekkür ederim ;)
 
Ben acaip eğlendim dün yahu :D :D ;) , Forum milletinden konsere gelen kimse varsa yorumlarını bizimle paylaşırsa çok seviniriz, gelen ve bizimle eğlenen herkese çook teşekkürler!! :D
 
ben ilk kez dün dinledim sizi daa önceden haberim bile yoktu bööle bi grubun varlıından ve acaip güseldiniz!! saolun falla çok eelendim ben..
 
dünkü performansınızdan ötürü sizi kutlarım arkadaşlar. 3şarkınızı dinleyebildim sadece. böyle yoğun bir kitleye çalmak sizi baya bi eğlendirmiş gibigözüküyordu. yanlız ripper konusunda biraz şüpheliyim. şarkıyı başarılı bir şekilde icra ediyorsunuz fakat konseptinize ve insanları eğlendirme biçiminize pek uymuyor gibi geldi bana. sizin bileceğiniz iş. bir daha ki konsere barışla kalın.
Saygılar.
 
erencm nasılsın
ya gelemedik konsere
ama bayağı güzel geçmiş herhalde
yorumlardan bunu anlıyorum
bizde de gayet iyi yenilikler var
görüşelim abi
hadin görüşürüz...
 
Yine süper konser Hair'dan. Ama nacizane eleştiri. Davulcu davuluyla şov yapar. Beğendiğiniz grupların konser görüntüleriyle dolu birkaç gün geçirin. Bakın göreceksiniz. Hiçbir davulcu vokal soloya çıkmıyor. Ben de yaptım bu hatayı ve beni eleştirenler haklıydı.
Ripper giderek daha iyi oluyor. Sakın bırakmayın o şarkıyı. Alper şarkıyı kanıksadı. Sanırım artık daha da rahat söylüyor.
Son olarak Aslı'cım süper bir basçı olacaksın. Olacaksın derken. Demirhan Baylan, Tarkan Gözübüyük falan gibi olmandan bahsediyorum. Bu kadar kısa sürede bu kadar gelişme... Mükemmel. Hata yoktu, riffler gelişmiş. Şimdi daha çok çalışıyor olmalısın. Bir ara yine birlikte içelim.
 
:oops: sağol gökçen. de biraz abartıyorsun sanki. benim daha çooook çalışmam lazım. ama yine de saol :) ya her şeyden önce burdan tüm grup elemanlarıma çook teşekkür eder, böyle tek yanaklarından öperim. :) ayrıca almanyadaki.... :p ya şaka bi yana ben ne olduysam bu adamlar sayesinde oldum. pek bişey de değilim zaten... hahah ilk stüdyomu hatırlıyo musun ya sen de vardın. hahahah neyse :) ehehe bu arada içeriz ya. niye olmasın. her zaman... :beer
 
ya çok çok gecikmiş olucak ama yinede yazmadan duramıycam...gölge konserinde alperciğimin de bildiği gibi bende bulunuyordum ve çok eğlendim....hair a çok çok teşekkür ediyorum...kulaklarımın pası silindi....ayrıca bateristin şovunu da çok beğendim :D (eleştirilsede)...

sonraki konseri sabırsızlıkla bekliyorum.... :!: :!: :!:
başarılar...
 
awakeone demiş ki:
Hair grubu baya güzelmiş. :) Ben dinlerken eglendim cidden. :) Ayrıca bassçı çok tatlı, arada kıpırdıyor, farkettim evet. :)

Burçin' le Hair grubunun yalaka topluluğunu kurmuş bulunmaktayız(Burçin yazıyor mu buraya? Aksiyon insanı?)... Amacımız konserlerde tribün ambiyansı oluşturmaktır, lüzumsuz bir potansiyel barındıran herkesi bekleriz. :)

Tebrikler. :)
umutcum yalaka toplulugunun ilk ve son 2 uyesi olarak bi kac faaliyet gostermemiz lazım dimi. olmuyo boyle. ornegin t-shirt falan bastıralım ne biliyim :D yoksa atacak bunlar bizi is yapmıyoruz diye
(bu arada aksiyon insanı olarak gereksiz olan heryerdeyim :) )
 
gokkusagi demiş ki:
yakin zamanda varmi bi canli canli??? cok merak ediyorum!!!
Bugünlerde kesinleşmiş birşey yok ama bende hiç istemediğim kadar çok topluluk önünde çalmak istiyorum, hatta burdan Hair'ın güzide elemanlarına sesleniyorum, benim silkinip kendime gelmem için bir konser gerekli, menecer bey sesimi duyun, beni bunalımdan kurtarmak için iki şey gerekli, birincisini bilen bilir, ikincisi de konser..rica ediyorum lütfen!! Bu arada Gökkuşağı grubu merak etmene çok sevindim, merakla konsere gelene benden bira ;) (Katılım çok olursa uygulamayı ilk 5 kişi olarak değiştirebilirim) ( Pazarlama ve reklam :) ) saygılar
 
Bu arada Cem'ciğim, bizi yalnız bırakmadığınız için tüm dostlara senin aracılığınla teşekkürü bir borç biliyorum, sonraki konserlerde görüşmek dileğiyle ( Bu depresyon konuşmamı değiştirdi, bir de gereksiz geyik yapmaya başladım sanırım )
 
uzun bir aradan sonra, 1 Mayısta Yolcu da saat 19 civarı Hair sahne alıyor, ayrıca 1 mayıs Hair için özel bir gün, (işçi bayramı yüzünden değil :p) Herneyse, eskiler seven, eskiler güzeldir diyen herkesi Hair'la eğlenmeye davet ediyoruz :D
 
Geri
Üst