Þeytantüyü

afdt5.jpg
 
grubu bir kere baraka da gördüm program sahibi bir grup olduğunuz eskiden beri bildiğim için çok kalifiye bir grup bekliyodum fakat beni çok şaşırttınız açıkçası pek beğenmedim...repertuara şarkı seçerken daha titiz davranmanızı tavsiye ediyorum ziyadesiyle piyasa çünkü şarkılar..şunu söylemeliyim içimde kalmasın bu akşam ın introsu direk clean le çok kötü oldu az biraz drive koyun derim...bide şeyi sormak istiyorum iki gitar var biri epi les paul standard sanırım diğeri nedir?...kolay gelsin..
 
Bu zamana kadar hep benzer laflar duyduk, "Nil Bar çok küçük", "çok dar"... Hele bu etkinliği Nil de yaopacağımızı duyanlar "Nilde nasıl olacak", "o kadar çoşkulu olmaz", "nilde katılım olmaz"... Amaaan da aman daha neler neler...

Peki dün akşam ne oldu_?

saat 19:30 civarı mekan doldu, saat 21:00 sularında kapıdan dönen insanlar oldu. Sahnedeki ŞEYTANTÜYÜ, 10 küsur yıllık deneyimi ile provasız 4-5 Barış Manço şarkısını bizi kırmayarak çaldı.

Alla beni Pulla beni mevzusuna hiç giremeyeceğim, kendi gözlerinizle yakında buradan izleyeceksiniz :)))))) (basın özgürlüğü engellenemez nihohohaaa)

İntihar etmek isteyen bir vatandaşımız sebebiyle (şaka yapmıyorum) yaklaşık yarım saat elektrikler kesildi, arkadaş o kadar o kadar bina varken elektrik direğini seçmiş, töbe töbe ... Ama bizler buna rağmen şarkımızı kesmedik ve genede mumlar eşliğinde söyledik.

Mekanın müdürü Menderes Bey o akşam için afişlerin ve el ilanlarının dağıtılması dışında mumlarla masaları süsleyip mekanın tüm imkanlarını tüm konukseverliğini paylaştılar, onların bu iyi niyetinin sonu kapanışa kadar full bir mekan oldu.

Bu arada gecenin son yarım saatinde zannediyorum ismi Cem`di arkadaşın sahneye geldi ve gene Şubat ayı içinde yitirdiğimiz başka bir Üstadı Cem Karacayı çok güzel şarkılarıyla yad ettik. Bu arada muhteşem bir ses, harika bir yorum kendisini ne acıdır ki ilk kez dinledim gönülden tebrik ediyorum.

Velhasıl çok güzel bir geceyi samimi işletmecilik, kaliteli müzisyenler ve Barış Abiyi unutmayacak olan bizler nihayete erdirdik. Nur içinde yatsınlar, yerleri asla dolmayacak....
 
vokal değişti diye duymustum ama afişten anladığım kadarıyla bi değişiklik yokmuş sevindim :) başarılar.
 
Selam Millet...

Yaklaşık 2 aydır (ne terbiyesizlik) Şeytantüyü’nü dinlemeye gidemedim... (Valla geçerli sebeplerim vardı...) :cry:

Ama bu hafta sonu delirmiş bir halde kendimi Barakaya atacağım. :zipla Hani alıştığınız ben, elimde kamera ile bu geceyi ölümsüzleştirmeye çalışacağım.
;)
Bende dedimki bu güzel gecede özellikle forumlarda katılımcı olan siz, biz ve onların da katılımıyla daha canlı daha çoşkulu olsun.

Eeeee cuma akşamı gelecekler el kaldırsın yada bana özel mesaj atsın buluşalım, tanışmadıklarımızla tanışalım :)

Hadi bakalım, buyrun atraksiyona :) :beer :beer


Yer : Baraka
Tarih : 09.Mart.2007 Cuma
Saat : 20:00



Repertuarın "yeni" Şarkılarından örnekler
----------------------------------------------------------
- İhtimaller Denizi
Yüksek Sadakat

- Git
Emre Aydın

- Ben hiç sevemem
Bertuğ Cemil

- Fırtınam
Hayko Cepkin

- Bilmece
Ogün Sanlısoy

- Sarışınlar boktur
Zardanadam

- Belki Alışman Lazım
Duman

- Aman Aman
Duman

- Nefesini tut
Koray Candemir

- Tarlaya ektim soğan
Athena

- Dert Olur
Haluk Levent

- Kafile
Yüksek Sadakat

- Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer
Yüksek Sadakat[/b]
 
Arkadaşlar hepinize iyi haftalar önce :)

Bursa'dan dün geldik... Konser ile ilgili her detayı yakın zamanda sizinle paylaşacağım.Ama şunu mutlaka belirtmeliyim.

Nezaketleri, yakın ilgileri, profesyonellikleri ve misafir perverlikleri için İşletmecisinden, yöneticisine, tonemaister'ından garsonuna kadar herkese çok teşekkür ederiz.

Keşke Ankara'da da böyle bir anlayışla böyle bir mekan olsa... Bursa'lılar gerçekten çok şanslılar

Teşekkürler KAT3...


Geceden bir kaç kare...

46199147sk6.jpg

55627912sv5.jpg

14546417bz2.jpg
 
********** K O N S E R H A B E R İ **********

24.Mart’da The Mars ’da Sahnedeyiz.


3 önemli müzik portalı olan www.anatoianrock.com, www.turkrock.com ve www.hangibar.com kullanıcıları tarafından düzenlenen ve aynı zamanda mekanın açılış partisinin de yapılacağı gecede Şeytantüyü’de kullanıcıların daveti üzerine sahnede olacak.

Aynı gecede sahne olacak diğer gruplar ise Ankaranın sevilen isimleri Şarap ve Dradnat.

Bu güzel gecede hem yeni bir mekanla tanışmak hemde bizleri yalnız bırakmamak için tüm sevenlerimizi The Mars’ a bekliyoruz.

Yer : The Mars / Cinnah Cad. Farabi Sok. 32/A Çankaya
Tarih : 24 Mart 2007
Saat : 19:30
Giriş : Yok
Yaş sınırı : +18
 
Selam Seytantüyü ! :)

herşeyden evvel, yıllar boyunca arkadaşlık yaptığımız, sahneyi paylaştığımız sizlerle Bursa'larda karşılaşacağımıza kim ihtimal verirdi... :)

neyse, Kat3 konserleri harika oluyor bizler için; hem Ankara'nın o unutulmaz eğlencesini (yada belki sadece bizlere öyle gelebiliyor olabilir ama olsun :) )hatırlatıyor, yaşatıyor bizlere, çok daha da önemlisi, sizleri görme fırsatı sağlıyor.

bu arada Menekşe, sana da sitemleri iletmek isterim; Bursa'da herkese teşekkür etmişsin, bir bizler yokuz!!! :twisted: lutfen gerekli bilgileri ilk fırsatta Serter ve Zeynep'den temin et. siz bu sürekli Bursa'ya davet edilmenizin, grubun çok iyi müzk yapmasına mı bağlıyorsunuz, hah, şeker şeyler sizi, ulen biz olmasak sizleri bir daha Bursa sınırlarına sokmazlar beah!!! :D

şaka şaka, iyiki varsınız arkadaşlar. arayı fazla uzatmayın bakeeem!
görüşürüz.

Özgür
 
ankara günlerine yetişemedik-halbuki yakındaydım eskişehir de - ancak tesadüfler zinciri ile şeytantüyü nü bursa da keyifle izliyorum.her iki konser de de bulundum 21 nisan konserinin anıları daha sıcak olduğundan belirtmeliyim ki çok güzel bir geceydi. daha sık gelmeli mi arada özlemeli bilemedim ama en iyisi ben ankara ya geliyim.bir de ankara da dinleyeyim şeytantüyü nü....

bursa dan sevgiler...
 
Merhaba Seytantuyu,
Grubunuz hakkinda yorum yapasim geldi...
Gerci bu ilk cumleyi okuduktan sonra benim Ozgur Bigün kardesim biraz tedirgin olmuş olabilir...:)) Zira benim yorumlarimi yakindan takip eder kendisi...Bursa'dan yaziyorum...Ozgur vasitasiyla tanistim Serter ve davulcu ile...
Serter cok iyi bir muzisyensin...Cok iyi caliyorsun...Kat:3 sahibi iyi bir dosttumdur,sizin grubu öve öve bitiremiyorum...Özgür şahit...Bursa'da Ozgur'le en büyük destekcisiyiz sizin grubun...
Davulcuya gelelim:
Cok ruhlu çaliyorsun,gaz çaliyorsun...Tarzini begendim...Mütevazisinde ayrica...
Devam beyler harikasiniz...
En yakin Kat:3 konserinde gorusuruz

Askin Altinyelken
 
afi351sonpk3fy4.jpg


Selamlar,

Bitlis Konaç Köyü Merkez İlköğretim Okulu'na yardım amaçlı düzenlenen konserimizde Şeytantüyü grubuda sahnede olacaktır.

Bu gecede sahneye çıkan tüm gruplar, hiç bir ücret talep etmeden bizlerle birlikte olacak.

Ankara'nın en iyi gruplarının sahne alacağı bu gecede sizleride aramızda görmek isteriz.

Şeytantüyü satt 00:00 civarlarında sahnede olacaktır.

Bu geceye katılacak olan arkadaşlardan, kitap, defter, kalem gibi her türlü eğitim materyali, 6-12 yaş grubuna hitab eden kitapları bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.

Unutmayın !! o çocuklar da bizim çocuklarımız ve onlarında insana yakışan şartlarda eğitim görme hakları var. Ve bizler yani abi ve ablaları onlar için birşeyler yapmalıyız.

Ayrıca yarın akşam saat 21:00 de 99.1 frekansından yayın yapan Radyo X'e konuk olacak ve kampanyamızla ilgili bilgi vereceğiz.

Her türlü desteğiniz için sonsuz teşekkürler,
Sevgiler ve Saygılar.

Yer : Pirates (Emek 4.Cad.)
Tarih : 5.Mayıs Cumartesi
Saat : 18:30
Giriş : 10YTL


Makine programının ilgili bölümü
http://www.youtube.com/watch?v=7kzS4dZqvys
 
Merhaba,

Şeytantüyü bu yıl Bursa da izlediğim en iyi gruplardan biri. 26 Mayıs ta gene hasret gidereceğimiz için çok mutlu ve de heyecanlıyım.

Serter çok iyi çalıyorsun , hayranlıkla izliyoruz. tüm arkadaşlar çok başarılı.hatta bakın sizi şaşırtatım Hüseyin (davul) , Volkan (vokal) ve Serkan(gitar-vokal) isim isim böyle ezberlenir işte.......

Görüşmek üzere,
 
Geri
Üst