Telefon Kulübesi

Keşke bitmeseydi dediğim filmlerden biri..

Ki;biraz daha uzatılsaydı,daha da iyi birşey çıkartılabilirdi...

Bu arada filmdeki;telefon sapığı ya da psikoloğu diyeyim( :D ) yüzünü birkaç saniye görmüş olsam da,en sevdiğim karakterlerden biridir...
Çok güzel şeyler söylüyor aslında..Üstüne hiç düşünemediğimiz kadar...
 
evet hakikaten mesjlar açısından çok güzel bi film
artı oyunculuklar planlar iyi
ve ilginç bi diğer özelliği evdeki kadın kazanıyor filmde bu da hoş olmuş ....
 
evet hakikaten mesjlar açısından çok güzel bi film
artı oyunculuklar planlar iyi
ve ilginç bi diğer özelliği evdeki kadın kazanıyor filmde bu da hoş olmuş .... (ayıptır söylemesi adaman karısına tekrar dönüp itiraflar edip öpüştükleri sahne süperdi bence...)
 
film seyirciyi germek üzere kurulu ve amacına ulasıyor .ama gerek oyunculuk gerekse sahne olarak cok yetersiz bence. bu filmi cok ucuza maletmiş olmalılar. ama gerilim sonuna kadar;)
 
sonu ile beni şaşırtmış olan filmdir sevdim mi kesinlikle yanlız film psikolojik gerilim değil psikolojik gerilim saw gibi texas chainsaw massacre gibi das experiment gibi filmlerdir hocam bunun psikolojik gerilim ile yakından uzaktan alakası yok..
 
tek mekanda geçti bu film..buna benzer biçok filmde var, filmi izledikten sonra beğendim mi beğenmedim mi diye kendi kendime soruyordum::))
 
uzun zaman önce izlememe rağmen hala aklımda kalan sayılı filmlerden biri konusu çok sürükleyici olmasada birbirine benzeyen filmlerden değil yani farklı bence
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst