Ice Age I-II

Memodaki balık hafıza problemi yaşıyordu yani olan olayları unutyordu Ellie kişilik problemi yaşıyordu ben araklık bir durum göremedim. Devam filmlerinde ilk her zaman özeldir çünkü olayların akışını hiçbir şekilde tahmin edemiyorsun karakterli ilk kez tanıyorsun nerde nasıl davranacağını ilkinde öğreniyorsun o yüzden 1 in yerini tutamaz. Haksızlık etmeyelim güzeldi! Ama 3. çekilmesin tadı damağımızda kalsın.

Yalnız şuan vizyonda olan Vahşi Doğa direk Madagaskar dan alıntı direk:)) Fragmandan anlaşılıyordu gemi, zürefanın korkaklığı hayvanat bahçesinden kaçmaları nasıl bir mantıkla yapılmış anlamadım.
 
Roth,
Aslında araklama değil o :)
Oradaki ses nemodaki o balığı seslendiren kişi. Buna dikkat ettim baya :d
Bu nedenle sanki aynıymış hissi veriyor :D
Balık sahnesi uzatılmalıydı, keza benzer bir sahne de sid'in başına gelmeliydi :) (ilk filmdeki dodo olayını hatılayın. ) Final muhteşemdi :)
Ama ilk filme göre gerçekten vasat kaldı. ya da bizim beklentilerimiz daha yüksekti.
 
Herkes neden ilk filmden sonra bu kadar vasat buluyor anlamadım. Zaten animasyon bir yapımdan çok bir şey beklememeli; animsayonun amacı karakterleri, planları gerçekmiş gibi gösterebilmektir, öne çıkan budur. O yüzden konu çoğu zaman geri planda kalır.

Sevgiler...
 
Az önce reklamını gördüm, Ice Age 1 perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de gösterilecekmiş. İzlememiş olanlar ve yeniden izlemek isteyenler için çok iyi fırsat. ;)

Sevgiler...
 
Ice Age I'i kaç kere izledim ben bile hatırlamıyorum. buna rağmen tv'de de izledim. gerçekten çok tatlı bir animasyon. Ice Age II'yi izlemek için sabırsızlanıyorum ve beklediğime değecek güzellikte olduğundan eminim.
 
harika ya.ben 2yi de ilki kadar beğendim.hele saçmalığın dibine vurulduğu,sid in kurban edilecekken miskinlerin sid in yaptığı her abuk hareketi tekrarladığı bölümde artık olay bitmiştir bence :LOL: :LOL: :LOL: .ice age diğer animasyonlardan görselliğin yanı sıra diyaloglarla baya bi sıyrılır.diğerleri ''hemen bi msj verelim'' diye kasarken,burda olay çok daha zevkli.en basitinden keseli sıçanlardan biri sid e ''dişlerini fırçala'' dediğinde çocuk hem güler,hem de ''hmm.dur bakim.bana da böyle demesinler''diyebilir.süper walla...
 
çok eğlenceliydi birinci film de ikinci film de..ama ben ikinciyi daha çok beğendim çünkü scrat daha fazla var :) scrat ve meşe palamudu acayip güldürüyo beni
 
izlediğim en iyi animasyon diyebilirim.hem 1 hem 2 ayırmıyorum zaten birbirinden.sid cok tatlı bi karakter.biraz da kendime benzetiyorum da o yüzden daha tatlı gelmiş olabilir tabi.hem orjinal seslendirmeyi hem de türkçe dublajlı halini izledim.bence diego'ya haluk bilginer'in ses tonu süper olmus.daha iyi olamazdı yani.bu arada manfred de sevgilime benziyo biraz.tabi tip olarak diil karakter olarak.......
 
Sid süper bir karakterdi.İngilizce versiyonunu bilemem ama Yekta Kopan Türkçe dublajını mükemmel yapmış.Ice Age serisi Türkiye'de en iyi dublajı yapılan filmlerden...Filmler asla bebek filmi değil,aksine geçler ve yetişkinler bile çok keyif alır.İlk filmi çok geç izlemiştim ama her izleyişimde Sid'e gülmekten kendimi alıkoyamıyorum.Strat ise ayrı bir olay...Çok sevimli bir sincap!!!

Umarım Ice Age 3'de tez zamanda gelir...
 
buzlukola demiş ki:
üçüncü filmin fragmanını gördüm geçen gün sinemaya gittiğimde.
bizim o meşhur sincabımızın ve pelidinin başına uzaylılar musallat oluyordu :]

emin misin ya???hırs yaptım fragmanlarla ilgili bütün bildiğim sitelere girdim ice age 3 ile ilgili bişey bulamadım.saka mı yaptın yoksa bize 8O
 
Geri
Üst