Phronesis

“Phronesis” 2003 yılında kurulan bir gruptur. Yaklaşık bir yıl süren yoğun beste çalışmaları sonucu grubun elinde kendine ait bir çok bestesi bulunmaktadır. Cover çalışmalarını ilk kurulduğu aylarda elemanlar arası uyum için gerçekleştiren grup halen yeni besteler üzerine çalışmaktadır.. Besteler dinleyenler tarafından gothic,doom ve black metalin sentezi olarak nitelendirilmektedir. Geçmişi pek köklü olmasa da kendine ve bestelerine güvenen grup köklerini metal dünyasına salmaktadır.

PHRONESIS:

Abrek : Vocals

Gözde : Soprano Vocals

Gökmen: Electric Guitar, back vocals

Ömer: Electric Guitar

Faruk: Bass Guitar

Hakan: Keyboard, synth

Serkan: Drums


İletişim:

e-Mail: [email protected]
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
İlk konser

İlk konser ODTÜ beste günleri dahilinde 9 Aralık 2004 perşembe günü saat:13.00 de gerçekleşmiştir.

Grup 19 Aralıkta Yolcu Rock Bar'da Unadorned ve Secropiagor ile birlikte sahne alacaktır.

kapı açılış saat:17.00
gruplar:

Phronesis
Secropiagor
Unadorned

fiyat: 5 milyon (ilk içki dahil)
 
beyler (ve bayan) ilk defa perşembe dinledim sizi diyecektim, ama zaten ilk konserinizmiş. hiç tahmin etmiyodum ilk konseriniz olduğunu. yani bir ilk konsere göre çok rahattınız, oldukça iyiydiniz. sadecec arada bateristiniz ufak tefek şaşırdı sanırım, ama olur o kadar da canım. bunun dışında sahne performansınızla, genel olarak çalmanız söylemenizle ilgili olumsuz bişey yoktu bence, gayet başarılıydınız. yani şöyle de söyleyebilirim; tarz olarak yaptığınız müzikten pek zevk almasam bile, sizi zevkle dinledim, müziğinizi iyi yaptınız..
tebrikler..
başarılar ;)
 
mimarlık amfisinde dinledim. gercekten cok iyiydiniz.ilk konser gibi degildi kesinlikle. ozellikle bayan vokaldeki ses...
tarz olarak ta cok iyi bi secim yapmıssınız . pek fazla bu tarzda yapan yok.
destekliyorum arkadaslar:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
destek

Destekleriniz için teşekkür ederiz. Mimarlıktaki konserde sanırım male vokal sol hoparlörden az geliyormuş o yüzden çok duyulmamış onun dışında sound iyiymiş baya. Burdan MT üyelerine de ses ve ışıktaki yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.
 
Nasıl duyarım sizi bana ondan haber verin. Bir yerlere mp3 falan asıverin zahmet olmazsa. grubun adını bana söyleseniz ne olur söylemeseniz ne olur, madem ki iş yapıyorsunuz iş verin. ;) (alınmayın çizerim) :D

Başarılar Dilerim.
 
Ocak

Ocak sonu ya da Şubat başı demo çalışmalarımız olacak ancak o şekilde duyabilirsin. Ankara'daysan konserlere bekleriz (bkz.yukardaki msjlar) Şu anda il dışında konser projemiz yok ama Ocak ayından sonra olabilir.
 
Üzgünüm ki angarada degilimdir.Demonuzu bekleyecegiz artik, bakarsin biz angaraya konsere falan geliriz, öyle bir durumda dinleriz sizi. Olmazsada dinleyecek baska bisiler bulunur elbet.
Kolay gele
 
zorluklarla

Zorluklarla dolu bir konseri alnımızın akıyla bitirmeyi başardık. Gitarını bizden esirgemeyen Unadorned grubuna ve Secropiagor a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca organizasyonda emeği geçen Hicri Abi'ye ve Seyfi Abi'ye de teşekkürü bir borç biliriz.
 
Eleman

Phronesis'te eleman değişikliği:

Davulda Serkan gruptan ayrılmış yerine SAFA geçmiştir.

Yeni Projeler:
Mart ve Nisan Aylarında: Konserler
Mart: Demo Albüm
 
bahsettiğiniz yeni davulcu safa, anaflaxia'nın safa mı?eğer öyleyse, hakan bi şey demedi mi sizinle çalmasına?kendisi biraz sinirli bi arkadaştır tanıdığım kadarıyla, ota boka patlar, o yüzden soruyorum:)demo çalışmanızda başarılar.
 
evet

Evet anaflaxia nın SAfA.
Hakan ı tanımıyorum ama SAFAnın analaxia dan ve bizden başka gruplarda da çaldığını biliyorum. O yüzden birşey denecek bir durum da yok. Zaten çalışmalar aksatılmadığı sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum. Ne bizim açımızdan ne de Anaflaxia açısından.
 
yok birader bi şey demiyorum.safa zaten bi dolu gruba yardımcı oluyo, bunda kızılacak birşey yok, aksine takdir ederim.piyasada zaten herkes birbirinin kuyusunu kazıyo, yardımlaşmanın kimseye zararı olmaz.bu arada sana tavsiyem bu tarz sorularla başlıkta yer işgal etmemen, özel mesaj göndermendir.adamların müzikleriyle ilgili yorum yap.
 
tamam, özel mesaj gönderirim.tabii ki başka gruplara yardımcı olmak güzel, ben sadece seni tanıdığım kadarıyla konuştum.yanılmış olabilirim, özür dilerim, ama yazdığın cevap bile pek sakin bir insan olmadığını gösteriyo.ööle emir kipinde cümleler falan.müziklerine gelince, sadece bir kez beste günlerinde dinledim, bence kötülerdi.ama zaten ilk konserleriymiş ve ben de doom metalden hoşlanmam, bu yüzden bana ööle gelmiş olabilir.ayrıca forumda gördüğüm kadarıyla kadro da değişmiş, safa Anaflaxia'da gayet iyi iş çıkarıyo, neden phronesiste de çıkarmasın.fakat dürüst olmak gerekirse, ya bu arkadaşlar umut vaadediyo o yüzden bir şey demiyosun, yada harbiden kötüler o yüzden safa'nın onlarla çalmasını sklemiyosun.benim görüşüm bu, yanlış olduysa özür dilerim.
 
Herkese

Herkese görüş ve yorumları için teşekkür ediyorum. Yeni bir grubuz henüz iki konser verdik ama ben gelecekten umutluyum ve kötü olduğumuzu da kesinlikle düşünmüyorum tabi ki. Yalnız eksiklerimiz var ve tamamlamaya çalışıyoruz. ODTÜ konseri ilk konserimizdi ve doğal olarak pek tecrübesizdik. Ama ona rağmen birçok kişiden olumlu yorum aldık. Olumsuzları da gücenmeden dikkate alıyorum. Ve çözmeye çalışıyorum. Birkaç parçanın aranjmanını değiştirdik ve iki tane daha yeni besteyle beste sayısını 9 a çıkarttık. Gittikçe olgunlaşan bir grubumuz var diyebilirim. Tabi ki doom metal sevmeyen arkadaşlara bizim verebileceğimiz şey azdır o yüzden kusura bakmasınlar yorumları için tekrar teşekkür ederim. Nisan ayında konserlerle birlikte olacağız. Daha da düzenlenmiş eski besteler ve yeni bestelerle.

PS: Hakan bu arada albüm çok iyi olmuş. Daha yeni dinleme fırsatım oluyor fakat beğenerek dinliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.


Abrek Canbolat
from phronesis
 
Geri
Üst