wormz

çok teşşekkür ederiz Aslı. Still Loving You konusunda haklısın galiba. Bence baya kötü oldu. Bu kadar duygusal bir şarkıyı çalacak kadar his veremiyoruz sanıyorum enstrümanlara. Bizi yanlız bırakmadığınız için çok teşekkürler. Youth Gone Wild güzel şarkı değil mi? :D
 
Vallaha bunda önceki konserlerinizde bana birkaç arkadaşın kurduğu sanki daha çok arkadaşlık çerçevesinde olan ve iyi çalan bir grup izlenimi veriyordunuz :) Bugün ise tam anlamıyla profesyonelliğe doğru birkaç hatta baya bir "kaç" adım attığınızı hissettim.

Arman'ın gruba girmesi cidden süper olmuş. Çok sağlam bir gitarist bence, çok hoşuma gitti. Neredeyse ısınmadan Electric Eye solosunu baya güzel attı :) Tonlamasından, zamanlama olayına ve özellikle dikkat ettiğim, son dönem gitaristlerinde ciddi eksiklik olarak gördüğüm "bend" olayındaki hakimiyetine kadar süperdi. SweetChild'ın girişinde yakaladığı gitar tonu tam bir efsaneydi bence. Sadece o kısmı 20 dakika dinleyebilirdim sizden! İnanılmaz şaşırtıcı ve keyifliydi, hakeza şarkının solosu da aynen öyleydi... Tebrik, saygı... :)

Alper için pek bir şey demeye gerek duymuyorum, Wormz'un emektar gitaristi olarak tek gitar çıktığı konserlerden sonra baya rahattı :) ama kendisine de söylediğim gibi, umarım daha çok çalışır gitara :) Çünkü şahsen çok yetenekli olduğunu düşünüyorum :)

Gökhan'ın metronom konusunda çok sağlam bir davulcu olduğunu düşünüyorum, ne mutlu size , bu çok önemli ve birçok grubun ihtiyaç duyduğu bir şey olsa gerek :)

Basçınız Can, Sweet Child'ın girişini özellikle iyi çaldı, yeterli bir basçı olduğunu düşünüyorum ama sahnede biraz daha hareketli veya istekli durması gerektiğini de düşünüyorum :)

:taptim "Yakubu Schuldiner" :taptim ise bir kez daha hayran bıraktı beni kendine resmen, özellikle Highway to Hell ve You could be mine'daki performansı cidden süperdi. Ayrıca seyirci ile iletişimi de çok hoşuma gitti :D

Başarılar diliyorum, tamamını çok dikkatli dinleyemedim çok yorgundum ama kaçırdığım 2-3 şarkı dışında cidden çok beğendim elinize sağlık :)
 
Tebrikler diyeceğim az olacak.Yok yazmalıyım.Trooper güzeldi.Tebrik etmeliyim grubun adına.(süpriz oldu ama güzel oldu),Sweet Child ı dinleyemedim.Anlattılarda(hatta anlatmadılar direk övgüler eşliğinde yaşattılar),açıkçası dinlemek isterim.O yüzden Saklıya geleceğim.Tam tarih ve saatten bir şekilden haberdar edin herkesi.Arada benimde haberim olsun :twisted:
Güzel bir geceydi.Repartuarınız aşmış durumda..Bassçınızla kapışmam lazım :twisted: (ben kimseyle kapışam),yolunuz açık olsun.
Müzikten gerek kendi adıma gerekse çıkan her grup adına müthiş zevk aldım.Saklıda görüşmek üzere...
 
saklıkent 25 şubat 2005 tsunamizedeler için yardım konseri kesinleşti:
kapı açılışı: 19:30
DeM : 20:00
Cin Seddi : 21:00
Wormz : 22:00
Tushe! : 23:00
84 : 24:00
gulyabani : 01:00
biletler 5 ytl
bilet satışı kapıda olacak.
 
Ya kadro çok iyi ya.Yardım konseri bide gideceğiz ne yapalım.
Worms un vokalistini kutluyorum mükemmel bir sesi var.Umarım Yolcudaki ses sorununu burada yaşamazsınız.
Bol şanslar :)
 
hocam size ulaşmak çok zor oluyor. Sanırım nete balanmıyorsunuz pek.

Stop The Rock için yolcu barda yarın yani salı günü 19.00 da toplanmayı düşünüyoruz.
 
zaten biliyorsun diye düşündük be sekan. seçmeye girdik ve seçildik. yolcu bar işi yok neden olduğunu sen daha iyi bilirisin. bu arada eskişehir hayal kahvesinde konser olduğunu ilk defa duyuyorum. bakalım harbiden varmıymış.( olsa süper olur )
 
Arkadaşlar klasik ağırlıklı repertuarınız çok hoşumuza gitti. Gayet güzel icra ediyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Görüşmek üzere.
 
Geri
Üst