Tc Electronic Desktop Konnekt 6 Sorunu

M

mistreated4u

Herkese merhaba,

Ben TC Desktop 6 kullanıyorum. Bir sorun var ki çözemedim, detaylı anlatıyorum.

Vestel marka, eski ile yeni arası bir laptop'ı, sırf Express Kart girişi var diye kullanıyorum. Express Kart'ım TI Chipset'li bir kart ve bu karta Desktop6'yı bağlıyorum. Yine Desktop6'ya gitarımı LINE/INST girişinden takıyorum. 2.1 Logitech ses sistemim var. Bu ses sisteminin küçük stereo ucunu büyüterek LEFT MONITOR girişine takıyorum. Bilgisayarda bir program açmadığımda clean ve basslı güzel bir ton alıyorum ve herşey yolunda.

Fakat, bilgisayardan Guitar Rig açınca efekt, drive veriyorum ve hoparlörler bir süre sonra ÇIT ÇIT şeklinde sesler yapıp, arada sesi kesiyor, sonra tekrar veriyor, yine kesiyor, yine veriyor.

Sizce sorun nedir? diye sormak istedim. Bunun dışında biraz da Latency sorunum var.

Şimdiden cevap ve yardımlar için teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
bilgisayarın işlemcisi yetmiyor olmasın? tek çekirdekli modellerdense olabilir...

Yani aslında alet çift çekirdek ama bu mainboard kalitesi falan o tarz şeylerde belki yetersiz mi kalıyor?

Bir de benim asıl bilgisayarım i7'li falan ama Express Kart girişi yok. Bu aleti onda kullanma şansım var mı?
 
Ben pc kullaniyorum laptop degil. Benim bilgisayarimda firewire yok ve alacagim firewire ses kartini kullanmam icin bu tip bir Pci'dan Firewire'a donusturucuye ihtiyacim var:

http://www.bimel.com.tr/urun/ds-33205

Laptoplar'da da yine bu sekilde bir donusturucu olmali:

http://www.meritline.com/3-port-ieee-1394a-cardbus-pcimcia-card---p-27749.aspx?source=nextaghdac

Pc icin olanlar sagda solda bulunan bir alet degil, ben cok bakindim Teknosa, Vatan gibi teknoloji marketlerde satilmiyor. Bir bilgisayar firmasi buldum onlarin elinde bitmis ve yeni gelmiyormus artik. Kendileri de nerede bulacagimi bilemediler. Netten ikinci el bakiniyorum. Fakat laptoplar icin olanlar belki daha kolay ulasima sahiptir. Bilgisayarcilara sormak gerek.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Aslında bana tam tersi bir ürün lazım, Usb'ye takılacak bir port ve Express kart girişi olacak. Ama bulamıyorum o tarz bir şey.
 
merhabalar sony vaio marka laptopum var. harici firewire express kart girişini laptopa takıp ardından desktop konnekti taktığımda fazlasıyla gecikme oluyor, gitarrig gibi programlar takılıyor ve bilgisayar kitleniyor. ayrıca ses kartının phones girişine kulaklık bağladığımda ses alamıyorum. bu sorunların çözümleri var mıdır?
 
Geri
Üst