Þeytantüyü

arkadaşlar selamlar :) öncelikle ceycey ben belirtiyim bu da genel geçer nickim gibi bişi :)

sltrkc'm ve şeytantüyü öbür tarafta yaptığınız uyarılar için teşekkür ettim :) tayfa da toplanır yakında eminim ben :)

1 şubat çok çok iyi bir haber.. bence Türkçe rock dinleyen herkesin gitmesi gerek müzikal kalite iyi şarkılar ws.. açısından.. Ayrıca Barış Abi'nin şarkılarını bu kadar eleştiriye rağmen "hala ve bu derece iyi" çalan bir grup olarak Şeytantüyü'nü o gece sadece Barış Abi'nin şarkılarıyla dinlemek mükemmel olacak :) Volkan "ömrümün sonbaharında" çalarsınız değil mi ..

sltrkc iyi bak istanbul'uma :) bir de özledim kısım :)

herkesi kocaman öptümmm görüşürüzz!
 
aci sarabim, ceyceyim hosgeldin kisim :) valla benim gozlerim yollarda kalmisti artik :) ben de cok ozledim bea:) hatta kalp kalbe karsiymis az once caldirdim seni :)

sen 01 subatta orda olucan mi? yani okul tatil olur mu diye soruyorum :) eger ben olamazsam benim yerime de soyle sekercim :)) opuldun...
 
Merabalar sanırım IV barda çıkyodunuz biz(rest) geçen haftalarda Gazi üniversitesi müzik klübü açlışı mı neyse Iv barda sahne aldık ve ses sistemi daha önce çaldığımız barlara kıyasla çok kötüydü siz nasıl çalıyosunuz orda bass amfisi filan getiyo musunuz? Umarım bi gün izleömeye gelirim.Herkese mutluluklar :)
 
:( :( ben onu unuttum yaa tabiki ara tatil ve tabiki ankarada diilim ya uff :(

neyse ya deha gazi üniversitesi müzik topluluğu o kadar aktif mi ya açlışına konserler fln? hiç bir şeyden haberimiz yok ya :)

sltrkc'm tel çaldırma olayına şaşırdım eheh hissettin galiba :) bu arada sağlık olaylarını süper bir şekilde atlattık :) acayip rahatladım :)

öptüm herkesi görüşürüz..
 
cok cok gecmis olsun, bir daha da gostermesin ceyceyim :LOL:

:oops: sana gecmis olsun bana da gececek diyelim bari. felaket derecede basim agriyooo biraz da gribe yakalanacak gibiyim. yuzumde 1500 tane sivilce cikti cips yemekten :( :(

neyse konuyu dagatmayayim... o halde 01 subata gidecekler cok sansli. kimse kacirmasin derim ben. volkan abiiiii diger aktiviteyi bildirmedin henuz. beklemedeyiz tamam!!! :LOL: :LOL: :LOL:
 
ceycey hoşgeldin canım bu arada. ben artık zaten senden ümidi kestim :) Cennete açık bilet aldım, tarihi seni gördüğüm gün atacağım. Herkes kendine ii baksın.
Deha, ben sanıyorum sizi dinledim ama emin değilim. Bi ara fırsat olursa beklerim :)
bye
 
ehehe Wolkan abicim hoşbulduk :) ya deme öyle dünya gözüyle görünücem ben sana cidden bak :) zaman veremiorum zira ders ws hat safhada 2 okul birden kasmaya çalışırsa insan bir de bunun üstüne son dakikaya kadar çalışmazsa olacağı bu :) ya ama cidden barış manço gecesi süper olacak ya var ya "kimse sevemez onun gibi sizi,kırk yılda bir gelir Barış gibisi " diosun ya o bitirio zaten budur yani ustalara saygı duymayanlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar yerlerinde sayarlar sizin gibiler yükselmeyi hak edio ama :)

sltrkc'm yağmurlu istanbul sabahları özeldir ya hüzün neşe herşeydir.. sabah dedin ya yağmur fln baktım öyle camdan kapalı ve kirli ankara havasına aah ah dedim :) :) cips olayına gelince kıs onlar iğrenç artık yağlarla yapılıyorlarmış sivilcenin ötesinde zararları olabilir :) kuruyemiş daha avantajlı eheh sağlık bilgimi de konuşturuyum şurada :) bir de yarın kontör olayına girijem bekle beni diorum :)

öptüm herkesiiii :)
 
pitch-dark demiş ki:
hoşgeldiniz arkadaşlar turkrocka.iyi ettiniz öbür evden ayrılmakla.artık burda gerçek huzuru bulacksnız. başarılar...

sen de sayfaya hosgeldin. umarim dedigin gibi olur. simdilik gayet memnunuz halimizden degil mi arkadaslar? evet ses duyiim biraz :LOL:

insallah volkancim dedigin gibi olur da 04 subati kacirmam. onun programi ve yeri belli oldu mu?

ceyceyim verdigin bilgilere tesekkur. ayriyeten bugun konusmayi umuyorum ve bekliyorum yane :roll: :roll:

hepinizi optum bolcana ;) kendinize iyi bakin :LOL: kundun ayy pardon yav in-tibet nerelerdesin olluummm?
 
ŞEYTANTÜYÜ Biz geçen sene cumartesi akşamları dummy'de çıkıyoduk.Dinlemiş olabilirsin rock'n roll blues filan yapıyoduk belki hatırlarsın. Ama şimdi alternatif yapıyoruz vokal filan değişti neyse umarım gelirim
BitterWine bizimde basıl haberimiz oldu bilmiyorum valla bi yerden kulağımıza çalındı gazi müzik grubu hakkında çok bilgim yok sadece bizi çağırdılar bizde çaldık okadar
herkese slm
 
pitch-dark kesinlikle haklısın tedbili mekanda ferahlık var artı özgürlük kadar güzel bişi yok :) bence de burada mutluyuz sadece tayfayı bekliyoruz hala toplanamadık çünkü :)

sltrkc'm eheh artık kendimi adadım bu işlere kesin olarak :) daha çok bilgi verijem ben sana bekle :)

deha oki tamam saols yine de..

ya this_cat ve diğerleri de gelsin olmuo böyle :)

öptüm herkesi :)
 
acayip gerginim arkadaşlar eski evimizin ev sahiplerinde anarsizofrenle tartışıyorum yarım saatir mesajımı sildi en sonunda arkadaş kendini çoban ilan etti.bizim çobanımız olmak zorunda değilmiş.anlayı artık lafın nereye geldiğini.bu arada unuttum ben this_cat:pen sonunda buradayım orada kullandığım nicki kullanmak istemedim.herneyse burasıda güzel.ama eve dönme gibi bir durum var.herneyse şeytan tüyü neredeyse hernekadar istemesemde bende orada olacağım.1 ve 4 şubatta bana birisi çalınanları dinletebilirmi.ben izmirde olacağım o zaman büyük ihtimal ne tuhaf bir zamanda yapıyorlar ya.herneyse ben tartışmaya devam edeyim:pşu oynak suratlardan kullanmak geldi içimden :LOL: nasıl oldu:phepinizi çok ama çok seviyorum ve öpüyorum
 
Selam arkadaslar ben de geldim diger evden hatırlayanlar vardır belki ceycey den ögrendim burda olduğunuzu gecen sefer pek konusamadım kaynasamadık umarım burda daha iyi olur:))bu arada eski mesajları okudum bence de volkan james hetfield a cok benziyosun bi de nothing else matters ı sen söylesen tam olacak:)) hepinizi öptüm görüşürüz...
 
eveeeeeet, pitch-dark'a hoşgeldin diyerek teşekkürleri borç biliyorum.canısı için söylenecek çok bişey yok, hatta hiç bir şey yok. bunları bile yazmadım sayın. bak yaw canım sıkıldı şimdi ben gidiyorum...
 
bu ne ya arkadaslar bir orasi bir burasi hakikaten kabak tadi verdi bu durum. ben burada gayet mutluyum insanlarda yavas yavas geliyorlar bu tarafa eeee daha sorun ne. onca laf ettik oradakilere, karsilikli hakaret bile vardi simdi tukurdugumuzu mu yalicaz annamadim napmak istiyorsunuz? valla gitmek isteyene gule gule ama ben oradaki aptal editorun actigi sayfada 1 kelime ŞT hakkinda yazmam. Bunu da açik aleni soylemek istedim.

Neyse, sinirden this cate bir hos geldin bile diyemedim. hosgeldin. tabii nightpill sen de hosgeldin.

herkese selam ve sevgi.
 
night pill this_cat hoşgeldinz .. night pill cim kalır da this_cat de geri dönüş yapar heralde neyse ya

sltrkc ben de dönemem volkan a açıklamaya çalıştım umarım anlar eğer istemezse yani sadece öbür taraf aktif olsun derse sonuna kadar saygı duyarım çok seviyoruz şeytantüyü nü de volkan abimizi de zaten o yüzden burdayız..

bir de canısı hep aynı şarkıları çalıyorlar diyebiliyorsan birden çok daha fazla kere gitmiş olman gerekiyor , e bu kadar fazla gidiyorsan da sevmişsindir buradan laf olsun diye kimseyi üzmeye germeye kötülemeye hakkın yok,sarmıyorsa gitmezsin ya çok zorlama kendini ..

sltrkc night pill this_cat ve de şeytantüyü kocaman öptüm görüşürüz..
 
Geri
Üst