Nuendo ve Cubase

Bildiğim kadarıyla nuendo Video üzerine muzik üretimi için daha fazla eklenti içermekte. Sadece müzik üretimi için cubaseden bir üstünlüğü olmadığını sanıyorum.
 
Tek farkı çalışma kolaylığı ve alışkanlık tabiki cubase ile aynı fırmadan çıkma olması gfenel bütün özelliklerini nerdeyse aynı kılıyor.
Bunun yanıda Batunında bahsettiği gibi video ile çalışma olanağı daha pratik (pratikten kastım nerdeyse cubase ile aynı..)
Bunun yanında Nuendo bir ses kartı ile tadından yenmez
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
nuendo'nun video konusundaki artılarını biliyordum ama aradaki fiyat farkının yüksekliği acaba başka neler var diye düşünmeye itti beni.
cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
 
ben nuendo da cubase de kullandım şu an nuendo kullanıyorum şunu net olarak söyleyebilirimki arada epeyce fark war nuendo çok daha kaliteli bir yazılım ve çok daha fazla opsiyonu war zaten iki ürün arasındaki fiyat varkı da bu durumu ortaya koyuyor
 
şöyleki nuendoda bazı çok ileri düzey işler yapılabiliyor mesela ses dalgasının çok küçük bi bölümü üzerinde oynama yapabiliyosun bilmiyorum cubasede varmı böyle bişey ama ben hayatımda sadece nuendoda gördüm tabi kullanıcak kişiye bakar
 
Evet yapılabiliyor. En temel işlevlerinden biri zaten audio editing.
Cubase ve Nuendonun aynı versiyonları arasında öyle büyük farklar yoktur. Kullanıcı arabirimi falan her şey aynı. Ama dediğim gibi, video prodüksiyonu için nuendonun ek yetenekleri var. Nuendoda video işi yapan biri varsa aydınlatabilir.
 
Geri
Üst