Telefon Kulübesi

yine tatilde izleme fırsatı bulduum filmlerden biri =)) çok süper deildi blki ama en azından izlenesi bi film.. değişik bi senaryosu vrdı bana göre...
 
Filmi izleyemesemde arkadaşımın anlatmasıyla anladım_ :p _güzel bi filme benzio çok geç kaldım biliorum ama inşallah filmi izleyebiliriim...
 
Bi film düşün kulübede geçiyo,insanlar çok az yer değiştiriyo falan filan...İlk bakışta "bu nasıl film la böle.."diyenler kesin olmuştur ama izlediklerinde ağızları 5 karış açık kalmıştır...İnsanı koltuğa yapıştıran,filmin sonunu meraktan çiş-sigara molası bile veremediğim filmlerdendir kendisi....Bugüne kadar izlemeyenler de bence çok şey kaçırmışlardır..
 
Necrop_hiliac demiş ki:
son döenm kült filmlerinden biri
mükemmel bi akıcılığı var filmin
dar alanda çekilen filmlerin ayrıca hastasıyız
daha yaratıcı ve vurucu olyorlar nedense


bence bu filme kült demek çok iddialı ve abartılı olur. kült olmasa da hoş ve keyifli olduğunu söyleyebilirim.
 
Belki TV'de izlediğimden, belki dublajlı haline denk geldiğimden; bilemedim ama gerim gerim geren, oturduğum yere mıhlayan bir film olmadı benim için. Lakin bunca berbat filmin arasında bu filme "iyi değildi" demek haksızlık olur.
 
Çok basit konusu olan dusuk butcelı ve bır kac kısı arasında gecen ama izleyeni kendisine bağlamayı beceren ve colin farrel'in oyunculuguyla butunleşen bir film olmuş.
Filmi iki kere izledim bir kere daha izlerim :D
 
bu filmi izlediğim zamanki gerilim anını ömrü hayatımda bir kez daha yaşamadım :D
hele sürprizler muhteşemdi.
adama verdiği derse ağlanır mı gülünür mü bilemedim!
 
Bence verdiği dersten herkes yararlanmalı.. ;) ayrıca benim için bu film kült bir filmdir..ve çok başarılı..ilk duyduğumda 80 dakika telefon klubesinde nasıl bir film geçebilirki..acaba bir "sleeper(s)" faciası daha mı geliyor dedim :) ama bir facia değil şaheserdi kanımca..
 
gerçekten sürükleyici bir film ben konusunu testere filmine benzettim ama testereden daha basit bi film. ama çok beğendim 2 kere falan izledim. insanın izledikçe izleyesi geliyor.
 
Geri
Üst