Phronesis

crandalor:benimle ne gibi bi sorunun var anlayabilmiş değilim.asabisin öylesin böylesin gibi düşüncelerinin muhattabı ne phronesis ne de anaflaxia.benim.istiyosan, ne problemin varsa artık, özelde konuşur bi çözüm bulmaya çalışırız, ama insanları bunlarla burda sıkma.bu elemanlar kötü o yüzden safanın onlarla çalmasını sklemiyosun lafına gelince;her nekadar phronesisi çok dinlememiş olsam da benim dinlediğim kadarıyla gayet başarılılar ve yolları açık.ki ekleyeyim ben de senin gibi doom metalden hoşlanmam.ha canlı performansları vasattır, onu bilemem, ama daha sadece iki konser vermiş adamlar sen şu durumda çıkıp phronesis çalamıyo falan dersen, yüklenirsen hata etmiş olursun.sonuçta hepimizin grubunda aksaklıklar var, herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor.bence konuya daha olumlu yaklaşmalısın.

abrek:albümü beğenmene sevindim.konserlerinizi ve demonuzu bekliyoruz.başarılar.
 
Başarılı!

Abi bi konser verin de dinleyelim sizi artık,bu müzik tarzına olan susuzluğumuzu giderin be!Böyle müzik yapan fazla adam yok piyasada,o yüzden size sesleniyorum,acele edin artık,yeni beste mi yapıyosunuz,besetleri yeniden mi düzenliyosunuz bilmem ama ben martta,en geç nisanda dinlemek istiyorum sizi.Ben her zaman söylerim,mükemmel bir tarzınınız war bence,içinde black mi ararsın,death mi ararsın,doom mu ararsın,hepsi war.Hatta son zamanlarada biraz speede de kaymış gibi.İşte tüm bunları bu şekilde birleştiren duyduğum tek grup bu.Ufak tefek aksaklıklar olabilir,ki ben olduğunu hiç sanmıyorum,onlar da zamanla aşılır ki bu ciddiyetle aşamıyacağı engel yok Phronesis in.Bence bu grup kısa bi zamanda amatör statüsünden çıkmaya hazır olcak.Arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Şimdiye kadar yaptığınız besteler için de ellerinize,ağzınıza,kulaklarınıza ve ayaklarınıza sağlık,süperler.Favorim son beste,adını unuttum,kusura bakmayın :D Sözlerimi de dikkate alın ha,konseeeeer...
 
teşkür

Teşekkür ederim Serkancığım. Bizi yüceltiyosun. Nisan ayında iki veya üç tane art arda konserlerimiz olacak bekleriz. O son bestenin adı da To The Lords of Pain. Şimdi yeni bir tane üzerine de çalışmaktayız. Eskileri bi düzene sokmaya uğraşıyoz. Nisan ortasına yetişecek herşey. Umarım alnımızın akıyla çıkarız.
 
konser

Doom on Stage

17 Nisan 2005

Yer: Gölge Bar

Gruplar:

APEIRON (doom)

UNADORNED (doom-death)

PHRONESIS (doom-black)

Kapı açılış: 14:00

Giriş: 5 YTL
 
afis

afistaslakson2xt.jpg
 
arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama çok bel bağlamayın gölgedeki konsere. gündüz vakti olması ve de girişteki 5 milyona ilk içki, olmaması seyirci yönünden baya bir olumsuz etkiliyor olayı. yine de kolay gelsin diyorum.
 
saol

Gerçekten çok uğraştık bu konser için, amfilerden tut da davuluna afişlemesine kadar herşeyi üstümüze aldık. İlk içki olayını da çok konuştuk ama kabul etmediler. Bizim elimizde olan bişey değil maalesef.

Ama seyirci bekliyoruz. Ankara da metal müziğe destek vermek isteyen insanları konserimize bekliyoruz. Grupların üçü de çok iyi hazırlandılar. Müthiş besteler ve cover lar var.

Senin de dediğin gibi saat biraz erken ama olsun gelmek isteyen insan her saatte gelir. Ankara da doom grubu sayıca çok az. Bence özellikle doom metalden hoşlananlar için kaçmayacak bir fırsat.

Ayrıca biz içerisini gece gibi yapcaz. Kapatacaz camı çerçeveyi.

Neyse umarım tatmin edici bir sayıya ulaşırız. Bu arada ODTÜ RŞenliği konserinde size destek veren seyirciye gerçekten hayran kaldım. Sahneye çıkmalar falan neydi öyle yahu.
 
Tatmin edici bir sayıya ulaşamadık ama bizi izleyen seyirci en azından tür ile alakalı bir seyirciydi. 83 biletli seyirci giriş yaptı. Ve bunlardan 25 tanesi son konsere kadar bekledi. Bekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Biz de bekleyen arkadaşları gücendirmedik sanırım. İlk konserin sonunda, ikinci konserin ortsında ve özellikle de ikinci konserin sonunda daha üçüncü grup sahneye bile çıkmamışken giden arkadaşların zihniyetini de tahmin edebiliyorum.
İnsanlar konserlere bazen sadece sahneye çıkacak arkadaşının gönlü olsun diye gelebiliyor. Orada müzik adına bulunan arkadaşları tenzih ediyorum ve teşekkür ediyorum.

Ayrıca:
Aynı gün Suicide konserinin olması da seyirciyi azalttı ve çok iyi bir afişleme de yapılamadı. Bunlar da bizim organizasyon aşamasındaki çömezliğimizdi biraz.

Buradan bizimle çok iyi ilgilenen Vedat Abi'ye teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca 22 Mayıs'ta daha iyi bir organizasyon ve daha çok seyirciyle sahnede olacağız. Konser saati ve bilet fiyatı da seyirciyi çekecek şekilde ayarlanacak.
22 Mayıs konserini benim buradan duyurmama gerek kalmadan duyacaksınız zaten.
 
ben gelemedim konsere ama safa'dan az çok durumu ögrendim.bundan onceki mesajlarda da bahsedilen sebepler yuzunden (konser saati, giristeki ucret, suicide konseri ve afisleme) cok fazla insanin gelmemesi ya da gelememesi normal aslinda.biraz da yaptiginiz ture olan ilgiyle alakali sanirim bu durum.ankara'daki doom dinleyicisi sayisi, thrash ya da death dinleyicisi yaninda cok komik kaliyor.doom gruplari da "az olsun bizim olsun" mantigiyla konsere cikiyor genelde.tum bunlari dusununce aslinda sonuc hic de kotu sayilmaz.yani moral bozacak birsey yok bence.konserin ortasinda cikip giden 50 kusur arkadasa ise soylenebilecek hic birsey yok.bence nerde ne icin bulunduklarini bir kere daha dusunsunler.daha sonraki konserlerin cok daha basarili olacagina inaniyorum.
 
saat 3 gibi gölgedeydim.. 2 saat soundcheckten sonra beynim jöle gibi olmuştu ama konserin sonuna kadar bekledim :D.... 3 grupta oldukça iyi performans sergiledi... özelikle aperion çok iyiydi vokal süperrdi... bi ara bardaki tüm hatunlar sahneye çıktı... kafam karıştı ne oluyo yaa diye meğerki bu aperiomuş :)... sadece cover çaldılar ama çok iyiydi.. yalnız çok kısa sürdü :(... sonra unadorned ortalığı yıktı geçti.. demon of the fall coverı çok başarılıydı... kendi besteleride oldukça iyiydi... bi demosu falan varsa bana ulaştırsınlar :D ... en son çıkan phronesis unadorned'den önce çıksaydı iyi olurdu aslında zira pek kafa kalmamıştı dinleyecek... ama phronesis'in soundu , yaptığı tarz oldukça güzeldi... şarkılar tam bir doom - black ortak yapımı gibi :)... her ghost in the fog ilede gönlümü tamamen aldılar...

sonuç olarak konser biraz acemiliğe uğramış olabilir... tadı tuzu oldu buda :D... özellikle katılımın az olmasını sebebi afiş ve yeterli, duyuru olmamasıydı bence... ki ben 1gün önceden haberdar oldum aynı gece iskenderuna gidecektim ama gittim yinede... her neyse 3 grupta çok iyidi... peşinizdeyim :)))
 
Bundan sonra organizasyon aşamasında daha dikkatli olacağız ve işin ehli adamlarla birlikte çalışacağız. Gerçekten organizasyon işi hafife alınacak bir iş değil. biz elimizden geleni yaptık tabi ama organizasyondaki hatalarımız bariz ortadaydı.
Gelen ve destekleyen + gelemeyen ama yine de manevi desteğini esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
 
biraz geç de olsa unadorned dan gölge konseri yorumu:
seyirci sayısı bakımından genel olarak pek tatmin edici olamamış gözükse de başta tahminim hem dinleyici hem de gruplar için güzel geçen bir müzik olayı olmuştur.son çıkan phronesis için kalan kişi sayısının azlığı bizleri de şaşırtmıştır zira grup olarak verilebilecek en güzel desteği bu noktada verdiğimizi düşünüyorum. bu ayrıca unadorned un phronesis ile alakalı herhangi olası bir gocunması olmadığını da açık seçik göstermiştir diye düşünüyoruz. konsere dönecek olursak özellikle yavaş parçanız çok hoştu,son parçanın vokalleri süperdi diyorum ve ömere de söylediğim gibi ilk parçadan telif hakkı taleb ettiğimi belirtmek istiyorum hehehehehe...
bir de abrek çiğim izninle buradan duyurmak istiyorum: en sonunda tembel ve meteliksiz grup unadorned bir şekilde demo olayına girmeye karar vermiş bulunuyor zira artık demo talepleri aldı başını gidiyor :)
saygılar

unadorneddrums
 
bitti gitti

Seyirci açısından daha tatmin edici konserler de olacaktır ilerde. Ama sanırım Suicide ın konserinin başlangıç saatiyle çakışmışız o gün.
Başka sebepler de var tabi.

Demo iyidir girin kayıta. Sanırım 45 dakika falan olacakmış. E.P oluyo yani. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Biz de temmuz başı Raven da giriyoruz. 4 parça yapcaz. Siz de raven la bi konuşun bence karar vermeden önce.
 
Merhaba
Abrek. bence siz bi harikaydınız. Zaten her ghost in the fog u senle beraber soyledim. Basarılarınızın devamını diliyorum...

Ceren
 
çok sağlam besteleri var,dinlerken kendimi kaybettim gölge konserinde,doom u aşağılayanlar ve sadece kızlar sever diyenlere çok iyi cevap veriyor phronesis,vokal çok güçlü,parçalarda keskin değişmelerin olması çok güzel,bayan vokalinde yükü ağır,başarılarının devamını dilerim
 
çok fzla tarzım olmasada gölgede gelip dinledim phronesisi,çıkan gruplardan en iyisiydi bence..gercekten ıyı caldırlar,vokaller cok uyumluydu,bayan vokalın sesı gercekten cok ıyıydı..umarım daha bı cok yerde dınleme sansım olur..
 
Phronesis severler;
Bakıyorum da benim hakkımda hiç yorum yapılmamış.siteden atılmicamı bilsem başka türlü yazcaktım ama neyse...Biz orda 2 grubu götürüyoz millet ne diyor yaaaa:)herneyse olur böle şeyler.neyse bu kadar egoistlik yeter eyvallah! :twisted:
 
Geri
Üst