Hair (60-70's Rock'N Roll) - Ankara

Son 3 parçanıza yetişmiş olsam da çok beğendim. Bi cumartesi tamamen izlemeye gelicem umarım :D Buarada performansını tebrik ederim Alpercim :)...Başarılar arkadaşlar ;)
 
Gelen, izleyen, eglenen herkese coook cok tesekkurler :D
Ben sahsen gercekten cok eglendim!
Emine'nin de dedigi gibi canim elemanlarim olmasa ben hiccccccbiseyim! Hepsini cok seviyorum cok cok opuyorum ;) :oops: :roll:
Sercan oglum belki de o grubun yavaslatani bendim, bak ben bir ciktim, aldiniz basinizi gidiyorsunuz! :D 8O devam devaaaaam ;)
 
tabi arkadaslar..sadece alper oldugu icin daha bi sempati duyarak dinledik..tabiki adi ustunde grup we grup performanslarindan dolayi sevdik..yoksa RocksN i de aygenc oldugu icin sevmem gerekiodu:D ayy off kiviramadim istee:p yaa begendik walla..sanata we sanatciya saygimiz war:p sizz dewam edinn bizz hep dinlemeye gelirisss..bide mayfeste de renk katin ya bizi ole gulsenmis kutsiymis ellerine birakmayinn nolur:D aciyinn bizee konserr istiosss konserrrrrrr:D
 
salı günü çok iyiydiniz ya çok saolun uzun zaman sonra (yaklaşık bi sene önce dinlemiştim) böyle içimi temizledim oh mis gibin oldum bak. alper'e dip not olaraktan o gün de söylediğim gibi o saçlarını kestirmeseydin ya kahküller fala kendimi daha bi 70s hissediodum sahnede öyle olduğunda..neysem uzar yine heralde çok saolun tekrardan, süpersiniz!
bi de gary moore daydı sanırsam o ne güzel soloydu öyle yafs
 
Bu haftadan itibaren Yolcu'da Cuma gunleri 19:30, 20:00 gibi sahne alacagiz, herkesi belkeriz Rock'n Roll, klasik rock parcalarinda tepinip dansedip eglenmeye :D
 
Bugün (Cuma) 13:15'te ODTÜ panayir alaninda sahne alacagiz, eskilerden rock'n Roll, klasik rock dinlemek, dans etmek isteyenlere duyurulur...
Aksam saat 20:30 civari da her hafta oldugu gibi Yolcu'dayiz... :)
 
Odtü müthişti..ortam zaten çok keyifliydi ve siz deli gibi çaldınız yaa..Alper'i tebrik ederim süper performanstı abi..Hey Eren..!!eline ve ağzına sağlık dostum..Hair elemanları ayrı ayrı çok iyiydi odtüde..
hepsine sevgiler saygılar..
 
Gelen Dinleyen herkese tesekkurler, gercekten cok eglenceli konserdi, hatta senligin tumu cok eglenceliydi :D :beer :icelim :metal :seytan :cigara :kaydim
 
Konser güzeldi milleti güzel gaza getirdiniz ama şu Güven'in child in time solosunu bi duyamadık yaa deli gibi klavye geliyordu. Ah bi de onu duysaydık bomba olacaktı.

Emrecan bu sefer çok yakıştı sahneye aslında herkes öyleydi...

Fakat bi ara sahneye fırlayan amcayı çözemedim :roll:

TEbrikler...
 
birçok performansınızı izlemiş birisi olarak hepinizi teker teker kutluyorum ama söylemek istediğim 1-2 şey var. bunları yüzyüze söyleme fırsatımız olmadı, buradan söyleyim:
gitarist arkadaşlar, imkanlarınızı bilemiyorum gerçekten, ama o gitarlardan kurtulun artık. 2nizin de sesi oldukça cılız, tonlar çok zayıf kalıyor, ayrıca temiz tonla çaldığınız parçlarda gitarların ve efektlerin eksikliği inanılmaz derecede hissediliyor. siz çalıyorsunuz ama malesef enstrümanlarınız bunu belli etmiyor.
başarılar, sonraki performanslarınızda görüşmek dileğiyle...
 
biraz geç de olsa tebrik ederim odtü performansınızı... grup görmeyeli sahnesini oldukça geliştirmiş... her zamanki panayır sahnesi ses sorunları vardı gözüme çarpan, elimden geldiğince tonemaister arkadaşı uyararak dengelemeye çalıştım ben gitarları... sonlara doğru iyi gibiydi :) başarılar diliyorum hepinize...
 
teşekkürler anılcım ;) sahneyi geliştirmek ne demek, ben artık zıplayabiliyorum gördün mü :)
ama olmuyo öyle sahneden inince seni bulamamak :(

eminecim her çalışımızda klavye sorunu yaşıyoruz. aç sesini ege aç sesini derken abartmışız galiba. gerçi içeri çok güzel geliyodu sonunda =) emrecan hep öyle bu arada yaa :? :)

teşekkürler hepinize. mtye de teşekkürler tabi. keşke bitmeseydi şenlik ya :(
 
Geri
Üst