wormz

the last hard men
skeleton-biker_jpg.jpg
:D


iyi seneler
papanoelaa.gif
 
rock şenliğine katılmayı düşünmüyor musunuz? seçmelere katılın bence.

bi de bi tane istek parça yapsam :) (bana kalsa isteyeceğim de isteyeceğim. tut kendini tut diyorum ya neyse)
gerçi turbolover iki skid row çaldık adam mı olduk falan dedi ama 3. de olsa :) midnight/tornado

rock şenliği olayını düşünün ama gerçekten.
 
livin on a chain gang istiyodum ben ama buda olur... grubun diğer elemanları isterlermi bilmiyom... hepsinin içi geçmiş zaten..:) dur bi bakalım bakarsın olur ... ehe
 
ulan alper ne muhalefet adamsın.sen şarkılara çalış, diğerleri zaten yapar işlerini.senin bu sıralar proje falan yoğun heralde, çatacak yer arıyon.
ayrıca ben de sizden w.a.s.p. istiyorum bi tane ama damar olmasın. "first blood, last cut" albümünden ne olursa olsun.
 
ya ben sizi çoook seviyorum ya. :) erken gitmeliydim. gidemedim yarıda bırakıp. hatta tamam şu bitsin gidiyorum dedim, arkasından şarkı başladınız hmm bunu da dinleyip bari diyip oturdum. tam şimdi gidiyorum işte demişken son iki şarkı dediniz, eh napalım bunları da dinleyelim bari dedim. süpersiniz kesinlikle. teker teker tebrik edemedim ama burdan teşekür ediyim hepinize, tebrik de edeyim. bu arada youth gone wild için ayrı bi teşekkür size. her ne kadar HEYsiz yarım kaldıysa da bağırabildiğim kadar bağırdım ben. ;) yalnııız ya still loving you sevmedim :( ya ben bu kadar ağlak parça sevmiyorum ya da olmadı işte ne biliyim. :) neyse bu akşam için size ve serkana berkaya falan teşekkürler. gün boyu dinlenen parçaları başka bi sesten dinlemek harika oluyor.

WORMZ'a başarılar diliyorum. WORMZ Fanı olma potansiyeli taşıyan HAIR'in BAslı'sı ;)
 
Geri
Üst