music123.com hakkında (int. alışverişten anlayanlar)

Neymiş efendim, depolarını düzenliyorlarmış, benim ürünüm o esnada kaybolmuş, yeri tespit edilemiyormuş. Amcam da ayın 20'sinde geliyor. Zaten bende şans olsa.... 2 gün içinde postalama garantisi veriyorlar güya. Bi de utanmadan yazmış, garantili süre içinde postalayamayacağız diye. Hep beni bulur böyle şeyler. Umuyorum ayın 20'sine kadar adrese ulaşır şu alet. Nedir bu ya, nedir bu ya...

Yalnız bu arada anlayacağınız üzere, music123den "paypal" aracılığı ile ödeme yapabiliyorsunuz. 0 vegi, 0 ek ücret. Ama bu yukarıdaki olaydan sonra bi daha burdan alışveriş yapar mıyım ben ? Bİraz zor.
 
turke01 stres yapma gelir ürünün.

Ama zaten siteye girişte yazıyor sayfanın en üstünde taşınıyoruz birazcık aksaklık olabilir diye...

Ayın 20 sine kadar rahat ulaşır.

Don't worry be happy
 
Millet, bu aralar bu mağazadan bişey almayı düşünüyorsanız, vazgeçin. Geçen ayın 26'sında parasını ödediğim aleti hala postaya veremediler. Ayın 18'ine kadar ulaşamazsa iptal edeceğim diye belirttim, ama hiç cevap yok. Telefon ediyorum, beklemeye alıyolar. Yani sizin anlayacanız, music123 şu aralar batmış durumda. Depolarımızı taşıyoruz filan diye not düşmüşler siteye ama, maillere cevap veren çalışanlar da mı taşınmaya yardımcı oluyor anlamadım. Umarım paramı sorunsuz biçimde geri alabilirim. Şans yokki bizde...
 
arkadaşım doğrudur ama bu internetten sipariş işleri riskdir biraz
bu yüzden sende bir dahaki siparişinde bu etkenleri göze al bunlara rağmen istiyosan aleti al
 
evet riskli aklımda şu var american musicaldan telecaster boss gt8 ve amfi sipairişi verip amerikadaki arkadaşıma göndermek istiyorum ve o içindeki faturayı çıkarıp bantlarını söküp kolinin içine üç beş tişört koydurup türkiyeye yollatmak istiyorum ozaman gümrükte ne ile karşılaşırım sizce bi sorun olurmu aralık aynın sonuna doğru yapsam..express ups 800 dolar çekti kargoya benim ekipmanlara yani normal dersem kaç günde gelir o daha cüzzi..ama aklımdaki ana konu gümrük..adam muaneye alacak katır kütür bir de geri göndertecek deli olurum..ne olur sorun olurmu sizce???
 
Olm oradan bişe almayın sakın, ben ordan vamp2 istedim bana bass vamp yolladı ...........ler. Mail attım dediler geri yolla yollayalım. Ben de senin gibi aldım. Amerikadaki tanıdığıma yollattım getirdiler. Şimdide bozuldu zaten alet.

Gümrük işlerinde adamın olacak. Ben bunu gördüm bunu bilirim. Orda bi tanıdığın olsun ver eline 50 lik kağıdı adam direk halleder işini. Başka güvenim kalmadı
 
Ben yurtdışından bir gitarı yakınım vasıtasıyla getirmiştim ama hiç memnun değilim onu satıp yenden gitar alacağım üstünede biraz ekleyip. Gitarı aldığımda yurtdışından hiç sorun olmadan kapıma kadar getirecek bir site biliyormusunuz. Okuduğum kadarıyla bazıları aman getirmeyin demiş bazıları kapıma kadar geldi demiş kafam çorba oldu kararsızım. 8O
 
Benim V-amp 2 en sonunda postalanmış. Ama adamlara artık o adrese göndermeyin dediğim halde yine o adrese göndermişler. Amerika'daki adrese yani. Amcam şimdi Türkiye'de, amerikaya dönünce buraya postalatacağım. Ama aklıma bi şey takıldı.

Şimdi ben bu firmaya bu adrese göndermeyin dediğim halde göndermişler. İtiraz etsem paramı geri alabilir miyim ? Uyanıklık etmeye çalışıyorum sizin anlayacağınız :D V-amp'ı bedavaya getirebilr miyim ?
 
Ya abi bırak allahaşkına. Bi daha internetten büyük eşya alışverişi yaparsam iki olsun. Alacaksan cd, kitap filan alacaksın, ucuz şeyler. İnternet büyük alışverişler için hala ilkel bi ortam bence.
 
bence hiç gerek yok madem tanıdığı vardı gerçi okuyamicak dediklerimi ama olsun ben genel yazayım :D madem tanıdığınız var oturduğu yere yakın bir müzik market araştırıp parayı tanıdığınıza gönderip onun almasını rica edebilirsiniz bence ben öyle yapıcam şahsen :) ve gelirken de getirirse hiç sorun yaşamadan hallolmuş olur durum diye düşünüyorum :)
 
Geri
Üst